Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 835
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 110
  • София
Аз не се сещам за някой, който да си е размърдал кариерата след влизане в ВБ.
Щеревата каква книга е написала, че се пише писателка? Сигурно е нещо за секс, то какво друго може да разкаже една актриса, няма да напише нова методика на Станиславски, я!

Мегз може съвсем спонтанно да си ги приказва тези неща, човек си вербализира мислите, дори за да си даде гласно команда или да си даде кураж. На всеки му се е случвало, но най-интересни са пияните, които си говорят "стой, изправи се", когато аха-аха да се катурнат на земята.

# 1 111
Е! Миглена Ангелова! Как.

# 1 112
Мегз има служителка с криви крака. Не.  no rotfImao rotfImao rotfImao

Вероятно е някоя от подчинените й, и сега и е много драга като е далече и не й пили на главата, кудкудяк  Mr. Green

Щерева има минимум 2 книги, една биография на Азис и други съавторства. Не са много високо ниво книгите, но биват. Някакъв чиклит по нашенски. По-добре е от Венчето Райкова, категорично го твърдя.
Аз не се сещам за някой, който да си е размърдал кариерата след влизане в ВБ.
Щеревата каква книга е написала, че се пише писателка? Сигурно е нещо за секс, то какво друго може да разкаже една актриса, няма да напише нова методика на Станиславски, я!

# 1 113
Певците, журналистите, танцьорът и футболистът са наемници, не можем да говорим при тях за бизнес. Цуньо не знам къде да сложа. Smile

# 1 114
"Дамата" Мария искам да я затворят в изповедалнята и цял ден да и пускат това:

Да чуе малко истинска музика. Simple Smile

# 1 115
  • У Диспансера ...♥♥♥
Сърчаджиева бомбаНдира ефира... къде е Ласкин да я скастри... Stuck Out Tongue Winking Eye
Във Фермата.
Охооо, той още на първия ден му стана лошо и на втория реши, че не иска да играе.

# 1 116
Мегз има служителка с криви крака. Не.  no rotfImao rotfImao rotfImao

Вероятно е някоя от подчинените й, и сега и е много драга като е далече и не й пили на главата, кудкудяк  Mr. Green
Ангелите на Мегз Rolling Eyes
Към новото момиче - шегувам се , не е персонално .

# 1 117
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Пфу. как пък не се сетих...  ooooh!  Тото, Щерева, Васева, Хранова... и Цунито...  Joy
Цунито не ми го хвали. Какъв бизнесмен е той без трактор?! Никоя от къщата не гледа на него сериозно.  Laughing

# 1 118
  • София
Певците, журналистите, танцьорът и футболистът са наемници, не можем да говорим при тях за бизнес. Цуньо не знам къде да сложа. Smile
На един багер, с развят байрак...  Mr. Green

# 1 119
Щерева има минимум 2 книги, една биография на Азис и други съавторства. Не са много високо ниво книгите, но биват. Някакъв чиклит по нашенски. По-добре е от Венчето Райкова, категорично го твърдя.
Със сигурност са 5-6 даже.  Peace

# 1 120
  • София
Миглена Ангелова и тя нищо не размърда. Написа една книга, която пробутват на излезлите от шоуто, дадоха й петминутка и толкова.
Ех, то пък, голямата книга - биографията на Азис!

# 1 121
Със сигурност са 5-6 даже.  Peace
О, даааа, като се замисля и Стъклен дом написа (яхна вълната от популярността на сериала по-скоро), бе доста има, права си. Аз съм чела две само и ми стигат.
Също доста сръчно твори разни неща, напоследък бижута и някакви дрехи, чорапи, гащи.
Има някакви умения жената, но... много но-та.

ред. Добавям справка за книгите:
https://www.helikon.bg/author/%D0%92%D0%B0%D0%BD%D1%8F%20%D0%A9% … 0%B2%D0%B0_18069/

# 1 122
Много некадърно изиграно театро Ваня - Тото, също много плоска пиеска Даниел - Александра (някой твърдеше тук, че са затоплили отношенията преда да започне Брадъра). До този момент само баналности и тъпи скандали.

# 1 123
Миглена Ангелова и тя нищо не размърда. Написа една книга, която пробутват на излезлите от шоуто, дадоха й петминутка и толкова.
Ех, то пък, голямата книга - биографията на Азис!
Андри, не че ми се спори, но пет минутка и коментатор в лайфовете, смЕтни го. Извлече полза, за нея. На макс.

Последна редакция: вт, 26 сеп 2017, 23:50 от Билян@

# 1 124
О, даааа, като се замисля и Стъклен дом написа (яхна вълната от популярността на сериала по-скоро), бе доста има, права си. Аз съм чела две само и ми стигат.
Също доста сръчно твори разни неща, напоследък бижута и някакви дрехи, чорапи, гащи.
Има някакви умения жената, но... много но-та.
А, аз само една съм прочела и не възнамерявам да ги правя повече.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт