Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 696
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 320
Зачетох се в статията. Майката на Шефа била военен и са живели в Сирия.
Това обяснява некои отклонения... Grin
Но само некои Wink

# 1 321
  • Ню Йорк
"Самозванец ли е надутият шеф?

Скрит текст:
Той може да се величае и да впечатлява разни новобогаташчета в България, но тия не нам!
Поразрових се в биографията, която толкова тръби, че има (виж приложената статия),.... но ето и някои безспорни факти:
1. Хавиер Саньол, при когото уж е специализирал в Испания.... е мексиканец! И ресторанта му не е в Террагона, а в Тихуана (получава се нещо като компютрите и компотите).
2. В ресторанта, където твърди, че е бил главен готвач - Кастийо де Хавиер в Террагона, от основаването му - 1989 г, шеф е пак Хавиер, ама Рикари, а от 1992 г е и съсобственик. Не е имало друг главен готвач! Данните са взети от официалния регистър, където е цялата инфо за фирмата собственик - Хосмаре ООД
3. Интервюирах по телефона някои негови бивши колеги в Испания и много скоро ще научите подробностите в някой от следващите броеве на в. "Шоу". За "знаменития и световна величина" шеф, на когото до сега никой не беше в състояние да му затапи устата....
4. Колкото до световно известния писател Мигел Анхел Алмодовар, "който бил включил в книгата си рецепти на дебелото шефче", това е един блогър, който пише и за разни списания и прави кулинарен обзор на България. Споменава петрофффчето, но много по-голямо внимание обръща на "Чек пойнт Чарли, Ракия бар и шефа на "Космос" Георги Бойковски...
5. Щом е толкова успешен, защо толкова много хора твърдят, че им дължал пари?"
От Нордел - https://www.facebook.com/MNKitchen/?hc_ref=ARQi8gRnN6lV_UDhIxUhn … RLieE&fref=nf

Е тази не я знам каква е, но това да се рови, да търси и чак пък и интервюта по телефона да прави е супер тъпо. Какъвто и ще да е надутия шеф е явно, че е по-известен от нея и това е. Тя какво - зор е на негов гръб да си прави реклама ли? Като е толкова по-по от него защо не е тя вътре? Кой знае и нейното CV каква измишльотина е

Тя тази толкова лъже, че вече е забравила коя е и от къде е. Един път в Куба живяла, ама по същото време някак и в БГ живяла, ама учила в София, но всъщност е от някакво село и никога не е живяла в София, петима мъже зарязала, ама всъщност все нея я гонят и т.н. Та няма да се учудя и казаното за Шеф Петров да си го е съчинила. А иначе я е яд, че той все пак е някакъв фактор в родната кулинария, а тя е никакъв Wink

# 1 322
"Самозванец ли е надутият шеф?

Скрит текст:
Той може да се величае и да впечатлява разни новобогаташчета в България, но тия не нам!
Поразрових се в биографията, която толкова тръби, че има (виж приложената статия),.... но ето и някои безспорни факти:
1. Хавиер Саньол, при когото уж е специализирал в Испания.... е мексиканец! И ресторанта му не е в Террагона, а в Тихуана (получава се нещо като компютрите и компотите).
2. В ресторанта, където твърди, че е бил главен готвач - Кастийо де Хавиер в Террагона, от основаването му - 1989 г, шеф е пак Хавиер, ама Рикари, а от 1992 г е и съсобственик. Не е имало друг главен готвач! Данните са взети от официалния регистър, където е цялата инфо за фирмата собственик - Хосмаре ООД
3. Интервюирах по телефона някои негови бивши колеги в Испания и много скоро ще научите подробностите в някой от следващите броеве на в. "Шоу". За "знаменития и световна величина" шеф, на когото до сега никой не беше в състояние да му затапи устата....
4. Колкото до световно известния писател Мигел Анхел Алмодовар, "който бил включил в книгата си рецепти на дебелото шефче", това е един блогър, който пише и за разни списания и прави кулинарен обзор на България. Споменава петрофффчето, но много по-голямо внимание обръща на "Чек пойнт Чарли, Ракия бар и шефа на "Космос" Георги Бойковски...
5. Щом е толкова успешен, защо толкова много хора твърдят, че им дължал пари?"
От Нордел - https://www.facebook.com/MNKitchen/?hc_ref=ARQi8gRnN6lV_UDhIxUhn … RLieE&fref=nf

Е тази не я знам каква е, но това да се рови, да търси и чак пък и интервюта по телефона да прави е супер тъпо. Какъвто и ще да е надутия шеф е явно, че е по-известен от нея и това е. Тя какво - зор е на негов гръб да си прави реклама ли? Като е толкова по-по от него защо не е тя вътре? Кой знае и нейното CV каква измишльотина е

Тя тази толкова лъже, че вече е забравила коя е и от къде е. Един път в Куба живяла, ама по същото време някак и в БГ живяла, ама учила в София, но всъщност е от някакво село и никога не е живяла в София, петима мъже зарязала, ама всъщност все нея я гонят и т.н. Та няма да се учудя и казаното за Шеф Петров да си го е съчинила. А иначе я е яд, че той все пак е някакъв фактор в родната кулинария, а тя е никакъв Wink

Именно това дразни още повече. Седнала тя да става известна на гърба на шефа, който е вътре и дори идея си няма каква помия излива тази дребна душица по него навън. Ама, като го гледам какво чудо е вътре, направо ми е жал за нея, като излезе и види какво е писала за него  Laughing

# 1 323
Крайно рядко щастие е шефчето, не знам как го търпят в близкото му обкръжение.
Ма той бил херувим вкъщи! Laughing

# 1 324
Мариела Нордел участва в Мастър шеф, ама Шев Петров дали я оценяваше тогава, че не съм го гледала... newsm78 Пак не съм внимавала. Иначе тя верно големи фантасмагории разказва за живота си, многотомник може да се напише за него, бракове с милионери, благородници и тем подобни...Мара пасти да яде.

Последна редакция: ср, 27 сеп 2017, 19:30 от Нина*

# 1 325
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не, не е бил жури в МастърШеф. Той оценяваше отстрани некадърността на журито.  Laughing

# 1 326
  • София
Шеф Петров беше жури в първото кулинарно предаване по БТВ, което го продуцираше Слави, даже съм забравила как се казваше.

# 1 327
  • София
Шеф Петров беше жури в първото кулинарно предаване по БТВ, което го продуцираше Слави, даже съм забравила как се казваше.

Lord of the chefs Simple Smile

# 1 328
Малко на митоманка ми прилича Нордели. Баба й била любовница на Батиста, пък тя била графиня...

# 1 329
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Сега ББ да разръчка биографията на шева както ръчкаше Кичка за Сизър Палас, защото тоя глиган непрекъснато обяснява колко е велик!

Ваня не се е молила на никого, вкарана е като резерва на отказал се участник. Милев и Алфонсо също.

# 1 330

Не беше ли "Мама готви по-добре"  newsm78

# 1 331
  • Варна/Лондон
Аз не познавам лично нито един Шеф, но редовно си пускам 24 Kitchen и досега в това предаване не съм видяла толкова тлъст готвач. Пък да не говорим каква нечистоплътност ми  накъртва от тоя бахур и представата да му ям изсушения таратор, направен от него по потник ме кара да си отворя втора бира.

# 1 332
  • София

Не, " Lord of the chefs" е, както написаха по-горе. "Мама готви по-добре" е по-скорошно предаване и продуценти му бяха Иван и Андрей.

# 1 333
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.

Не, " Lord of the chefs" е, както написаха по-горе. "Мама готви по-добре" е по-скорошно предаване и продуценти му бяха Иван и Андрей.
Може да се е объркала от това, че в "Мама готви по-добре" по едно време оценяваше един от журито на  Lord of the chefs.

# 1 334
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Сега ще се започне договора ми това, договора ми онова

Общи условия

Активация на акаунт