Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 000
  • 2 799
  •   2
Отговори
# 555
Усетихте ли как Тото ни иронизира? Че не се интересува от плакет, на който пише че е любимата звезда на хората, които гледат телевизия в 8 часа ?
Да. Той е от кешаутващите, него публиката не го интересува, явно си мисли че е много над нещата.

# 556
  • София
На мен Джулиана ми харесва повече от Мегз. Не, че я смятам за красавица, просто от Мегз е по-приятна за гледане.
А аз по-грозни, мегаломански и просташки корекции не съм виждала...  ooooh!
Опс... освен онази с бомбите, дето уж щяха да я канят този сезон!  Joy

# 557
Шефа не каза ли пред Мара - Обратен съм, бе..

Каза.

# 558
  • София
Мара май беше казвала,че Гущеров и е посягал дори,нито и давал да се среща с приятелки.
Айде и първия и втория са я били.  Един добре, ама втори същия като първия. Докато е с тях, то не бяха хвалби, Мечо сладур, Мечо добричък, Мечо сексуален атлет, Мечо и угаждал. Драпа да тури подписа и не се оплакваше. Като я натири - ох, ако знаете какво съм изтърпяла. Е щом се е продала за пари ще си плаща цената. Щом за нея е важно псевдо имиджа и лукса, ще търпи и Мечо и някой още по мазен и пихтиест. Тя си си ги избрала, с отворени  очи и пълно съзнание. И да не се опитва да ни лъже. Защото като си си дал гъза под наем, ще ти надничат под чаршафите и ще ти изнасят кирливите ризи. Дори и 30 процента от писаниците да са истина.
Така че Мара сама си е направила живота такъв, никой не я е карал с нож на гърлото или пистолет в главата да се тика насила там.
Не я съжалявам, за такива меркантилни същества не си хабя съжалението и съчувствието. Не струват.

Дама и майка, тая принизи понятията. Добре, че никой не и вярва.

# 559
Миглена мислех, че ще защитава приятеля си Антон който се скъса да я защитава миналата година. Бях голяма почитателка на Миглена миналата година, но като коментатор е голямо разочарование.

# 560
Шефа не каза ли пред Мара - Обратен съм, бе..
Каза го, но в смисъл, че тя такъв го изкарва.

# 561
Хайде сега някой мод пак да ми изтрие мнението - като ви казвах, че шефчето е бисексуален, вие не вярвахте. Ето, каза си го човека "по телевизора". Отворете си ушите.

# 562
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Кое си е оперирала? Не мисля, че освен фасетите има и операции...  newsm78

Нос, скули, устни, и цици имаше, които махна
Shocked И кога това? Скоро ли? За да видя снимки преди и след...  Peace

Скрит текст:

# 563
  • София
Скрит текст:
Далеч по-добре да си естествено грозничка , отколкото да се напомпаш като идиот и да се направиш грозна, като даваш пари за това...  Rolling Eyes

Че, то и Каканижева се е направила грозна и си е платила за това, преди операциите е била много по-симпатична.  Peace
Кое си е оперирала? Не мисля, че освен фасетите има и операции...  newsm78

Мари, благодаря!  Hug

Нико, да наистина виждам, че има  корекция на носа и устните и доста голяма промяна, но преди е била по-зле, така че май добре, че ги е направила...  Joy

# 564
Доста зле е била преди Мегзчето

# 565
  • София
Сега видях брат му на Антон Стефанов - е няма такава тотална прилика! Близнаци ли са?  Laughing

# 566
  • Бургас
Че тя постоянно лъже Марийка,мисля в предаването "Автограф" го беше казала точно,че Гущеров едва ли не не и давал да диша.По-хубаво лято не била имала,след раздялата си с него. Crazy

# 567
  • Испания
Хайде сега някой мод пак да ми изтрие мнението - като ви казвах, че шефчето е бисексуален, вие не вярвахте. Ето, каза си го човека "по телевизора". Отворете си ушите.

А ти поразмърдай мозъчните гънки, че пак бисери се разтъркаляха.

И не ти търся диалог.

# 568
  • Испания
Сега видях брат му на Антон Стефанов - е няма такава тотална прилика! Близнаци ли са?  Laughing

Аз го видях при влизането на Антон в къщата, та споделих в темата.

# 569
Мара май беше казвала,че Гущеров и е посягал дори,нито и давал да се среща с приятелки.
Айде и първия и втория са я били.  Един добре, ама втори същия като първия. Докато е с тях, то не бяха хвалби, Мечо сладур, Мечо добричък, Мечо сексуален атлет, Мечо и угаждал. Драпа да тури подписа и не се оплакваше. Като я натири - ох, ако знаете какво съм изтърпяла. Е щом се е продала за пари ще си плаща цената. Щом за нея е важно псевдо имиджа и лукса, ще търпи и Мечо и някой още по мазен и пихтиест. Тя си си ги избрала, с отворени  очи и пълно съзнание. И да не се опитва да ни лъже. Защото като си си дал гъза под наем, ще ти надничат под чаршафите и ще ти изнасят кирливите ризи. Дори и 30 процента от писаниците да са истина.
Така че Мара сама си е направила живота такъв, никой не я е карал с нож на гърлото или пистолет в главата да се тика насила там.
Не я съжалявам, за такива меркантилни същества не си хабя съжалението и съчувствието. Не струват.

Дама и майка, тая принизи понятията. Добре, че никой не и вярва.

Що за грозно изказване. Сякаш една трета от българските жени не са на същия хал с мъже тирани и без да са мултимилионери. Вместо да се възмутите като жена срещу подобно поведение , по ганювски се радвате ,че така му се пада. Е за това никой в къщата не гледа осъдително на гнусното държане на готвача , защото видите ли на другите тъй им се пада

Общи условия

Активация на акаунт