Мъжете след 45, голям ли е проблема да се съдаде семейство...

• 45 367
  • 280
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Хахахахахха някой топнал чушката с младо агнешко и вече всички сме сексуално незадоволени Simple Smile))))))))))) Хахахах ох, извинете, не се сдържах! Не знам какво им става на мъжете, ама като наближат кризата на средната възраст и много почват да се излагат! То не знам за смях ли е. Просто съм минала през това, като бях на 20 и няколко. Все се намираше накой чичка да ми се обяснява колко е млад духом и тялом, а в моите очи беше смешен. Моля ви, не се излагайте!

# 196
  • Няма такава държава!
Все се намираше накой чичка да ми се обяснява колко е млад духом и тялом, а в моите очи беше смешен. Моля ви, не се излагайте!

Защо, бе? Нека се излагат, тамън ние малко да се посмеем, а и някой друг интересен факт да научим, като например за жирафите, учени да изнасилват жени. Ей това ми стана интересно - ще потърся още информация в нета.

# 197
  • Далече, далече
Оставете човека да се забавлява с 20-годишното моме.

# 198
  • София
Все се намираше накой чичка да ми се обяснява колко е млад духом и тялом, а в моите очи беше смешен. Моля ви, не се излагайте!

Защо, бе? Нека се излагат, тамън ние малко да се посмеем, а и някой друг интересен факт да научим, като например за жирафите, учени да изнасилват жени. Ей това ми стана интересно - ще потърся още информация в нета.
Това не го схванах! Simple Smile

# 199
  • София
Оставете човека да се забавлява с 20-годишното моме.
Всички 20 годишни момета си мечтаят за чички на 42, че разведени и с деца. Sci-fi отвсякъде. Е, разбира се, ако им плаща разни екстри, да, ама с 2 бона заплата, надали...

# 200
  • Далече, далече
Недей да издребняваш. Любовта е безплатна, както се пее в една песен. Joy

# 201
Сладур.....!!!  Twisted Evil
Е, той в началото сигурно го раздава много ларж. Надали ѝ е обяснил от първа среща, че всъщност няма особено желание за ново семейство и да се охарчва по нея. Ще мине време, пък ще се видят нещата....

Всеки може да забие 20-годишна. По-лесно е от 40-годишна.  Mr. Green Peace
Колко са хората, които могат да се похвалят с 20-годишен щастлив брак? Те са за уважение и пример!  Peace

# 202
  • Няма такава държава!

Еми, няма как да го разбереш всъщност, защото е от друга тема - много подобна на тая, та накрая се обърках къде какво чета. Simple Smile
Цитатът:   [/quote] Инак, то и римляните едно време са обучавали жирафи да изнасилват жени, но това е... [/quote]

Там има и инфо за древните гърци, дето смятали секса между мъже за истинскиЯТ и достойниЯТ, а с жени - само за размножаване, но това си го знаех.

# 203
  • София

Еми, няма как да го разбереш всъщност, защото е от друга тема - много подобна на тая, та накрая се обърках къде какво чета. Simple Smile
Цитатът:   
Инак, то и римляните едно време са обучавали жирафи да изнасилват жени, но това е... [/quote]

Там има и инфо за древните гърци, дето смятали секса между мъже за истинскиЯТ и достойниЯТ, а с жени - само за размножаване, но това си го знаех.
[/quote]
Хахахах ами добре тогава - някой спира ли ги? Защо жените да им разваляме секса. Какво са тръгнали тука да се жалват? Щом всички сме толкова зле и меркантилни к*рви, значи решението е намерено! То така или иначе ду*ето няма пол Simple Smile))))))))))))

# 204
Няма как да не се включа, защото аз го питах Мунев къде спа до 45. hahaha
Батката се развел, и си е начесал крастата да има жена и дете, минал си е от реда както се казва. Да не дава акъли на хора които искат нещо сериозно от живота, макар и вече късно...Много е лесно да праснеш 20 годишна, особено ако е от село и не е спала с 42 годишен стегнат чичко от голямото село, изчакай да види че нямаш пукнат лев и пак ела се разпиши. Освен един гол, друго няма какво да и предложиш, даже и на just a baby няма да се навие, защото тези удоволствия бебенцата струват много левчета, а твоите отиват по друга линия...Така, че мой, забавлявай се докато ти пуска малката сладурана, защото няма да си остареете заедно, почти сигурно е.

# 205
Е, то една пускаше тема, че приятелят ѝ печелел добре и не искал да я заведе на почивка. "Добре"-то беше около 2000 лева заплата. За някоя 20-годишна наистина може да ѝ се виждат добре, особено като се има предвид, че повечето 20-годишни не започват с такива заплати.

# 206
Е, то една пускаше тема, че приятелят ѝ печелел добре и не искал да я заведе на почивка. "Добре"-то беше около 2000 лева заплата. За някоя 20-годишна наистина може да ѝ се виждат добре, особено като се има предвид, че повечето 20-годишни не започват с такива заплати.
А бонуса, че плаща издръжка не влиза, а и че бившата още драпа да го прилапа... Joy

# 207
# 208

малко храна за допълнителен дебат да се понапълни още тумата с глупости

# 209
  • Далече, далече
Защо го постваш тук? В една друга тема ще е по-полезна тази статия.

Общи условия

Активация на акаунт