Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 400
  • 280
  •   1
Отговори
# 105
Спокойно може да си намери и госпожица, виждам, че е от София, а тук има доста момичета по на 30-40 години, без семейства и деца, образовани, самостоятелни и често пъти доста привлекателни. Друг е въпросът той с какво би впечатлил такава жена.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 23:43 от Nataka

# 106
Именно.
Жените, които описваш, едва ли искат да станат домакини на човек, на който не му се полагат особени усилия за тях...

# 107
Много ми хареса това за жените дето прехвръквали от тоя на ония, ми за кво им е да готвят, пък на мене за кво са ми такива....Сега по тая логика, трябва да съм с много добро тяло, мускули фитнес, и доста добре финансово, само и сам за да се харесам на някоя млада пикла..е как ли пък не...да и се харесам и после да ме направи на маймуна, е за какво...
Освен това българките са много големи курви, свалят се на всякакви чежденци, само и само да е чужденец, учат веднага езика и почват едно нагаждане и продаване, за това че е чежденец, колко пъти по улиците съм виждал такива..добре че има и по-свестни жени.
То и затова масово мъжете младите ходят на фитнес, повечето с цел да се харесат предполагам.
Аз лично харесвам танците, като вид спорт, така да се каже, но не латино..бях се записал на суинг...не с цел запознанство, просто ми харесаха..а сега ако ме попитате, там не се ли получи...ми не се, имаше една рускиня, по скоро от украйна, тя беше по темпераментна и с нея танцувах, но те са си такива рускините отворени..и по-директни
Има един клуб, където се събират с цел запознанства, е там дисководещите са рускини, питам се защо няма ли българки да направят нещо такова...
И сега, ако ме сложите в графата женомразци, е не не точно така, знам че има и свестни жени...но като цяло съм разочарован от продажността на българката и чуждопоклонничеството, то това си българска черта като че ли...

# 108
  • Тра-ла-ла
 ooooh! Значи като топъл хляб чакаш някой да ти даде кофти примери за женски изпълнения и ти да скочиш и да кажеш "А, ся видяхте ли?! Казах ли ви какви са жените?!". И единственото, което чуваме е какво НЕ искаш да виждаш у жените и какви долни същества са. То сякаш мъжете са китки за мирисане. Whistling

# 109
За всеки 🚆 си има пътници.

# 110
  • Paris, France
Скрит текст:
Много ми хареса това за жените дето прехвръквали от тоя на ония, ми за кво им е да готвят, пък на мене за кво са ми такива....Сега по тая логика, трябва да съм с много добро тяло, мускули фитнес, и доста добре финансово, само и сам за да се харесам на някоя млада пикла..е как ли пък не...да и се харесам и после да ме направи на маймуна, е за какво...
Освен това българките са много големи курви, свалят се на всякакви чежденци, само и само да е чужденец, учат веднага езика и почват едно нагаждане и продаване, за това че е чежденец, колко пъти по улиците съм виждал такива..добре че има и по-свестни жени.
То и затова масово мъжете младите ходят на фитнес, повечето с цел да се харесат предполагам.
Аз лично харесвам танците, като вид спорт, така да се каже, но не латино..бях се записал на суинг...не с цел запознанство, просто ми харесаха..а сега ако ме попитате, там не се ли получи...ми не се, имаше една рускиня, по скоро от украйна, тя беше по темпераментна и с нея танцувах, но те са си такива рускините отворени..и по-директни
Има един клуб, където се събират с цел запознанства, е там дисководещите са рускини, питам се защо няма ли българки да направят нещо такова...
И сега, ако ме сложите в графата женомразци, е не не точно така, знам че има и свестни жени...но като цяло съм разочарован от продажността на българката и чуждопоклонничеството, то това си българска черта като че ли...

А защо ни е на българките да се пънем и организираме клубове за запознанства? В собствената си държава жените имат достатъчно познати и приятели. Рускините и украинките са новодошли и все още нямат познанства. Рускините и украинките са директни и по-склонни да полагат усилия с мъж, защото в техните държави нямат достатъчно мъже, рано овдовяват и мъжете им са пасивни. Българка, гъркиня, туркиня, арабка няма да видиш да тича по мъж. Имаме ги в достатъчно количество и на рускините да дадем. А защо не си намериш украинка, примерно? Те са добри майки и домакини и искат семейство. Явно ги харесваш. От прочетеното си мисля, че украинка, ако е навита, е много добър вариант. Те не са претенциозни към възрастта на мъжа.

За връзките с чужденци не мисля, че си прав. Живея във Франция и тук французойките масово имат връзки с чужденци. В моя район над 50% от новосключените бракове са с чужденци, родени извън Франция. В България и Румъния само 0.5% от браковете са с чужденци. На дъното сме в Европа, така че това не е оправдание. И никаква национална черта не е или чуждопоклонничество бракът с чужденец. Такъв брак е възможност за научаване на език, опознаване на нови култури, живот в по-горещ/по-студен климат, повишаване на качеството на живот итн итн.

Няма нужда да се правиш на маймуна ходейки на фитнес. Тук мъжете ходят на фитнес за да повишат силата си, да изпитат еуфорията след натоварването с тежести, да подобрят кръвообращението си и мускулната си маса, да се предпазят от остеопорози и високо кръвно. Има много здравни ползи от фитнеса. От хипертрофирали мусколи и изпъкнали вени се впечатляват други мъже, жени по-малко. Но пък ако не ти харесва, не ходи!

# 111
За всеки 🚆 си има пътници.
Освен за товарния. Naughty

# 112
  • София
За трети път употребяваш думата с к....
Знаеш ли какво ще ти кажа - на мъж с тая дума в главата, мозъкът му е тотален мухъл. Съжалявам за съветите, които дадох. Чао.

# 113
fredifredi, къде пък ги видя тези българки, дето непременно търсели чужденци? Аз съм в чужбина от години и срещам повече българки, женени за българи, отколкото за чужди мъже.  
Друго беше в моето детство - колко бг -мъже се бяха изпоженили за рускини, украинки и всякакви от СССР, с лопата да ги ринеш.
Даже по едно време се чудех -свършиха ли се българските жени, та все рускини си взимат.

П.С.
И на мен ми е неприятно , бих казала, гнусно, да обущвам с мъж, употребяващ такива думи, ако ще и виртуално.
Жалко, че имаш накава настройка.

# 114
fredifredi, къде пък ги видя тези българки, дето непременно търсели чужденци? Аз съм в чужбина от години и срещам повече българки, женени за българи, отколкото за чужди мъже.  

Пълен комплексар.  Sick
Аз след доста години по чужбина, съм безкрайно щастлива, че срещнах мъжа на живота си, който се оказа българин, детето ми ще е българче...

# 115
Тия рускини тука дето казах са, за да си работят лека и забавна работа, а и да си печелят пари...Аз също не ги обичам май рускините, но българките не са по стока, само се правят на по-скромни...Много се засегнахте мамите, да съм казал тая и тая конкретно е к...казвам че ги има достатъчно лепнали за чужденци, пък като вземат да говорят на английски да ти се повърне...Много поздрави от мене на мамите тук..., а вашето мнение за мен, много не ме вълнува, аз питах принципно какви впечатления имате за мъжете над 45...много сте солидарни, добри мами, всяка мама си е различна сама по себе си, няма нужда да сте толкова солидарни, да не съм казал тука всички сте к...
Има и много мъжки курви по характер...по-лошо е курва по характер отколкото на практика, говоря и за мъже и за жени..
А иначе, кой какъв е се разбира при по близко общуване, тука всеки може да си пише квото си иска и да се прави на къквто си иска...
Понякога и по писане си личи, но не е гаранция, може да си много образцов в писането, да се представиш за идеален, и кво ...това са само думи..

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 20:32 от fredifredi

# 116
Ауу, тъкмо щях да кажа на Фреди, че съм свободна, пък той нарече българките "курви". Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

Отттеглям си офертата. newsm43

# 117

Точно това исках да напиша с добавка "болни". Ама ме  Embarassed. Между другото, против съм и насилствените кръстоски на животни и изкуственото масово осеменяване на бозайници по ферми. Хората сме прекалено много на този свят.

Некоректно е човек, който се е размножил, да прави сметка на чуждото желание за размножаване. С извинение, ама много ли ти бяха ценни гените, че реши да увелиш още прекалено многото хора на този свят?

# 118
Скрит текст:
Тия рускини тука дето казах са, за да си работят лека и забавна работа, а и да си печелят пари...Аз също не ги обичам май рускините, но българките не са по стока, само се правят на по-скромни...Много се засегнахте мамите, да съм казал тая и тая конкретно е к...казвам че ги има достатъчно лепнали за чужденци, пък като вземат да говорят на английски да ти се повърне...Много поздрави от мене на мамите тук..., а вашето мнение за мен, много не ме вълнува, аз питах принципно какви впечатления имате за мъжете над 45...много сте солидарни, добри мами, всяка мама си е различна сама по себе си, няма нужда да сте толкова солидарни, да не съм казал тука всички сте к...
Има и много мъжки курви по характер...по-лошо е курва по характер отколкото на практика, говоря и за мъже и за жени..
А иначе, кой какъв е се разбира при по близко общуване, тука всеки може да си пише квото си иска и да се прави на къквто си иска...
Понякога и по писане си личи, но не е гаранция, може да си много образцов в писането, да се представиш за идеален, и кво ...това са само думи..

Айде със здраве, и успех във сайтовете при каките-мацки. Laughing

# 119

Точно това исках да напиша с добавка "болни". Ама ме  Embarassed. Между другото, против съм и насилствените кръстоски на животни и изкуственото масово осеменяване на бозайници по ферми. Хората сме прекалено много на този свят.

Некоректно е човек, който се е размножил, да прави сметка на чуждото желание за размножаване. С извинение, ама много ли ти бяха ценни гените, че реши да увелиш още прекалено многото хора на този свят?

Браво на кукумицинка, това попитах и аз в едно от изказванията, защо като иман толкова много хора, всички се стремят да се размножават, по тая логика трябва да речем, еми то има достатъчно хора за кво и ние да се морим, човек, има този естествен стремеж и се радва на децата, а вече дали му е писано е друг въпрос...

Общи условия

Активация на акаунт