Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 010
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 735
Нищо не се видя от сюжетната линия на Дани и Александра от промото.

# 736
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ей, вярно. Аз съвсем ги забравих покрай истериите на шеВа. Сигурно утре ще ни занимаят с тях.  Thinking

# 737
  • София
И мен не ме кефят вече,преминаха границата на обикновената простотия в гадна простотиия.

# 738
  • Враца
Ненчо слабо изигра ролята на шеф Петров,
някак по-забавено и без хъс говореше.
Иначе , като цяло харесвам и следя пародиите в Господарите.  Peace

# 739
Ако Зуека и Рачков не участват, няма да е толкова смешно. Чакам да видя с какви зъби ще имитират Мегз и Шашка.

# 740
Нищо не се видя от сюжетната линия на Дани и Александра от промото.
Аз също за тях се сетих и се чудех дали не съм се заблудила, че са ги давали в промото. Честно казано на мен ми е интересно как се развиват нещата при тях. Дори и да е режисирано, бих се радвала да се съберат и да погледаме малко любов в тази къща. Аман от скандали!
Шеф Злобил не ми е интересен. Цялата му клоунска визия, непрестанното ръкомахане и клетви едновременно ме избиват на смях. Абсолютен палячо!

# 741
Очаквам сценаристите да провокират Мария с нови предизвикателства тип "ханш", за да се види реакцията й. Пари разбрахме, че има в чантата, поне 4К, а и вероятно са се увеличили при излизанията й за участия. Но един път да се откупи ок, обаче ще е интересно следващ път и така до кога..

Все ми е тази кой ще си тръгне.. Но предвид връзката на близначката Алекс с Миро Димитров, може и да поостанат.

Koi e Miro Dimitrov (prostate za nevejestvoto I za latinicata)?

# 742
  • София
     Миро Димитров
                  Роден на 21.08.1979

Почти завършил НАТФИЗ актьор, работил 2001- 2005 към различни тв продукции на SIA advertising: Стани Богат, Семейни войни, Столът, 1063, Big Brother, като стедж мениджър и pre host . С богат опит в живата комуникация с хора и пред хора.
Водещ в NOVA TV, На Кафе, Лесни пари 2002- 2004г.
Познат глас в различни радио и ТВ реклами. Обича музиката, пее и свири на китара непрофесионално.
С голяма усмивка и сърце!

снимка
Скрит текст:

# 743
Айде сега, нагласени истории. Мара подготвила ли си е ново видео за излизането?

Тц, не... Тя поиска от Цуни да инвестира кеш в заснемането на новия й видеоклип към песен, направена от Криско, но Цуни каза, че планирал да спонсорира следващия проект... И тя много се скапа, заяви, че най-необича като й обещават някакви неща за напред във времето... Обещаното не било като даденото!

# 744
Скрит текст:
Айде сега, нагласени истории. Мара подготвила ли си е ново видео за излизането?

Тц, не... Тя поиска от Цуни да инвестира кеш в заснемането на новия й видеоклип към песен, направена от Криско, но
Цуни каза, че планирал да спонсорира следващия проект...
Скрит текст:
И тя много се скапа, заяви, че най-необича като й обещават някакви неща за напред във времето... Обещаното не било като даденото!

Човекът си знае мястото. Снощи каза, че тя в момента не е свободна. Когато си няма гадже, можел да се пробва.

# 745
Само мен ли не ме кефят пародиите на Бай Брадър?
И на мен никога не са ми харесвали, честно казано. Абсолютна некадърност откъм скечове, дори непрофесионални актьори могат повече, но това е нивото на аудиторията, харесва глупости и посредствени сценки. Имаше навремето една буфосинхрониада - Цоцин и Добрев, те правеха разни халтури по участия, дори те бяха по-интересни от Господарите днес. Изчерпани са отдавна и стържат дъното. Ненчо може само добре Бойко да наподобява, както Марта Вачкова може да е само Сийчето. Не знам защо се опитват да правят неща, които не им пасват като персонажи. И Рачков и Зуека са изчерпани, ама пуста халтура и ламтеж за кинти... ще се правят на маймуни докато могат.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 07:14 от bulgram

# 746
Срам ме е да ги гледам, ужасни са.
Започнах, но не издържах... Този шеВ и от ТВ- то ме натоварва. Не понасям на крясъци. А запълниха времето с него, на такъв вампир сигурно храната му е отрова...
Изключително слаб каст, зле замислен сценарий, скучни коментатори. За първи път снощи докато крещеше шефа се запитах защо гледам това натоварващо ме чудо? На този фон ми залипсваха Ути, кака Лара, че даже и Ирини.
Опропастиха ми любимото реалити. Миглена - много скучно включване.... Не биваше да става коментатор.

Само мен ли не ме кефят пародиите на Бай Брадър?

Не! не само теб. И аз не ги гледам, не ми е забавно. Изсмукано от пръстите и нефелно. Преди време пробвах, но не ми е смешно.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 08:15 от Билян@

# 747
И аз съм на същото мнение за Миглена Ангелова и за Брадъра този сезон, слабички са.

# 748
Брадъра ми харесва този сезон, но не и рубриката на Меглена Ангелова. Много тъпи интервюта. По-тъпи и от на Венета Райкова даже. Вече не е за тази работа Миглена.

# 749
И тоя червен цвят. Постоянен. Вчера дали Патрашкова не я контрира нарочно? И тя го беше избрала.

Общи условия

Активация на акаунт