Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 170
Аз да питам на Мегз, защо са и 50 червила? Из имам две, а тя милата в къщата през час ли ги сменя, за да покаже всичките? newsm78

# 1 171
Не да я афишира, а да не лъже, когато я попитат. Аз така разбрах от думите на Шеф Петров и Сашка. Веднъж казала, че е 50 на 50, а после се оказва друго.

# 1 172
Аз да питам на Мегз, защо са и 50 червила? Из имам две, а тя милата в къщата през час ли ги сменя, за да покаже всичките? newsm78

Да, тя това работи. Продава дрехи и червила и е вътре за да ги покажа. Точно с тези думи влезе.

# 1 173
Не мога да разбера аз пък кое му е толкова срамното и неудобното да попиташ някого за религията му .... не го питаш кой размер гащи носи и носи ли изобщо гащи, нали ?

Все пак въпроса за религията е от темата Общи, да се подхване някакъв разговор...според мен поне!

# 1 174
Не е срамно, а е досадно.
Никой не пита Пенка от Сусурлево, Сюзън от Манчестър и Джон от Тексас за религията им при първо запознанство.
Но всички досаждат с въпроси за религия на Гюлен от Ливан, на Айкут от Тунис и т.н.
Досадно е!

Конкретно за Касабие... въпросите към нея не са за да я питат за религията й, а за да направят заключението "тая пък уж мюсюлманка, а гледай я как се облича".
Плоско!

# 1 175
  • Испания
Дървеният философ Петров снощи какво каза? Християните в Ливан били 90%?

Като моноетническа арабска страна (арабите представляват 95% от населението) Ливан се явява остров на християнството в мюсюлманския свят. Числеността на различните християнски групи достига до 40% от населението (по други данни – около 30%). По данните от последното преброяване 1932 г., при френския мандат, християнската общност е повече от половината.

от Уикипедия

Сигурно Петров ги е броил в наши дни.

# 1 176
Не е срамно, а е досадно.
Никой не пита Пенка от Сусурлево, Сюзън от Манчестър и Джон от Тексас за религията им при първо запознанство.
Но всички досаждат с въпроси за религия на Гюлен от Ливан, на Айкут от Тунис и т.н.
Досадно е!

Конкретно за Касабие... въпросите към нея не са за да я питат за религията й, а за да направят заключението "тая пък уж мюсюлманка, а гледай я как се облича".
Плоско!

Като й е досадно, да не е влизала в ББ. Хората вътре все за нещо трябва да си говорят, нали....или могат да мълчат като добитъци-права си, и това е вариант.
То може и за диетата й е да й е досадно да говори, и за времето....ама това не прави въпросите тъпи и неуместни. На хората им е интересно предполагам, за това питат...въпрос на лош вкус пък е според мен да не отговориш на въпроса...

# 1 177
Мисля, че каза, че 80 процента са християни.

# 1 178
Чета Ви отначалото на предаването,доста интересни коментари,мисли и т.н.
Дори мисля,че ако сменят коментаторите в студиото с някой от БГ МАМА,ще се получи доста интересно и забавано.
Включвам се с първото ми мнение относно този сезон.
Като цяло,всички мисля,че очаквахме повече.Наистина повечето са безизвестни за аудиторията.
Започвам...
Лично аз се радвам,че изгониха безизвестните близначки,то беше ясно.Просто нямаше кой друг да изгонят.
Относно Богданска и Даниел Петканов,незнам дали наистина са се събрали преди предаването и всичко е театър,но на мен са ми много сладки.Не всеки човек може така да се усмихва и да му светят очите насила.Отиват си,и двамата са високи,млади,диви,леко лигави.

Относно интериора: Дани Милев,Хранова,Алфредо, може и да пропускам някой,според мен,те си мислят,че след като се покриват,имат шанс да победят,но при първи номинации ще изхвърчат.
 Относно Сашка Васева,тя наистина живее в друг свят и всичко и е розово.Накъдето духне вятъра натам,не и давам годините по акъл определено.Леко ми е мазна.
 Относно Мария : Не очаквах да е толкова интелигентна,поне начина и на изразяване ми харесва.Факт е,че може би думите на МЕГЗ по нейн адрес са истина,и голяма част от аудиторията са на същото мнение.Но това също не е лесно.Но иначе да ,не одобрявам как може да се надуваш и обиждаш един човек и после да му се извиняваш.За шефа говоря.
 Относно МЕГЗ , незнам дали сама е създала бизнеса си,знам,че пазарува и зарежда от Али Експрес и всички провинциални студентки пазаруват от нейния магазин,защото е евтин и достъпен.За външния и вид,явно е,че има доста комплекси.Неможе постоянно да си с изкуствени коси,и постоянно да се гримираш.Не е ок според мен.Явно е,че тя връзка сериозна не е имала,и дори незнае какво е да имаш.Странно е как човек на нейната възраст,не знае какво е да обичаш и т.н.

Относно Тото - наистина този човек,незнаех кой е преди да влезне в къщата.Леко е шишкав,но пък ми харесва и според мен,има заложби да спечели предаването.Наистина се задява с Мегз,незнайно защо.Но пък и за 5 годишна връзка,нито дете да има,нито да е сгоден.Няма да го бъде според мен.

Роналдо - мазен тип отвсякъде.Не го харесвам честно,освен че има хубаво тяло.Незнам като футболист как е.

Гани - наистина е прекалила с корекциите,но явно тя се харесва и е щастлива.Събуждала се със щастие.Наистина е доста бавничка и изнервяща.Но пък е щастлива. И да,мисля че е от ромски произход.

Антон  - незнам дали този човек има жена и деца,но нещо не е ок с него.Доста чувствителен тип.

ШЕФ ПЕТРОВ - аз друг такъв темерут не съм виждала и не познавам.Доста странен характер.Пълен егоист,винаги трябва да е неговото.Доста ограничен,не приема чуждо мнение,а аз не обичам такива тесногръди хора.Винаги вика,доста е гръмогласен,не обичам хора,които викат за всичко..

Може някой да изпускам,но явно е незначителен за мен,ако съм го изпуснала.

# 1 179
С тази пропаганда, че сегашните терактове са резултат от религиозна война, темата за религиите се превърна в табу.
Все едно да питаш някой ни в клин ни в ръкав каква е сексуалната му ориентация.
Далеч не всички мюсюлманки са със забрадки и чаршаВи опаковани...

Мара когато заби Петров с репликата, че такива като него и готвят по петима, докато на нея и сервират, той можеше да и каже: 'Пък такива като тебе ми пеят полу-голи, докато си пия пиЧието'   Joy

Алфредо е много забавен, когато говори. Даже не трябва да се напъва, за да забавлява хората, ама щом не прави скандали, за него ефирно време НЯ-МА!

# 1 180
Алфредо е много забавен, когато говори. Даже не трябва да се напъва, за да забавлява хората, ама щом не прави скандали, за него ефирно време НЯ-МА!

Алфонсо толкова много преиграва, че ми идва повече. Като го гледах на елиминациите в изповедалнята разбрах защо не иска да научи езика, от лигня. В началото, когато е дошъл е бил атрактивен с разваления български и е решил, че винаги ще е така. Замръзнал е в едно лигаво състояние. Той за мен е пълнеж. ама те пълнежите понякога стигат до финал...

# 1 181
Не можах да гледам Брадъра хич, но от забавните ви коментари горе-долу влязох в час.  Laughing

# 1 182
За какъв етикет говорим, тия хора са се набутали в ББ, за да се показват... по собствено желание. Въпрос за или уточняване на религията е най-малката проява на... нетактичност. Хаха.
Но съм забелязала, че директни въпроси и отговори не обича Енджито, винаги гледа да изшикалкави нещо.

# 1 183
С тази пропаганда, че сегашните терактове са резултат от религиозна война, темата за религиите се превърна в табу.
Все едно да питаш някой ни в клин ни в ръкав каква е сексуалната му ориентация.

Изобщо не е същото. Naughty Сексуалната ориентация спада към въпросите от сорта кой е номера на гащите ти, религията не е нещо скришно, тайно и срамно...че да е тема табу!

Аз съм атеист например, не ме е срам да кажа...то няма и от какво да се срамувам де, въпрос на убеждения... Whistling

# 1 184
  • густо майна Филибето
Предполагам, че приказката за религията се е завъртяла около храната, нали Шефа е все на тенджерата. Тя е казала , че не яде свинско, той е питал дали е мюсюлманка, какво го нищим толкова.

Общи условия

Активация на акаунт