Великобритания - Тема 71 Есенно - Предколедна

• 58 176
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
  • постоянно
чавитата и пайкитата са като нашите цигани. Има цели квартали построени с цел да при/тят определена прослойка.
Excuse me, "роми".

Камповете за травалърс ( джипситата ) си ги строят самите те.
чаветата  живеят навсякъде 9 и в кансъл къщи и на частно )
Около нас ако общината строи имоти са винаги % за социално настаняване и % за продажби .
Не съм попадала на такъв  , който да е 1-- за чавс  Mr. Green

# 316
  • На острова
Да, малко се превърна в “кой е по-по-най темата”...

От източен Лондон до източен Лондон също има голяма разлика, нека не категоризиме. Живея в Chigwell, което се води източен и за Бога, доста е приятно. И да има пакистанци, но те са милионери, нали..

Корнуел е прекрасно място, бяхме там за една нова година, обаче е мнооого далеч, навръщане повече от 6 часа, трафик, много ни се стори.

# 317
Съвсем не ставаше въпрос за общинските жилища и обитателите им, а за епитетите използвани за определени нации. Всеки с малко мозък ще прецени в кой квартал да се премести, статистиката не е конфиденциален документ. Аз точно това направих, преди да дойдем тук от Лондон, проучих кои квартали да избягваме. Не сме на бенефити, нямаме общинско жилище и живеем в приличен квартал. И каквото и да правя, не забравям че аз съм външния човек и не аз определям кой да е тук и кой да си ходи. Дразни ме мръсотията, дразнят ме и други неща, но просто ги избягвам доколкото е възможно. Никой не избира цвета на кожата си или държавата в която да се роди. Нека приключим този спор, моля.

МГМ, беше споменала кои са най- удачните дни за обиколка на чарити шоповете, ако може да ми припомниш? Редовно купувам книжки, пъзели и дървени играчки за малката, но някои дни са по-успешни от други Simple Smile

# 318
  • България моята родина
Не разбрах от къде тръгна спора,но ми беше интересно как сте намерили жилище и квартали и т.н. В града,в който живея освен зъболекар българин-друг такъв не съм видяла под никаква форма,нито пък ме притесняват мургавите хора,след обиколката днес ще се окаже,че предпочитам да живея с тях,но ще се обикаля доста,докато се намери нещо читаво.Аз специално не гледам хората по народност,а по това как се държат.Живели сме в малък град,но сме живели и във втория по големина град в Гърция-да ви кажа не ме е било страх да се движа там нито съм видяла такава престъпност.
Другото нещо за училището ofsted от 2015 пише оценка 1-мисля,че е добре.Не прочитам дали са с помощи за хранене,питах днес казаха,че ги хранят за пари никой нищо не ми каза.200деца са в цялото училище,преобладаващи англичани.Дано е за добро.

# 319
Eto тук https://www.compare-school-performance.service.gov.uk/ напиши името на училището и ще прочетеш статистика за него, включително и средните данни както за вашия район, така и за цялата страна по съответните показатели. Има подробни сравнения по 3 групи показатели.

# 320
  • UK
Ако е за очите коконче , ще те пратят на очен. . И тук ти писахме от опит същото .

Да за тях. Искам направление аз  Confused

# 321
  • постоянно
Ако е за очите коконче , ще те пратят на очен. . И тук ти писахме от опит същото .

Да за тях. Искам направление аз  Confused
очният ще те прати на специалист ако те не могат да сортират проблема .
За какво ти е направление от ДжиПи ?  Peace Peace

# 322
  • Leeds, UK
Stardust@, аз съм потребителката с  "черните деца и техните въшки"  Grinning Тогава стана чисто техническа грешка и исках да напиша "едни деца с черни гъсти коси"  Аз съм с  дългогодишен опит като секретарка и пиша с 500 удара в минута, т.е мисълта ми тече по-бавно от пръстите по клавиатурата. А тогава не проверих какво съм написала.  След това се извиних за допуснатата грешка, но явно съм станала нарицателно за "расист" в групата. Ето повод пак да се извиня, за който не е разбрал - Не съм расист! Най-добрите ми приятели са от пакистански и индийски произход. Такова хубаво отношение към мен не съм видяла от нито една друга нация.

Това вместо запис! Grinning

# 323
  • България моята родина
Eto тук https://www.compare-school-performance.service.gov.uk/ напиши името на училището и ще прочетеш статистика за него, включително и средните данни както за вашия район, така и за цялата страна по съответните показатели. Има подробни сравнения по 3 групи показатели.

Проверих го оценката е outstanding до колкото прочетох  е добре това.Благодаря за инфото.

# 324
В кансъл къщи живеят и много семейства , съвсем нормални.

Да. Точно за това поясних, че визирам местата със струпване на общински къщи една до друга и че не всички хора, живеещи в такива са лоши.Аз също имам много познати, живеещи в общински жилища, но те са в единична къща в квартал по техен избор.
 Ако цяла редица или каре къщи са кансълски, то поне тук при нас се равнява на шум, пиянски истории, побоища, мърсотия и проблеми, чести полицейски патрули и рязко по-висок процент престъпност. Имаме и райони, в които населват в тези къщи само определен котингент, като наркомани например. В един от тези квартали пък полека лека се запълни с румънски цигани и няма да ви казвам на какво заприлича.....

Последна редакция: ср, 04 окт 2017, 16:55 от Pampers

# 325

Проверих го оценката е outstanding до колкото прочетох  е добре това.Благодаря за инфото.
Много повече неща пише и имах предвид, но може това да е достатъчно за начало. Така или иначе, нямаш избор, пък и офстед 1 е най-добрия.
Предполагам, че при толкова приказки, някой все пак ти е пратил на ЛС сайтове, където по пощенски код може да прочетеш доста информация за хората наоколо.

# 326
  • България моята родина

Много повече неща пише и имах предвид, но може това да е достатъчно за начало. Така или иначе, нямаш избор, пък и офстед 1 е най-добрия.
Предполагам, че при толкова приказки, някой все пак ти е пратил на ЛС сайтове, където по пощенски код може да прочетеш доста информация за хората наоколо.
Видях и оценки за обучение и т.н. преди малко го прибрахме малкия харесало му е даже си е намерил приятелче вече.За сега   съм доволна той също,пък и търсим училище от юли месец.Говорих с комшия англичанин таксиметров днес,каза за квартала ,в който е училището,че е ужасен и пълен с наркомани-така,че той отпада като вариант-ще се пътува за сега а и такситата са по 3паунда не е много евтино,но не е и скъпо.
Никой не ми е изпратил нищо на лс,няма проблем.Ще заложа на спокойствието.ще се обзаведем с кола и ще търся на възможно най-спокойно място.

# 327
  • Sofia
Направи ми впечатление, че Бирмингам се е ислямизирал мног. Има ли някаква причина точно там да се събират тези хора? Над 50% от хората по улици, магазини са с бурки.

# 328
# 329
  • постоянно
Направи ми впечатление, че Бирмингам се е ислямизирал мног. Има ли някаква причина точно там да се събират тези хора? Над 50% от хората по улици, магазини са с бурки.

От кога сте в ЮК?

Общи условия

Активация на акаунт