Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 144
  • 733
  •   1
Отговори
# 375
  • Bristol

Ell, да, мъжът ми го е правил. Във всяка оптика предлагат тази услуга, въпросът е цената дали ще те устройва. Обиколи няколко места и питай, за да сравниш офертите
Добро утро Simple Smile Някой водил ли е детето си тук на детски невролог? Как протича прегледа?
Да, моят син го водих преди 6-7 години. Предполагам, че зависи от проблема. Разпитваха го най различни неща, включително и мен и назначават допълнителни изследвания, в неговия случай се колебаеха за MRI. Синът имаше проблем с често главоболие, което не се влияеше от лекарства, а здравословни проблеми други нямаше. Главоболието му беше толкова силно, че често го изваждаха от час и ми се обаждаха да го прибирам в къщи Sad

# 376
Благодаря Merry, дано синът ти е добре. Моята е много малка за да обясни, предполагам ще е при педиатър - невролог прегледа. Много ми е нервно.

# 377
Аз съм сменяла стъкло тук, с изтъняване беше 40 паунда в азда. Наскоро си правих нови в Теско и за *опушване* беше 20 паунда на стъкло, ако не се лъжа.

# 378
  • Bristol
Благодаря Merry, дано синът ти е добре. Моята е много малка за да обясни, предполагам ще е при педиатър - невролог прегледа. Много ми е нервно.
Мина и замина, отдавна забравихме. Дано и при вас всичко е ок!

# 379
Здравейте! Казвам се Деница и имам бебенце на 1 месец. Предстои ми заверка на пълномощно за изваждане на българско удостоверение за раждане, но не съм на 100 % сигурна , пълномощното трябва да бъде от мое име и от името на съпруга ми, или само от мое име? Благодаря предварително !

Преди седмица звъннах в посолството и от там ми казаха, че пасавана е с валидност само 3 месеца . Пиша го , защото прочетох първата страница в която пише , че валидността е 12 месеца.
Мисля, че трябва да е от името на двамата родители. Но ако искаш питай по телефона или като отидеш намясто ще ти кажат.

# 380
Приемам препоръки за нов хубав филм/сериал.

Много ми хареса Unlocked, сниман е в Лондон (и съдържа кадри от сгради стопанисвани от моя работодател).

# 381
  • Оптимист по принуда
Аз много харесах Doctor Foster. Изобщо напоследък само bbc гледам.

# 382
  • Истински се вижда само със сърцето.
Аз много харесвах този когато го даваха http://www.imdb.com/title/tt4800878/

# 383
Сега върви реклама на the mountain between us - не съм го гледала, но ме заинтригува.

# 384
  • На острова
Big little lies хванахме тази година по Sky, много як. Щом и ММ го изгледа с мен. Riviera също ставаше за гледане. Но топ класацията ми е с Billions и Westworld (вторият не е за всеки, много е шашав). Чакам с нетърпение новите сезони, ама чак 2018. Ей го къде е, всъщност.

Иначе гледаме Нетфликс, има супер яки документални филми. И там изгледахме на един дъх трите сезона на Narcos.

Последните вечери заспивам на Jack Whitehall и Travels with my father 😆 Прави gap year с баща си в Тайланд, Камбоджа, Виетнам.

# 385
  • Истински се вижда само със сърцето.
Последният го почнах днес - голям смях е с бащата  Laughing

Иначе Наркос и ние го гледахме.

# 386
Big little lies хванахме тази година по Sky, много як.. Riviera също ставаше за гледане.

+1  Peace

Оzark изгледах, хубав е, но само 10 епизода.

# 387
  • UK
Благодаря, смъкнах си Доктор Фостър. Simple Smile

# 388
  • UK
И аз тъкмо Dr. Foster се чудех от къде да го сваля. Аз чакам с нетърпение втория сезон на The Crown, почва на 8 Декември.
Riviera и Big Little Lies са ми в списъка за гледане, само време да има.
Ozark на шега го почнах, но много ми хареса.

Пълномощното за издаване на ЕГН се подписва и от двамата родители.

# 389
  • UK
Доктор Фостър го има в Зелката, Ривиера ми хареса, Джулия Стайлс ми е любимка от едно време.

Общи условия

Активация на акаунт