Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 944
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 765
В последните години тотално развалиха Вип Брадър. Какви са тези излизания всеки ден и специални менюта за определени хора? Сякаш първите години нямаше такива неща Rolling Eyes

# 766
  • У дома
За НиЛо-то питаха някои😂😂😂😂вчера подочух, че ще влизала да каже че е бременна в 3м. 😂😂😂ама дали е бременна не се знаело и кога ще влизала също-искали в момента от ШеФ Психо да изцедят всичко, като рейтинг. Засега били доволни от рейтинга и затова нямало 100% инфо😉

# 767
Такаа, аз идвам да се поправя. Вчера написах, че Гани ми е по-приятна за гледане от Мегз. Вие сте виновни за заблудата ми. Внесто да гледам тИлИвизора, аз забивам нос във форума да не изпусна нещо. Тъй като снощи не ми беше добре и ме тресеше (трудно ми беше да държа телефона), наблегнах само на предаването. Ма как така съм се заблудила?! Че тя страшна за гледане. По-интересното е, че Мегз ми беше симпатична по време на живото излъчване. Хареса ми и как си изпълни мисията. А двете къдрави ромки, такава скука и такива дървета... Направо да заспиш, докато ги гледаш. И грам сексапил няма в тези заспали мургавелки. Две седмици висят в Къщата, заради някакъв си клип, ще ги правят известни, видиш ли. То бива да си сухар, ама тези са като препечен самун.

# 768
Добрутро от мен....и от Горан Брегович  Mr. Green

За ранЪта да поговоря - този сезон много народна нещо-това леща, това печени чушки...миналият сезон Ути ги гощаваше със сьонГа и други засукани ястия.

Чудя се - всички ли ядат от готвеното на шефа. newsm78 Например Енджи-тя не е ли на свой си режим, не го ли следва вътре, не я видях сама да си приготвя нещо...
 Опс... Емили е писала и ме подсети за индивидуалните "кошнички"...това хвърля светлина върху моите терзания  Grinning

Хареса ми това за Павел Баня и Маргито  bowuu

# 769
Прецедиха го Петров, скапа се, мухлясва вече, вони! Да го махат. Как не вдяват, че тая истерия влудява и участници, и зрители! Връз него сюжетна линия не могат да градят, той е скала по нанадолнище...

# 770
Мисля, че той нарочно се напъва да се прави на интересен. И съвсем съзнателно преиграва...няма как да не съзнава, че прекрачва границата....но в името на шоОто или на уговорената парА, се прави на шут...нарочно.

# 771
  • У дома
Прецедиха го Петров, скапа се, мухлясва вече, вони! Да го махат. Как не вдяват, че тая истерия влудява и участници, и зрители! Връз него сюжетна линия не могат да градят, той е скала по нанадолнище...

Лили, не си права...той е топ на топа, топ на световно ниво JoyJoyJoy

# 772
  • Варна
Довечера предаването ще е на живо.
Да не би заради номинациите?
Или пък Ганито иска да  излезе Laughing Laughing
Алекс и Влади едни и същи стойки ,едно дупене ,ярко ,ужасно червило .Не  са ми приятни.

# 773
  • Sofia
Само Алекс е на живо,другото на режисиран запис

# 774
Ох, Гани като рИвеше и ядеше /пържени яйца ли, какво беше там/ нещо и беше залепнало за джуката  Sick И много ми е чудно, как ти се яде докато ти се реве newsm78

# 775
  • ВАРНА
 Да не би у дома му Петров да го бият,да не му дават думата-изобщо да е жертва на домашен тормоз и поради тази причина да компенсира сега.Ма той е латерна съща.Как не се запени!?Или е на амфети?

# 776
Довечера предаването ще е на живо.
Да не би заради номинациите?
Или пък Ганито иска да  излезе Laughing Laughing

А,дано!! Непоносима е!

# 777
  • Варна
Ох, Гани като рИвеше и ядеше /пържени яйца ли, какво беше там/ нещо и беше залепнало за джуката  Sick И много ми е чудно, как ти се яде докато ти се реве newsm78
Гледах го и аз този момент ...
Много хубаво се видя разреза под гърдите #Crazy #Crazy

# 778
Аз през цялото време гледах трохата на устната ѝ и съм убедена, че тя просто не усеща нищо с тия възглавници, но и никой не ѝ каза - Ганче, избърши се. Ма то тоя сезон си е гнусен отвсякъде, едната яде леща върху гърди, другата се омазала, не се усеща, топа на топовете готви по телО̀, бляяях.

Гледах сега близначките при Гала, на мен са ми симпатични да ви кажа. Нищо особено не са, но пък и не ме дразнят.
А този Джино какъв е неприятен... като си спомня, че в техния сезон имаше момент да му симпатизирам, ама то... отнемай къде, както сега на този Тото, а преди на Миглена. Не го бива, ама като няма по-хубаво, толкова.

Интервюто на Миглена снощи освен, че беше тъпо, аз не разбрах изобщо какво си говорят. Беше напълно безполезно, по-добре да бяха пуснали някаква мисийка.

БББ ми е бил интересен в отделни скечове. Харесвах Албена Михова като тризначките, там имаше култови изпълнения, както и някои други откъси, но повечето пъти не им се получава и преиграват доста, без да са уцелили образа въобще.

# 779
Мегчето е единствената горе-долу интересна персона в къщата. Приятно смахната и креативна девойка. Постара се снощи в танцувалните задачки и ако беше малко по-разчупена, щеше да изкара поредното гледаемо видео, че даже да надхвърли рекорда на онова, с което се хвалеше при влизането в къщата. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт