Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 016
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 525
Това за Мегз, че била с турци и била грозен бобър, беше много злобно. Тя дори не беше в стаята, разбирам тя да я беше нападнала или двете да се карат нещо, а то едната спи, другата бълва глупости. Впрочем за мен Мегз е по-красива от Джулиана.
Мое мнение ама и двете са верни за Мегз.
Моля те, разкажи за турците. Simple Smile
Синът на Доган какъв е?

# 526
  • Испания
Надявах се, че Миглена ще им тегли една и няма да продължи с тези моменти.

# 527
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Кое си е оперирала? Не мисля, че освен фасетите има и операции...  newsm78

Нос, скули, устни, и цици имаше, които махна

# 528
Интервютата на Миглена са излишни. Лично на мен са ми скучни.

# 529
И на мен са ми много досадни.

# 530
На мен Джулиана ми харесва повече от Мегз. Не, че я смятам за красавица, просто от Мегз е по-приятна за гледане.
Според мен Мара твърде често е била подлагана на унижения от мъжете с които е била. И тъй като е зависима от парите им, се е налагало тя да им се извинява за техните действия. Затова и с такава лекота прегърна Петров, пет минути след като си крещяха. Сега пък я обиди толкова грозно и долно, че никоя уважаваща себе си жена, не би разменила и дума с него. А тя му се извини и то ревейки.

# 531
  • Бургас
Мара май беше казвала,че Гущеров и е посягал дори,нито и давал да се среща с приятелки.

# 532
  • густо майна Филибето
Аз категорично съм в лагера    newsm20                      на бесния Шев и Мегъзита.

И аз, и аз!  Велики са! Simple Smile

# 533
Момичета, още ли продължават рекламите. Аз го гледам през ФБ, нета ми е отвратителен и половината неща изпускам, а сега май нещо ми зацикли на рекламите и то без звук  Rolling Eyes

# 534
  • София
Това за Мегз, че била с турци и била грозен бобър, беше много злобно. Тя дори не беше в стаята, разбирам тя да я беше нападнала или двете да се карат нещо, а то едната спи, другата бълва глупости. Впрочем за мен Мегз е по-красива от Джулиана.
Мое мнение ама и двете са верни за Мегз.
Моля те, разкажи за турците. Simple Smile
Синът на Доган какъв е?
[/quote]
Joy
А, такаа... хем си била измислила връзката с него, хем си подарила джипа сама... хем пък била с турчина Доган младши...  Кое е истината, бе джанъм!?  newsm78 newsm78 newsm78

# 535
Това чудо верно имало жена... Shocked

# 536
  • Бургас
Не,вече почнаха,няма реклами сега.

# 537
  • София
Миглена нещо  не може да ме впечатли с изявата си като сестра, брат или каквото там са й нарекли петмиинутката. За мен тя си изпя песента преди айсет години. И ми писна да ми се дзери насреща. разбирам, че са й казали, че човек трябва да си отваря очите повече пред камера, ама нейното си е блещене. ми, няма да ти станат очите по-големи от устата!

# 538
Интересно присъствие в студиото! Thinking

# 539
Офффф, Милена хич не ми харесва как води...... за втори път........

Общи условия

Активация на акаунт