Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 200
Скрит текст:
Статистиката на Шефа за религиите в Ливан е грешна
Сашето позна приблизително
https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Lebanon
54% са мюсюлмани
Прави сте , че темата е образователна. И това не знаех Sunglasses
А Енджи в черешката , доколкото си спомням , си разказваше всичко , дори без дая  питат. Спомена още в първия ден , когато тръгваха с колата , че е загубила деца в шести месец наскоро. И за баща си спомена , че бил много строг. Просто не я излъчват. Тя е по- обрана. Едва ли ще скрие нещо. Пък и може да си иска рибата тон , защото така си е договорила. И да не яде свинско , просто защото е... свинско , тоест-тежко , тлъсто.
В Черешката какви жужуци прави , не е истина просто . И сладкиши с много аромат на роза и какви ли не вредности.
Но когато човек се стяга някъде да е с десет куфара , очевидно и за вътрешните си нужди мисли повече от другите.
Тя не ме товари. Да си кажа аз. Дори се учудвам , че се озъби.

thumbsup
И мен не ме товари Енджи. А и тя нямаше намерение да се зъби, но готвачът не я остави да се доизкаже и после продължи да говори заедно с нея. Голям досадник...

# 1 201
  • ГО
Не ми се мисли какво ще е интервюто му при Гала щом излезе Close

# 1 202
  • Sofia
Ще влиза ли Джино в ББ?
При Гала спомена нещо такова,дано не влиза,анти ми е много...

# 1 203
Как ще ви натоварва Енжи, като не я дават? Smile

# 1 204
  • ГО
Ще влиза ли Джино в ББ?
При Гала спомена нещо такова,дано не влиза,анти ми е много...
Джино вчера каза, че е готов за без пари да влезе в къщата за да защитава жените от Шефа.

# 1 205
  • в резерват
Коментираха при Гала, че Енджито се е родила и живяла в България.
 Не  ми пука какво яде, на какъв се кланя, с кой си ляга , а защо говори с такъв акцент ???? В центъра  на Пловдив превеждаше на свои гости и се пазареше за цената на някакъв  буркан мед на съвсем правилен  български.

# 1 206
Общо взето гледаме, каквото ни сглобят от ББ...тъпня тотална. То бива скандали и психоза, а със сигурност имат интересни и забавни моменти.

Не й хлопа дъската на  Мегз, тя има проблем с целия гредоред. Намирам маниера й на говорене с мъжката част за инфантилно-курвенски.
На Сашка й е иска да интриганства, но си е куха лейка.

Шеф Плюнка ще го държат до финала.

# 1 207
  • София
Много ми е спокойно този път.Почти никой и нищо не ме ядосва.Още от лятото си обърнах нещо спането, заспивам към  5-6 сутринта и се събуждам след Гала newsm44!Гледам само вечер, каквото ни показват,(ясно ми е,че е монтирано), и затова повече го слушам.

# 1 208
Аз пък за първи път нямам фаворит за спечелване на формата. Всички ми се струват ужасно неадекватни.

# 1 209
За това състояни е на МегитУ психолозите и психотерапевтите нямат ли една точно определена диагноза? Имам предвид да говори ЗА и СЪС себе си в трето число? Да му се невиди, мислех, че аз не съм у ред...
Те звездите са така.И Лили Иванова говори за себе си по същият начин. Mr. Green

# 1 210
Статистиката на Шефа за религиите в Ливан е грешна
Сашето позна приблизително
https://en.wikipedia.org/wiki/Religion_in_Lebanon
54% са мюсюлмани

Съотношението се обърна в полза на чаршафите едва след гражданската война, в която мюслитата клаха християни.
Преди нея действително беше към 80 на 20 в полза на нормалните.

Шефа доста ме дразнеше, но с тоя лаф "Не яде свинско пък си показва циците" ме спечели  Laughing

Това е същността на исляма - лицемерието! Крият си косите, а в същото време с половин кило "магистрален" грим.

# 1 211
  • София
Не й хлопа дъската на  Мегз, тя има проблем с целия гредоред.

Joy

# 1 212
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Коментираха при Гала, че Енджито се е родила и живяла в България.
 Не  ми пука какво яде, на какъв се кланя, с кой си ляга , а защо говори с такъв акцент ???? В центъра  на Пловдив превеждаше на свои гости и се пазареше за цената на някакъв  буркан мед на съвсем правилен  български.
Може да си мисли, че така е по-интересна и автентична.  Thinking

# 1 213
Довечера ли ще се номинират?

# 1 214
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Да.  Peace Дано пак е от 20.00 ч.

Общи условия

Активация на акаунт