Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 178
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 135
Светлана хубаво девойче? Колкото Гущеров е мистър Олимпия.

# 136
Еееех..Буба Мараааааа...   Laughing

култово парче   мерсаж

Че е култово парче спор няма, ама този текст ме довърши, бе хорааа....:

" Всички цигани се питат, БубаМара защо не танцува" - Ами щото има пачки и раздава.

-"Всеки циганин се пита БубаМара, кой ще избере?" - Малко ли го търсихме тоз избраник и по снимка, че и в селскостопанския регистър.

- 'Буба Мара... момиче прекрасно" - Ами прекрасна е, че и дама при това Grinning

- "Джинги ринги Буба Маро... момиче малко и невинно... С циганина ти бъди- Е тука вече става страшно, ще може ли да плати школото на детето newsm78

- "Майките й хвърлят боб, Буба Мара, него да избере" - К'ъв боб бе, метни шепа леща у хамбара на Сашка и работата е ясна - с облизване се получават нещата Embarassed.

# 137
Еееех..Буба Мараааааа...   Laughing

култово парче   мерсаж

Че е култово парче спор няма, ама този текст ме довърши, бе хорааа....:

" Всички цигани се питат, БубаМара защо не танцува" - Ами щото има пачки и раздава.

-"Всеки циганин се пита БубаМара, кой ще избере?" - Малко ли го търсихме тоз избраник и по снимка, че и в селскостопанския регистър.

- 'Буба Мара... момиче прекрасно" - Ами прекрасна е, че и дама при това Grinning

- "Джинги ринги Буба Маро... момиче малко и невинно... С циганина ти бъди- Е тука вече става страшно, ще може ли да плати школото на детето newsm78

- "Майките й хвърлят боб, Буба Мара, него да избере" - К'ъв боб бе, метни шепа леща у хамбара на Сашка и работата е ясна - с облизване се получават нещата Embarassed.

JoyJoyJoy
Пощадете ме , бе , хора , на работа съм Joy

# 138
Светлана в нейният сезон показа, че е наивно мило момиче, а сега като гледах снимките от линковете.....изглежда като момиче за компания. На снимката където е и Ванко 1 (доказан сводник) сякаш са я извикали да ги забавлява. Ама аз и какво ли се учудвам тя и Николета е била в обкъжението му... Не знам тези момчета как си разменят едни и същи девойки.

# 139
Друго се сетих аз. Преди за обиди и агресия Биг Брадър санкционираше моментално, а сега готвача са го оставили да вършее и да псува гнусно, че даже и по няколко пъти го пускат да не пропуснем случайно поредната помия, която бълва. Каквато и да е Мария, той я наруга по най-помиярски начин.
Сашка също е доста злобно човече, но Ромалдо (лепна му това име) е толкова кух горкия, че само ще й изпише веждите с обидите към нея.

# 140
Светлана каза ли нещо интересно в Папараци / което да касае любовта и да има отношение към ББ/.
Много зле изглежда на тези снимки , а какво хубаво девойче беше.
Сега все едно са наборки с Венетка.

Каза, че не е познавала Християн Гущеров, когато е била приятелка с Мария. Каза, че вече е на 30 г. и вече й е време за деца. Потвърди, че сега е с Християн, но няма да коментира повече връзката им. И накрая попита Венета дали изглежда влюбена. Венета каза, че вижда искри в очите й, което било знак, че е влюбена и накрая тя каза "Ами значи съм влюбена". Това е накратко  Peace

# 141
Тъй, да си кажа и аз... Тоя сезон удари дъното. Пробвах се да гледам, но цяло предаване просто не издържам, при все че превъртам реклами и пълнежи. Лайфовете са особено зле. Изчерпаха се, свестни (уж) ВИП-ове не им се връзват и като цяло залагат на евтини провикации и изтъркани сценарни напъни.
Поименно за каста, след като изгледах преди малко петъчния епизод...
Шеф Нервозно кюфте е хем прост, хем злобен. Ясно е защо е вкаран - около него конфликтите сами се случват. Но простотията му ми идва в повече, а напъните за ексцентричност и интересност са комично-трагични.
Леля Васева е тъжна гледка. Жената има нужда от санаториум и широкоспектърно лечение, а не от възраждане на кариерата.
Двете близначки са сладки, но се напъват към известност по грешния начин, не им е мястото вътре, не се вписват, не са интересни, да си ходят.
Амбиция Каканижева - лоша актриса, слаб лъжец, издаваща звуци на нещо средно между кокошка-носачка и фуражомелка, с налудничава визия, поглед и реакции, но с претенции за успешност и величие. "what the fuck?!?" - би възкликнал поетът, виждайки я.
Мижитурко Антон - мъжеподобно дребно клюкарче без достойнство.
Травеститоподобната мома с гладкото мозъче. Покъртителен стил на обличане и нескопосани корекции, изключително неприятна гледка , дори и да мълчи.
Вип-Мара - махленско държане на разярен селски полу-пекинез, мислещ се за кралски пудел. Язък и за претенциите, ниска топка е дамата, опс...дама не е, категорично.
Футболистчето е най-добре  да мълчи, щото всичко излязло от устата му е от грозно по-грозно. Да скачаш на уморени неадекватни лелки не те прави мъж, ама хич.
Ухиленото репортерче с конската физиономия и инфантилното държание е мега неприятно типче. И той слаб лъжец, не успяха да убедят драгия зрител във версията си с Алексче. Неприятни и двамата, още от преди да заразвеят мръсни чаршафи из медиите. Моделът Алекс е сладка като се усмихне, но моралният и интелектуален профил не са на ниво.
Ливанската докторица с лисича физиономия - абсолютен въздух под налягане и пози. Там историята е с пробойни отвсякъде, вероятно е пълнеж в каста.
Щерева-мяучене в хор и скатавки - абсолютно разочарование. Вероятно е трудно да се вмести в нивото на леещата  вътре простотия, но присламчването към Вип-Мара определено не е в нейна полза.
Останалите няма какво да ги коментирам - абсолютен пълнеж, нищо, нищо и пак нищо. Евентуално Тото може да излезе свежо човече, но не съм оптимист.

Смятам, че едва ли ще догледам сезона до край, евентуално може да хвърлям по някой поглед на някое клипче. Липсва, много липсва на този сезон. С евтини простащини и махленски свади рейтинг не се печели.
Недоумявам как някой може да гледа това с децата си.

# 142

Каза, че не е познавала Християн Гущеров, когато е била приятелка с Мария. Каза, че вече е на 30 г. и вече й е време за деца. Потвърди, че сега е с Християн, но няма да коментира повече връзката им. И накрая попита Венета дали изглежда влюбена. Венета каза, че вижда искри в очите й, което било знак, че е влюбена и накрая тя каза "Ами значи съм влюбена". Това е накратко  Peace

Страшна изповед е това  Shocked Shocked Shocked. Той ХрисЧо, спонсорира силиконЯ на цялата фолк гилдия, пък Гонзовица не познавала "възможностите" на приятелското съпружие- ЖДНБ Rolling Eyes

Ама и Венетка си я бива- Е това е  мастия с тапия (Сашето, леща е яла)- ревА, сополявИ се и кацнА  пак  на жълтата писта- те това й е контингента: Светлета, цицомейдки и други вип- персони в кревата.

# 143

Гледам много негативи събира и Антон. С изключение на лизането на подметките на черпака, когато му се извиняваше и че караше Ганито да му прави яйца, не мисля, че заслужава чак толкова хейт. Възпитан човек, как да реагира на обикновени простащини.

Възпитан, възпитан, колко да е възпитан, та освен извинения, друго да не видим като реакция?! От човек, дето си вади хляба с приказване, да не говорим как е размазвал като коментатор други и то не без простащини, не се очаква да го играе храстче при фул контакт и да чака други да му водят битките. Айде, с шеВа не може да се разбере, ама като гледам, той и за другите си е останал неразбран. Тотално разминаване с познатия образ, затова събира негативи.

# 144
  • Варна
Тази вечер колко ще се елиминират?

# 145
Това го видях във ФБ. Беше качено от ФБ страницата "Да подкрепим Мегз във Вип Брадър 2017"  Joy

Последна редакция: пн, 25 сеп 2017, 17:04 от Lady Cassiopeia Duval

# 146
  • sofia
Запис с един..
Скрит текст:

Да върви весело темата!
Кой е па тоА? Новият на Мара?Joy

# 147
Някакъв овчар ли, свинар ли.. Whistling

# 148
  • Испания
Ей сега ще се появи някой и ще ви обясни кой кой е.

# 149
Тоз пък за СЕФТЕ го виждам
.
Confused

Общи условия

Активация на акаунт