Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 079
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 190
  • София
Цунчо е ужасен и в тяло и в муцуната за мен. Laughing
А и вече няма трактор 😃 сал едни приказки  за нЕкакви воаяжи.

# 2 191
Все пак нека да не забравяме че ББ е една игра и може да се окаже, че поведението на шефчето е един предварително  обмислен сценарий. Аз като погледна повечето постове са за него. Все пак и лошата реклама си е реклама.

# 2 192
  • Испания
Цитат

Ехааа, браво на нея, много мил жест... Намерих рецептата, потърсих просто от любопитство Simple Smile

Всички бяхме очаровани. Вечерта след излъчване на епизода /мисля/ се появи. И досега слагам тесто и за погачи, и за козунаци да втасва така.

"Убавец"

Скрит текст:

# 2 193
  • Варна/Лондон
Милев се счупи да се извинява на готвача, че е победил. Laughing

# 2 194
И в Черешката игра по сценарий готвачът, който с едната си ръка държи шлифера на Бога, а с другата - брадата на Аллах.

# 2 195
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Цунчо е ужасен и в тяло и в муцуната за мен. Laughing
Има лесно - НА Дубай го увиваме в един джилбаб/джелаба и воала - няма да се вижда много-много.  Laughing

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 22:51 от Reinа

# 2 196
  • Испания
Все пак нека да не забравяме че ББ е една игра и може да се окаже, че поведението на шефчето е един предварително  обмислен сценарий. Аз като погледна повечето постове са за него. Все пак и лошата реклама си е реклама.

Аха, надявай се! Клиничен случай е Петров.

# 2 197
Според мен, нормален човек не може да го изиграе този сценарий, съвсем натурално му идва. Или е за Оскар.
споредменспоредменспоредмен

# 2 198
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Все пак нека да не забравяме че ББ е една игра и може да се окаже, че поведението на шефчето е един предварително  обмислен сценарий. Аз като погледна повечето постове са за него. Все пак и лошата реклама си е реклама.
Стига бе, нормален човек не може да го вкараш в такъв сценарий.
Писали сме заедно с Бона.  Grinning Hug

# 2 199
  • София
Шефа е от контролируемо родените, така че не се знае какви са му възможностите.

# 2 200

То едно време и за ПотнЯците така всички пишеха, пък накрая ги изгониха като мръсни псета.

# 2 201
Петров не е добре, има отклонения нещо. Тва сериозно го мисля.

Това сериозно ли го казваш?
Наистина не е добре Готвачев. Постоянно търси скандали, наставя и си измисля, интригантства и хули, търси с кого да се заяде и не млъква за една секунда тоя посерко.

# 2 202
А някои отказват да приемат, че в живота наистина има такива гнусни и противни хора, и сценарий им се струва.

# 2 203
Цуни много зле изглежда по моА тИлИвизУр и в тело и духом.
ШеВа трябва да излезе за да ходи да си тормози домашните. Simple Smile
Какво съвпадение!И по моя така изглежда.

# 2 204
Такъв е и в реалния живот. Псувал ме е и ми е крещял насреща. И извън Къщата е същия тутманик.

Общи условия

Активация на акаунт