Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 944
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 750
  • Испания

Цитат
Почти завършил НАТФИЗ актьор
- навсякъде пише това за Мирослав Димитров. Т. е. незавършил. Няма такова чудо "почти завършил". Остава и в автобиографията си така да пише.

# 751
  • На морето!
Казвам ви аз, че Миглена е праисторическа вече, харесваха я само защото беше в опозиция на Ирина, ако не беше Тенчева Миглена Ангелова щеше да е съвсем друг образ. Няма нищо свежо и приятно в тази жена- от тембъра до визията и интервютата ѝ.

# 752
На мен този сезон ми харесва в пъти повече, отколкото предния с Ирина, Лара и т.н
И какво имате предвид под силен каст, щом този е слаб.. Кой уважаващ себе си известен човек би влязъл в подобен род предавания? Може би Васил Найденов или Лили Иванова?!

# 753
Радвам се, че ви харесва, това говори, че  отговаря и на изискаванията на драгия зрител.
Ми не знам като, че ли сезонът, когато беше Д. Христова и Минч. на прима виста, даже и с Кича и Ритон... А скандалът Кичка - Здравко.  Сезонът, първият с Ваня Червенкова. Гледах сблъсъци на силни характери.   Беше ми много по- забавно.

Имаше пак скандали, то без тях не може. Но този освен, че е крайно нелицеприятен и е нетърпим. Хубаво, ако са го вкарали заради това да крещи, поне да имаше достойни хора, дето му опонират или да могат да го спрат. Това визирам под каст.
Налягали по диваните "мъжете" и гледат и те сеир. Нали сеира ние трябва да го гледаме, а не монолог над димящите тенджери и нито един с топки около него.
Дамата се опитва да да прави показен диалог, давайки си яденето, и до тук.

Ще гледам какво да правя, просто си разсъждавам как всяка година става все по - немощно.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 10:05 от Билян@

# 754
  • У дома
Добро утрооо....предавам се, не мога да ви изчета😂😂😂оставила съм ви на 14стр. Връщам се да ви дочета и ще се включа по-късно адекватно... като цяло снощи беше скука..поне разбрахме защо близначките са вътре-да промотират на излизането си от къщата новата си песен с гаджетата😩

# 755
  • София /Абсурдистан
Наистина, защо близначките изобщо влязоха, за да има кого да изгонят ли.

# 756
Не, за да може при напускането им Кънчев да обяви тържествено новия им видеоклип. И не е за сефте това. И с други изпълнители са го правили.

# 757
Дано следващите, които ще излязат са Цуни и Ромалдото, а след тях другите интериорни особи - Тото и Касабие. А после идва ред и на твоя Дани и Александра.
Според мен!

# 758
Преди малко по Нова казаха, че довечера Вип Брадър ще бъде на живо. Някой знае ли защо?

На мен ще ми е приятно да направят един ББ с всички участници от първия сезон, който беше /Нед, Здравко Стойка и т.н./ даже и няколко участника от втория сезон също. Ще е голяма веселба да ги видим сега след толкова години  Grinning

# 759
О хич не ща да я гледам тая Стойка. Нали я видяхме преди няколко години с тризначките. Пишман актриса. Крещя и прави физиономии през целия си престой. Незнам дали си е такава или беше сценарии, но което и от двете да е било 🤢 Много зле беше, изключително ми опротивя.

# 760
  • София
Под " на живо" мисля, че имат предвид, че Алекс води на живо.  Laughing

# 761
На помирителната вечера да не са хвърляли екстешъни.Thinking

# 762
Джулиана Гани е рядко срещано противно парче.След всички корекции прилича на травестит,направо не проумявам как е възможно толкова  НЕЕСТЕТИЧНО да са й направени всички корекции-гърдите й са като футболни топки,в устните е пеликан.Никакъв умствен капацитет.Проста,злобна,елементарна.Една гротеска!Карикатура,във ФБ вече я наричат Д.ГлиГани  Sick
Вероятно куклите в секс-шоповете иузглеждат по-женствени и нежни от нея. Супер отвращаващ персонаж!

# 763
  • У дома
Днес при Гала има ли коментатори или са близначките? Изключително предвидими елиминации.. вкараха ги по-късно и първи излезнаха, само повтаряха "уникално". Явно са си платили сами за участието и затова толкова бързо излезнаха, подозирам че ако бяха останали можеше и да се "разкрият" повече.
Всички могат да бъдат интересни, ако изкарат ШеФ откачалка. В момента обаче той си разиграва "one-man show" и ББ само това излъчва...жалко, наистина жалко, капацитета на зрителя не е само да гледа скандал без да мисли. Поне на мен вече тия изблици и циркове на тоя истерик са ми в повече..той е за диспансер или хоспис. Жалко за жена му, но явно и тя е леко чалната щом търпи това чудо..не мога да повярвам, че той в къщи е спокоен и понася критика😂
Сашка толкова се изложи снощи...знаех че е странна птица, но пък толкова дребнав човек да мисли само как да си нагрухти....ужЕсТ😩
Надявам се другата седмица да хвръкнат част от мебелите-Алфредо, Хранова, Тото, Милев или Манго( ще ме ЗвинитИ ама не ми помня името). И Антон да излезе няма да е загуба, много ми е дразнещ, "мъж" който навън е мноого компетентен, а сега не може да се защити-да си отива при котките😂

# 764
Това са най-утрепаните випове, които съм гледала досега. Марги  Хранова е уважаван изпълнител и име в своя жанр, но жената не е по разправиите явно. Тя като на Павел Баня го дава.
Но останалите и в частност мъжете са тотален леш. Такива путьовци и лицемери на едно място рядко могат да се видят. Мишкуват и гледат сеир, а жените  прости и се ядат една друга.
Шефчето му е на ББ като манна небесна за сеири и скандали, но тоя човек никак не е нормален, не знам усмирителните ризи дали ги шият в 6XL размер. Грозна история отвсякъде.
Забавно ми е да гледам предаването, но това, което ни показват този сезон си е подигравка. Две седмици протакат излизането на безинтересните близначки, белким Петров заколи някой, или Сашка да се наяде най сетне.

Общи условия

Активация на акаунт