Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 788
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 230
Ама младите събраха ли се? Брей, брей, колко неочаквано Wink
И как станА?

Защо решиха, че Енджи е мюсюлманка? Евреите също не ядат свинско по религиозни причини.
И индийците 😉
Хаха Simple Smile И сред индийците има много мюсюлмани Peace

# 1 231
Да.  Peace Дано пак е от 20.00 ч.

Не мисля, нали има Откраднат живот днес  newsm78

# 1 232
Едва ли в християнството учат да крещиш като идиот и да нагрубяваш ближния, ама вероятно християнин се зове Поплювко.
Твоят Дани и Сашето мноого лигави, едва ги изтърпях. "О, Дани, колко си сладък". Абсолютни смешници са и двамата. Но пък ми напомнят, като двойка, на Пипи Дългото Чорапче и нейния кон. Само две плитки да си върже Александра и са готови.

# 1 233
  • У дома
Тоз пък Джино...ако не се сложи, не може. Ако го сравнявам обаче с тези пишман мъже в къщата на ББ мисля, че е по-добре от тях, според мен Joy

Аз доста индийци познавам-програмисти са основно при нас. С различни религии са и не ядат свинско. Имам една по-близка индийка и много съм е разпитвала, та от нея знам че дори да няма какво да ядат не го ядат свинското, че е мръсно животно😂😂😂

А снощи Шеф Психо искаше 2кг. кайма и да си вземат зеления боб😂😂очаквайти зелен боб довечера СаЧка да има в пазвата...

# 1 234
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Не мисля, нали има Откраднат живот днес  newsm78
Да, от 9 е, сега проверих.

# 1 235
Едва ли в християнството учат да крещиш като идиот и да нагрубяваш ближния, ама вероятно християнин се зове Поплювко.
Твоят Дани и Сашето мноого лигави, едва ги изтърпях. "О, Дани, колко си сладък". Абсолютни смешници са и двамата. Но пък ми напомнят, като двойка, на Пипи Дългото Чорапче и нейния кон. Само две плитки да си върже Александра и са готови.

Пипи и коня...мноооого добро!!!!

# 1 236
  • София
От интервю с Борис Петров.Какво ли се е променило, та е влязъл?Сигурно хонорара?

Цитат
- Ще участваш ли във “ВИП брадър” в крайна сметка? Имаше информация, че са те поканили? - Да, поканиха ме. Аз много се чудех, стигнахме до два разговора, среща с адвокатите. Бяха приети всички точки. Това беше още юли месец. Аз си оставих повече време, за да реша. Имах условие за излизане от Къщата, защото имам много ангажименти. Взех решение да се откажа от участието си, защото нямаше как да съчетая нещата. Огромен фен съм на предаването, може би преди всичко щях да подпиша емоционално. Още повече знаеш, че хонорарите на “ВИП брадър” надскачат 10 пъти тези на “Фермата”, така, че щях да си помогна на бизнеса, но наистина нямам време. А освен това моите клиенти ми казаха: “Боби, спести ни го. Ние не гледаме предаването, а ако влезеш трябва да го гледаме, затова ни го спести!” (смее се).

# 1 237
СаЧето как само кимаше и викаше "да", каквото и да каже шеВа. А така си личеше, че въобще не е наясно какво ѝ говори и за какво иде реч, но да не се изложи, кима ли кима. Всичко ѝ е ясно на нея, даже и колко процента са християните в Ливан, и колко зърна леща има в пазвата. Мдаа, учЕна е кака ви СаЧка, само леща и боб да има, тя риба тон не иска, не е като другите, дето страдат от грандомания. Stew

# 1 238
Оф, този Джино ми е като алкохол без бандерол....но пък тази компания е къде-къде по-подходяща за него от предишната.
Става все по-тъпо. Няма нужда от повече кухи медийни звездоляци, че ще надхвърлят процента на християните в Ливан. Tired

# 1 239
  • У дома
СаЧка каза, не искала мъж който да и купува коли, а някой да й готви😂😂😂

# 1 240
Искам Джино да влезе в къщата, но едва ли ще кротне Петров. Ще избухне поредния скандал и така шефчето ще остане до финала, за да прави голямото шоу. Laughing

# 1 241
Видя се в Черешката, че Сашка не може  и не обича да готви. Сега видяхме, че много обича да яде. И не е никак придирчива. Та си е права жената да иска мъж готвач, а не такъв, който даже коли не продава, а само гумите им. Аз се впечатлих, когато Щерева зашлеви Тото, всички се стреснаха, а Сашето си куса от паничката и хич не ѝ дреме, ако искат да се избият тези около нея. А седеше точна срещу Тото и не трепна. Те това е желязна лейди, а не Мара да ми се пъчи, че била дама.

Джино ми беше супер противен в неговия сезон. Ще съм благодарна, ако ми бъде спестен. Пък и много роми, много нещо.

# 1 242
  • София
Нямате изчитане.  Crazy

Гостуването на близначките при Гала ще продължава ли в някой друг епизод или само вчера, каквото беше?

Епизодът снощи ми беше може би най- скучния досега, чакам номинациите довечера.  Simple Smile

# 1 243
Беше ми интересен разговорът между Тото и Мегз. Там прозира истината за бизнеса на Мегз според мен! Имала човек отвън, ама не било точно любов, той бил много голям и бил зает с по-възвишени цели! Супер неясни са им отношенията и Мегз се чудеше какво да каже! Тя сама каза, че това не било голяма любов както тя я разбира! Тогава какво прави с този човек, защо е с него? Това ако не е спонсорска лИбоФ здраве му кажи! Grinning Ако един човек е истински влюбен жената до него ще го допълва, ще му помага да върви напред и ще го подкрепя да се развива! Но явно той не държи толкова да е с Мегз или тя с него. Според мен там са само интереси! Ако имаш истинска връзка и любов, няма да шикалкавиш по този начин! Ето, Тото си каза, жена ми ме чака отвън! Ако обичаш истински, не е сложно да го обясниш!

# 1 244
Според мен Мегз няма никаква връзка.

Общи условия

Активация на акаунт