Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 016
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 540
Явно в България се е оперирала. А коя е мацката на брадатия момък. И моля ви пуснете една снимка на Свинаря , ограмотете ме , пишман клюкарка съм......ОМГ ОМГ ОМГ готвача има жена гледам и невярвам на ушите си

# 541
  • До сърцето...
Миглена сбърка, че се върна в ВБ като коментатор и интервюираща .... симпатиите ми към нея се топят по-бързо от пролетен сняг...

Шефката Петрова на хоризонта... не знам да я съжалявам ли, да и се чудя ли...  

# 542
Мегз наистина беше по- симпатична преди корекциите. Макар и да не е красавица, в никакъв случай не е грозна. В профила й има стари снимки с гадже, но не го знам кой е.

# 543
  • София
Кое си е оперирала? Не мисля, че освен фасетите има и операции...  newsm78

Нос, скули, устни, и цици имаше, които махна
Shocked И кога това? Скоро ли? За да видя снимки преди и след...  Peace

# 544
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Мара май беше казвала,че Гущеров и е посягал дори,нито и давал да се среща с приятелки.

То и а Светлана същото пише - даже й спрял социалните мрежи  Mr. Green

Шевицата каква е...за пачичка се е утепала!  Blush

# 545
  • Испания
Най-сетне роднини и близки на участниците са им защитници.

# 546
  • София
Скрит текст:
Далеч по-добре да си естествено грозничка , отколкото да се напомпаш като идиот и да се направиш грозна, като даваш пари за това...  Rolling Eyes

Че, то и Каканижева се е направила грозна и си е платила за това, преди операциите е била много по-симпатична.  Peace

# 547
Усетихте ли как Тото ни иронизира? Че не се интересува от плакет, на който пише че е любимата звезда на хората, които гледат телевизия в 8 часа ?

# 548
Маргарита Хранова каза "Тони, турни си го отзад " или така ми се причу по повод разправията с шеф?! #Crazy #Crazy

# 549
  • Бургас
Шефа към Антон "царя на плъховете си"!

# 550
  • Испания
Скрит текст:
Далеч по-добре да си естествено грозничка , отколкото да се напомпаш като идиот и да се направиш грозна, като даваш пари за това...  Rolling Eyes

Че, то и Каканижева се е направила грозна и си е платила за това, преди операциите е била много по-симпатична.  Peace

И преди, и сега - същото...

# 551
Това за Мегз, че била с турци и била грозен бобър, беше много злобно. Тя дори не беше в стаята, разбирам тя да я беше нападнала или двете да се карат нещо, а то едната спи, другата бълва глупости. Впрочем за мен Мегз е по-красива от Джулиана.
Мое мнение ама и двете са верни за Мегз.
Моля те, разкажи за турците. Simple Smile
Синът на Доган какъв е?
Joy
А, такаа... хем си била измислила връзката с него, хем си подарила джипа сама... хем пък била с турчина Доган младши...  Кое е истината, бе джанъм!?  newsm78 newsm78 newsm78
[/quote]
Малко трудно докато продава евтините си парцалки сама да си подари джипа.

# 552
Шефа не каза ли пред Мара - Обратен съм, бе..

# 553
Мара спяла със свинари за това била долна , ами жена му на готвача каква е щом си ляга с него

# 554
Скрит текст:

Пълна кикимора и преди и след. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт