Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 223 113
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 140
Като чета за трактори, асоциирам с тази песен на един велик българин. По-здрав.

https://www.google.bg/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&s … -5vadqaFN0I6SKIIw

не е брегович, но предпочитам нашенско bouquet

# 1 141
Да, смята, че , ако се лишаваш, това ти действа на психиката. Затова имала система, при която си ядеш всичко на практика, но в определени количества, спрямо теглото и начина на живот, и тн
Само че Лъкито не вярва с рекламни трикове, в моя свят се слабее с диета и спорт и без дебели филии ляб с два ката риба тон отгоре му. Tired

Да, ама Лъкито не е Енджи! Енджи изготвя менютата по това, какво могат да сготвят кварталните лелки, които наема, защото тя диетоложка ама грам не може да готви (в Черешката някаква лелка й режеше продукти и тя ги пускаше в някакви тенджери пълни до половината с олио)! Когато наеме леля Гина - предлага сандвичи, когато наеме Лъкито - ще има диетични менюта...

# 1 142
Някой разбра ли защо Касабието била с рилигия 50 на 50? Това някаква нова секта ще да е, диетична.

Не яде свинско- ето ги едните 50%, пие алкохол- другите 50.  Laughing

# 1 143
Ми да, само Мара рИве наистина... само тя забравя за камерите, милата... Joy  Peace
Даже и аз се разревах с нея... само със 100 лв. в джоба, милата... и гледа цените в магазина...  Whistling

Така е, даже и в камерата не гледаше, за разлика от Каканижева - неслучайно по професия е артист-изпълнител  Laughing
Мдаа,  артист в леглата на гущери и свине... наистина бая артстизъм трябва... тез назолабиални гънки не са от кеф... от зор са... JoyJoyJoy

Ама какъв е проблема на повечето дами в групата, че Мичка се е въргаляла с гущери и свине? Нито някой ви е искал позволението да се въргаля с тях, нито ви е карал вие да се въргаляте... Най-грозното е да съдим кой с кого е... Може пък тя да търси такъв типаж мъже, след като баща й ги е оставил като е била малка... Я покажете вашите мъже, да ви видим вие с кви плейбои спите и се обичате?

# 1 144
# 1 145
  • София
За журналист, или поне водещ, който преди двайсет години е имал авторско предаване, пет минути интервю и коментатор в студиото на едно реалити не е никакво завръщане и вдигане на кариерата. Новият медиен сезон започна и щом я няма в програмната схема, значи няма завръщане. Дори Патрашкова водеше в Папараци май беше, и водеше интервюта доста повече от пет минути всяка седмица.

# 1 146
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Вероятно майка ѝ е християнка, а бащата мюсюлманин или обратното... Тя май упорито избягва тази тема, което на мен ми е странно, какво лошо има да си каже каква е, това 50:50 си е някаква нейна измислица.

Според етикета не се коментира религия и политика, това са си лични неща. Но някои ресиловски мадони нямат елементарно възпитание и си мислят, че и другите са като тях да си разказват за храстчетата между краката без проблем Peace

Енджи изготвя менютата по това, какво могат да сготвят кварталните лелки

Тя и Каканижева така си създава колекциите - по това какво предлагат в Алиекспрес  hahaha

Аз като не обичам и месо, и боб, каква ли ми е религията  newsm78

# 1 147
Вероятно майка ѝ е християнка, а бащата мюсюлманин или обратното... Тя май упорито избягва тази тема, което на мен ми е странно, какво лошо има да си каже каква е, това 50:50 си е някаква нейна измислица.

Според етикета не се коментира религия и политика, това са си лични неща. Но някои ресиловски мадони нямат елементарно възпитание и си мислят, че и другите са като тях да си разказват за храстчетата между краката без проблем Peace

Аз като не обичам и месо, и боб, каква ли ми е религията  newsm78

За религия не знам, но жена, която не обича и месо, и боб, НЕ Е ДАМА. ДАЦ ОУЛ! BowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtie

# 1 148
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Хвърлям днес топки на моето йорки и се чудя защо няма вече куче.

Майка му на кучето емигрира в Италия, но може и да се прибере като почнат да гонят наистина  newsm78

За религия не знам, но жена, която не обича и месо, и боб, НЕ Е ДАМА. ДАЦ ОУЛ! BowtieBowtieBowtieBowtieBowtieBowtie

сА се засегнАх и ше видиш ти, само да ми донесат чантата!  Twisted Evil

п.с. Днеска Мара много смешно говореше на Адолфо на "маменце"  Laughing

# 1 149

Майка му на кучето емигрира в Италия, но може и да се прибере като почнат да гонят наистина  newsm78

С такова маменце, татенце не ти трябва. Те и без това очите на Адолфо са ай тъй  Shocked

# 1 150

Тя Мичка не е проста - на всички говори на маме-маменце, за да се усетят да не я свалят. На нея и е ясно, че щом са влезнали у Брадъра - кинти нямат... Не иска да прай диалог с тях извън къщата.

# 1 151
  • гр. Шумен
Аз да питам, била ли е някога Мара "топ оф дъ топ" на чалгата някога, че вади такова самочувствие. Преди години следих Мюзик айдъл, май една марина песен не изпяха участниците в кръга "поп фолк". А като у слушаш, ще кажеш, че е гранд примадона. Всички некадърни, неуспели, само тя фактор (поне с тия, с които се е скарала, но има време да се сдърпа и с другите, интересно как би се глумила над Марги Хранова).

Не мисля, че Ваня и Тото не се справиха с мисията, за краткото време, което имаха спретнаха добър етюд. Само че ББ просто желаеше да ги остави на хляб и вода и без цигари (това май се случва във всеки брадър в първата-втората седмица, за да се изпокарат за манджа). Не може от 16 човека никой да не се усети, че има мисия. В предишен сезон Албена Вулева имаше задача да бъде сивият кардинал в една мисия и въпреки, че двама-трима се усетиха, че е тя, признаха мисията. Просто шоуто става по-хард, когато са гладни.

# 1 152
Сърчаджиева бомбаНдира ефира... къде е Ласкин да я скастри... Stuck Out Tongue Winking Eye
Във Фермата.
Охооо, той още на първия ден му стана лошо и на втория реши, че не иска да играе.
Не гледам Фермата, но някъде четох, че нещо с черния му дроб се случило... Thinking

# 1 153
И Ласкин е един пръдльо, види зор и си изкара всички болести!

# 1 154
Алфонсо, Адолфо 😂 аз викам Аспарагус да е, щото е такъв фикус... Ич го няма даже като е там!

Общи условия

Активация на акаунт