Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

  • 222 752
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 305
  • Мнения: 980
Биг Брадър, знаем, че четеш тук!!!  Mr. Green Не се пра'и!
Искаме да дадеш на Mr. Salty Beans мисия да не говори в продължение на 48 часа!
Датс ол!!!
И мисия на Сачка да готви на съкврЧиранЧиЧе в продължение на 3 дни!!! А съквартирантите от своя страна да нямат право да ядат друго, освен сготвеното от Сачка!
 Joy

# 1 306
  • Мнения: 17 546
Е то от Консерва, какво да очаква човек?! Нещо гадно да ядене... 😂😂😂

# 1 307
  • Мнения: 13 136
А на Нордел каква и е драмата с Шеф Петров? Защото не успя да се издигне в тази сфера ли го хапе? Ако някои знае, моля да ме просветли. 🤔

# 1 308
  • Мнения: 19 349
"Самозванец ли е надутият шеф?

Скрит текст:
Той може да се величае и да впечатлява разни новобогаташчета в България, но тия не нам!
Поразрових се в биографията, която толкова тръби, че има (виж приложената статия),.... но ето и някои безспорни факти:
1. Хавиер Саньол, при когото уж е специализирал в Испания.... е мексиканец! И ресторанта му не е в Террагона, а в Тихуана (получава се нещо като компютрите и компотите).
2. В ресторанта, където твърди, че е бил главен готвач - Кастийо де Хавиер в Террагона, от основаването му - 1989 г, шеф е пак Хавиер, ама Рикари, а от 1992 г е и съсобственик. Не е имало друг главен готвач! Данните са взети от официалния регистър, където е цялата инфо за фирмата собственик - Хосмаре ООД
3. Интервюирах по телефона някои негови бивши колеги в Испания и много скоро ще научите подробностите в някой от следващите броеве на в. "Шоу". За "знаменития и световна величина" шеф, на когото до сега никой не беше в състояние да му затапи устата....
4. Колкото до световно известния писател Мигел Анхел Алмодовар, "който бил включил в книгата си рецепти на дебелото шефче", това е един блогър, който пише и за разни списания и прави кулинарен обзор на България. Споменава петрофффчето, но много по-голямо внимание обръща на "Чек пойнт Чарли, Ракия бар и шефа на "Космос" Георги Бойковски...
5. Щом е толкова успешен, защо толкова много хора твърдят, че им дължал пари?"
От Нордел - https://www.facebook.com/MNKitchen/?hc_ref=ARQi8gRnN6lV_UDhIxUhn … RLieE&fref=nf


Е тази не я знам каква е, но това да се рови, да търси и чак пък и интервюта по телефона да прави е супер тъпо. Какъвто и ще да е надутия шеф е явно, че е по-известен от нея и това е. Тя какво - зор е на негов гръб да си прави реклама ли? Като е толкова по-по от него защо не е тя вътре? Кой знае и нейното CV каква измишльотина е

# 1 309
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
  • Мнения: 21 491
Молим ви се, само без смъртни случЕи! Scream
Спокойно, така е думата. Никакво умирГане до края на формата, че и след това, щото нали Цунито ще ни вози на трактора из Дубай.  Blush

# 1 310
  • Мнения: 2 742
Молим ви се, само без смъртни случЕи! Scream
Спокойно, така е думата. Никакво умирГане до края на формата, че и след това, щото нали Цунито ще ни вози на трактора из Дубай.  Blush
Аааа за Дубай трябва да ти е излъскан чипика, прИмоцията е НА Гърция. Първо да минеш теста Wink

# 1 311
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
  • Мнения: 21 491
Че аз съм дама, не щЪ прИмоции, те са за плебса.  Naughty 7 куфара с обувки съм приготвила, 5 шранга с дрехи, петима готвачи след мен и една чанта Бъркин, пълна с леща, да му готвя на Цунито НА Дубай. Това в случай, че тракторът му е порше. Ако не е - да ме забрави моменталически.  Laughing

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 17:34 от Reinа

# 1 312
  • Мнения: 15 093
Мен биографията на шеВа не ме интересува. Противен ми е и ми е все едно какво е постигнал в живота. Няма да го харесам, а той по-добър човек няма да стане.

# 1 313
  • Мнения: 17 546
Може па да преживее катарзис и да отвори кухня за бедни... Никога не е късно да тръгне по правия път!

# 1 314
  • Мнения: 374
sincerita, така като я гледаш рошавата Щерева, дали си е договорила нещо предварително? И ако не, то защо? Според мен (натъртвам на "мен"), е плюла предаването, продуцентите и участниците, точно защото е била пренебрегната. Но за нейна изненада, тази година са я предвидили. И тя от кеф, не се е сетила, че може да си изиска нещо, гребен поне.
Моят Дани и Сашето са влезли, заради грозната история покрай тях. Ще изкарат някой лев, на тях им е достатъчно. Ромалдо може и да е дал някой лев, за да влезе. Васева, колкото и да ѝ дадат, все е на сметка - яденьето и пиеньето безплатно, па и някой лев и леща в пазвата. На Петров са платили, защото е перде и разчитат на него. Хранова е за авторитет, нищо, че е като ленивец в зоопарк. Близначките, ако не са си платили, то е по домова книжка, да им промотират клипчето и айде, чао. Мегз може и да е безплатно, важното е да си рекламира перуките и 50-те червила. Енджито си е взела, колкото трябва, няма да си кълчи езика да говори, като чужденка, за без пари. Мара също се е уредила, даже и със спалня. Ганито, милото, са му дали, колкото да си покрие масрафа по сватбата.
Това горното, пак повтарям, е според мен! И да искате, доказателства не мога да дам, че ВБ много държи на конфиденциалността.

Е така, де- много ми хареса отговорът ти- иди доказвай, че нЕмаш сестра  Mr. Green


Мииии..., аз де да знам какво се договарят с ВИП-овете, тя и Марчето сега цъфна с благотворителна кетъринг" леща".  Енджи и тя вип сьоНга го раздава, Ганджито ,изкярило масрафа по сватбата-  Та направо се чудя тая Ванчето за кутия цигари да не може да се продаде ?!? newsm78

# 1 315
  • Мнения: 1 318
Скрит текст:
"Самозванец ли е надутият шеф?
Той може да се величае и да впечатлява разни новобогаташчета в България, но тия не нам!
Поразрових се в биографията, която толкова тръби, че има (виж приложената статия),.... но ето и някои безспорни факти:
1. Хавиер Саньол, при когото уж е специализирал в Испания.... е мексиканец! И ресторанта му не е в Террагона, а в Тихуана (получава се нещо като компютрите и компотите).
2. В ресторанта, където твърди, че е бил главен готвач - Кастийо де Хавиер в Террагона, от основаването му - 1989 г, шеф е пак Хавиер, ама Рикари, а от 1992 г е и съсобственик. Не е имало друг главен готвач! Данните са взети от официалния регистър, където е цялата инфо за фирмата собственик - Хосмаре ООД
3. Интервюирах по телефона някои негови бивши колеги в Испания и много скоро ще научите подробностите в някой от следващите броеве на в. "Шоу". За "знаменития и световна величина" шеф, на когото до сега никой не беше в състояние да му затапи устата....
4. Колкото до световно известния писател Мигел Анхел Алмодовар, "който бил включил в книгата си рецепти на дебелото шефче", това е един блогър, който пише и за разни списания и прави кулинарен обзор на България.
Скрит текст:
Споменава петрофффчето, но много по-голямо внимание обръща на "Чек пойнт Чарли, Ракия бар и шефа на "Космос" Георги Бойковски...
5. Щом е толкова успешен, защо толкова много хора твърдят, че им дължал пари?"
От Нордел - https://www.facebook.com/MNKitchen/?hc_ref=ARQi8gRnN6lV_UDhIxUhn … RLieE&fref=nf

Склонна съм да не ѝ вярвам. Като оставим Шефчето настрана, този Мигел Анхел Алмодовар не е просто някакъв си блогър https://es.wikipedia.org/wiki/Miguel_%C3%81ngel_Almod%C3%B3var.

Зачетох се в статията. Майката на Шефа била военен и са живели в Сирия.

# 1 316
  • Мнения: 17 546
Зачетох се в статията. Майката на Шефа била военен и са живели в Сирия.
Това обяснява некои отклонения... Grin

# 1 317
  • Мнения: 374
Зачетох се в статията. Майката на Шефа била военен и са живели в Сирия.
Това обяснява некои отклонения... Grin

Милият шишко, проекция на военни заповеди с гурме уклон, ама те и съквартирантите не се дърпат много. Дали е структуриран таратор или цедено млЕко с краставици- изпълняват уставно и нагъват Joy, еле пък Сашка- ама й тя е закачила от военното обучение едно време hahaha

# 1 318
  • София
  • Мнения: 2 122
Шефа е крайно дразнещ. Като го гледам, ми идва да хвърля нещо по телевизора.

# 1 319
  • Mediterraneo
  • Мнения: 42 792
Крайно рядко щастие е шефчето, не знам как го търпят в близкото му обкръжение.

Общи условия

Активация на акаунт