Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 983
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
Алфредо към Шефа- "дишайй,смучиии" Laughing.

# 616
Алфонсо: Давай! Смууучи!!!  Joy

# 617
  • На морето!
До днес си мислех, че Антон и брат му са един човек. Relaxed
Много идейно да му дадат да смуче на Антон.

# 618
  • Испания
"Дишай, смУчи"

# 619
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Ааа, тука ще се караме Joy... каквото и да говорите, какъвто и да е, наистина е много добър готвач!  Naughty

То може да готвиш хубаво и без да се изкарваш на Господ малкия брат, така да се каже.

Шевицата малко като Деница Гаджева ми иде - измисля си какво ли не, като че не знаем, че е взела селския луд.

# 620
Оф пак тази криворазбрана теза за искреността. Може да се държиш като най-големия простак и да унижаваш когото си поискаш, но поне си откровен и ”истински”. Пълни глупости са това.
Това било "защита на непопулярни тези".
Това бисер на Пънчев ли е? Такива глупости се говорят в това студио.

# 621
Ааа, тука ще се караме Joy... каквото и да говорите, какъвто и да е, наистина е много добър готвач!  Naughty

Шевицата малко като Деница Гаджева ми иде - измисля си какво ли не, като че не знаем, че е взела селския луд.
JoyJoyJoy

# 622
Оф пак тази криворазбрана теза за искреността. Може да се държиш като най-големия простак и да унижаваш когото си поискаш, но поне си откровен и ”истински”. Пълни глупости са това.
Това било "защита на непопулярни тези".
Това бисер на Пънчев ли е? Такива глупости се говорят в това студио.
Не, Патрашката.

# 623
Ама прекаляват вече с тези реклами. На всеки 15 минути от предаването има по 20 минути реклами  #2gunfire

# 624
  • София
Струва ми се, че нападнаха Антон твърде много, а шефа твърде малко.

Готина беше мисията със спагетите.

# 625
  • Ню Йорк
Близначките тръгнаха ли си вече?

# 626
  • София
Жената на шефа - само тя си знае как го търпи това чудо. Изглежда много спокойна и дори меланхолична. Явно наистина противоположностите се привличат.

# 627
  • София

То може да готвиш хубаво и без да се изкарваш на Господ малкия брат, така да се каже.

Че кой оспорва факта, че е ненадминат фукльо!?  Mr. Green

Вижда ми се много спокойна жена и почти и вярвам, че вкъщи се държи другояче...  Peace

# 628
  • Rock & Roll feeling ...
Къде са му съветите за жена на шефа ? Нещо не ги виждам в жена му...

# 629
Това със смукането е изтъркано. Нещо ново очаквах да покажат.

Общи условия

Активация на акаунт