Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 016
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 570
  • I want it all and I want it now.
Шефа ще ги умори от ядене.😆

# 571
  • София
Това за Мегз, че била с турци и била грозен бобър, беше много злобно. Тя дори не беше в стаята, разбирам тя да я беше нападнала или двете да се карат нещо, а то едната спи, другата бълва глупости. Впрочем за мен Мегз е по-красива от Джулиана.
Мое мнение ама и двете са верни за Мегз.
Моля те, разкажи за турците. Simple Smile
Синът на Доган какъв е?
Joy
А, такаа... хем си била измислила връзката с него, хем си подарила джипа сама... хем пък била с турчина Доган младши...  Кое е истината, бе джанъм!?  newsm78 newsm78 newsm78

Малко трудно докато продава евтините си парцалки сама да си подари джипа.
[/quote]

Blush  Радвам се, че най-после от достоверен източник се потвърди, че Доган е гадже на Мегз и лично той и е подарил джипа... да не сте посмели да го оспорвате... Joy

# 572
Забравих кои са номинираните.😶
Шеф Петров, Стефанов и Мегз ли са само?

# 573
Много измъчено интервю на Миглена и Тото...Мудно такова, а накрая с такава еуфория му пожела прекрасен и стремителен дрън-дрън...

# 574
Къде беше Мегз, докато се провеждаше вселенското помирение? Нещо ми се изгуби по трасето.

# 575
  • Испания
Петров се учел от Салвадор Дали и Моцарт. Тц, тц! Не знаех, че са готвачи.

# 576
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Че тя постоянно лъже Марийка,мисля в предаването "Автограф" го беше казала точно,че Гущеров едва ли не не и давал да диша.По-хубаво лято не била имала,след раздялата си с него. Crazy

Е какво да каже пък и вие? Че я тормози и иска да се разведе ли? Всички преди развода говорят едно и също, ако са Мара или не са.

# 577
На мен Джулиана ми харесва повече от Мегз. Не, че я смятам за красавица, просто от Мегз е по-приятна за гледане.
А аз по-грозни, мегаломански и просташки корекции не съм виждала...  ooooh!
Опс... освен онази с бомбите, дето уж щяха да я канят този сезон!  Joy

Николетка ли? Какво стана с нея, ще влиза ли въобще или се разсъхна работата?

# 578
Това за Мегз, че била с турци и била грозен бобър, беше много злобно. Тя дори не беше в стаята, разбирам тя да я беше нападнала или двете да се карат нещо, а то едната спи, другата бълва глупости. Впрочем за мен Мегз е по-красива от Джулиана.
Мое мнение ама и двете са верни за Мегз.
Моля те, разкажи за турците. Simple Smile
Синът на Доган какъв е?
Joy
А, такаа... хем си била измислила връзката с него, хем си подарила джипа сама... хем пък била с турчина Доган младши...  Кое е истината, бе джанъм!?  newsm78 newsm78 newsm78

Малко трудно докато продава евтините си парцалки сама да си подари джипа.

Радвам се, че най-после от достоверен източник се потвърди, че Доган е гадже на Мегз и лично той и е подарил джипа... да не сте посмели да го оспорвате... Joy
[/quote]
Ха че по-достоверен източник от мен здраве му кажи Wink.

# 579
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Петров се учел от Салвадор Дали и Моцарт. Тц, тц! Не знаех, че са готвачи.

Работил в 2 ресторанта в Тарагона и все едно  Whistling ще рече човек, че Тарагона е световния кулинарен център, а не е средище на българските емигранти в Испания.

# 580
Братът на Антон май е по-голям от него и има 15 години по-възрастна жена.

# 581
Много го оплюха Антон. Усещам , че му се клати неговия стол. И Ники пръв унижител.
Не че Антон не се изложи предостатъчно вече , де. Май той ще хвърчи. Като гледам момичетата какви свежи защитници си имат .

# 582
  • Бургас
Че тя постоянно лъже Марийка,мисля в предаването "Автограф" го беше казала точно,че Гущеров едва ли не не и давал да диша.По-хубаво лято не била имала,след раздялата си с него. Crazy

Е какво да каже пък и вие? Че я тормози и иска да се разведе ли? Всички преди развода говорят едно и също, ако са Мара или не са.
Да говори каквото иска,но мен ме дразни това,че едва ли не изкарва,че не и пука и и е супер весело.От километри си личи,че не е така,просто е жестока лицемерка.

# 583
  • Испания
Този ненормалник и среден пръст показва.

# 584
Съпругата на шеф Петров е много странна!

Общи условия

Активация на акаунт