Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 983
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 600
Никак не ми се гледа ГниЛо. Дано не влезе, защото получавам позиви за драйфане от този боклук. Напоследък в ББ вкарват тотален курвотор като опитват да ни "просветлят" колко мили и добри душички са.
Жестоко!!! bouquet bouquet bouquet

# 601
Изобщо не вярвам на жена му на Петров, че критикува манджите му и той приемал нейната критика  Naughty
А коя е жената, която седи до нея?
На бобъра майката.

# 602
  • Испания
И Петровица не е много читава, като гУедам.
Че нормална жена ще го търпи ли.

И Петровица не е много читава, като гУедам.
Е то просто няма как читав/нормален човек да се хване с него.  Laughing

Абсолютно.

Патрашкова да иде и да се гръмне. Работел Петров от сутрин до здрач. Да го е молил някой?

# 603
Харесвам си Миглена и като коментатор, лошото е, че от Патрашкова друг не може да се вреди да говори. При интервютата, вместо някакви многопосочни въпроси, трябва да се опитва да измъкне мнение по щекотлива вътре тема.
Жената на шеВа е или голямо перде, или е не по-малко меркантилна от Мария.
Ха ха, Патрашкова намери за какво да го похвали, нали е тет-а-тет с жена му, мина й вдъхновението за критика.

# 604
  • София
Петров се учел от Салвадор Дали и Моцарт. Тц, тц! Не знаех, че са готвачи.

Работил в 2 ресторанта в Тарагона и все едно  Whistling ще рече човек, че Тарагона е световния кулинарен център, а не е средище на българските емигранти в Испания.
Ааа, тука ще се караме Joy... каквото и да говорите, какъвто и да е, наистина е много добър готвач!  Naughty

# 605
  • София

Що за грозно изказване. Сякаш една трета от българските жени не са на същия хал с мъже тирани и без да са мултимилионери. Вместо да се възмутите като жена срещу подобно поведение , по ганювски се радвате ,че така му се пада. Е за това никой в къщата не гледа осъдително на гнусното държане на готвача , защото видите ли на другите тъй им се пада

Никъде не съм защитавала шефа, отвратителен и е и не бих търпяла такова положение у дома.
Що се отнася до мъже тирани пак никъде не съм ги защитавала.
Против съм способните на всичко жени, които с цената на лично достоинство упорито и умишлено се стремят да се доберат до пари и лукс. А когато ги загубят се жалват.
Възмущавам се не само от готвача и Мария, възмущавам се от плазмодия Антон Стефанов, от целенасоченото дразнещо държание на псевдо Роналдо, на всички ония шушумиги, които се снишават за да ги отмине скандала и само и само да не вземат отношение. Чакащите някой друг да им свърши работата.
Не мисля, че съм обидила една трета от Българските жени,  съчувствам на всички в това положение. Но не на тези, които олицетворяват за мен такива като Мария, Николета, Светлана Василева. Да не изброявам, предполагам сега вече е разбрахте.

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 22:19 от MATA KOSMATA

# 606
Антоне, давай 3000 лв.

# 607
Оф пак тази криворазбрана теза за искреността. Може да се държиш като най-големия простак и да унижаваш когото си поискаш, но поне си откровен и ”истински”. Пълни глупости са това.

# 608
Автон да вади чантето..

# 609
Изобщо не вярвам на жена му на Петров, че критикува манджите му и той приемал нейната критика  Naughty
А коя е жената, която седи до нея?
На бобъра майката.
   Joy Joy hahaha hahaha hahaha hahaha

# 610
Алонсооо...

# 611
Ооо, черния още ли е в къщата... Shocked

# 612
Лирическата героиня Гана-Джулиана дет рИва, подсмърчА и се жали на другите патици (не разбрах защо, и ич не ми дреме каква ѝ е драмата), обаче ми беше странно как в същото време не се спря и да набива  Shocked...  Заровила се като прегладняло прасе в копанката - трохи имаше даже по зурлата...  Close  
Ще ме извините, но тази "придобивка"  на нищо друго не ми прилича - Мис Пиги ми е по симпатична даже.

# 613
Оф пак тази криворазбрана теза за искреността. Може да се държиш като най-големия простак и да унижаваш когото си поискаш, но поне си откровен и ”истински”. Пълни глупости са това.
Това било "защита на непопулярни тези".

# 614
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей така се смучат спагети 😂

Общи условия

Активация на акаунт