Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 611
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 515
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Това си го е увоворила по принцип по договор. Това,че ББ ги обръща така нещата и злоупотребява е проблем на ББ и тези,които са се съгласили да участват в това предаване. Мегз какъвто и бобър да е не е длъжна да се отказва,заради каквото и когото и да е .

Тя по договор не си е уговорила телефонен разговор в понеделник, защото точно тогава ще й закъснеят контейнерите и ще си ги дири в китайско.  Peace
ББ нищо не е обърнал - предостави й поисканото и тя си го използва. Сега обаче, ще си плати за разговорчето по високата тарифа  Laughing

# 1 516
На нас ни дават много, много малко. От това, което се случва. Ще ги бойкотирам скоро както не гледам продукции на Халваджиян. А- маха.

И Тупарев ще си разплете чорапите. Също като Маги Х.
Не, никой няма да си ги разплете шушоните, става много прозаично, предсказуемо и ме губят. Тази година мен, догодина друг( и) ... И те така.

# 1 517
Абе контейнери се освобождават На митница, само по тел не става!Да беше излязла от Нови хан,  а не да унижава другите...

Точно това щях да пиша.
Мен за три продукта от iHerb ме разхождат лично да ги освобождавам, МегЗ една дузина контейнери оправи по телефона 😁
Едва ли тя ходи лично да ги освобождава контейнерите, има митнически агенти за тая работа.

# 1 518
Ох хора , притеснявам се . Аз ли съм станала зла и критична ,но никой и грам не ми е симпатичен. Това никога не е било. Просто не мога да реша кой ми е най-противен. Тъкмо си намеря фаворит и се включва друг герой с още по-противна изцепка. Кат лека жена съм ту единия ту другия заглеждам
Ако това ще те успокои - и аз съм така.
И аз. Според ситуацията, но никой не е стока, видно е.

# 1 519
Ми аз пък не смятам постъпката на Мегз за тъпа. Crossing Arms Ако работата ми е важна за мен и това е единствения момент, в който трябва да говоря по телефона, ще го направя. Въобще не ми пука кой ще вкисне заради това.

Енджи пък нагла! Дай да видим твойто вишу, докторке! Flutter
Гани е куха лейка. ooooh!

# 1 520
  • Rock & Roll feeling ...
Това си го е увоворила по принцип по договор. Това,че ББ ги обръща така нещата и злоупотребява е проблем на ББ и тези,които са се съгласили да участват в това предаване. Мегз какъвто и бобър да е не е длъжна да се отказва,заради каквото и когото и да е .

Тя по договор не си е уговорила телефонен разговор в понеделник, защото точно тогава ще й закъснеят контейнерите и ще си ги дири в китайско.  Peace
ББ нищо не е обърнал - предостави й поисканото и тя си го използва. Сега обаче, ще си плати за разговорчето по високата тарифа  Laughing
Ти май не слушаш .... Тя има по договор право на разговор всеки ден .

# 1 521
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
М, и шефът се отказа от мисията. Някой да донесе чантата на Мара и 2 пакета кайма на Петров.

Гани: Показвал средни пръстове.  hahaha

# 1 522
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Обаче, и мързела им надделява - дудне им, ама има ядене и са си доволни. Това е да си продадеш достойнството за паница боб.
Така е. Аз ужасно се учудих, когато всички /все възрастни жени/ се ужасиха, че шефът се отказа да готви. Чак пък такава некадърност. Чак ходеха да се препитват коя какво може да прави.  Rolling Eyes Голямо са зле всичките. Laughing

Като го разкарат, пак ще има караница кой да влезе в кухнята - но не между желаещи, а между нежелаещи  hahaha

# 1 523
Абе контейнери се освобождават На митница, само по тел не става!Да беше излязла от Нови хан,  а не да унижава другите...

Точно това щях да пиша.
Мен за три продукта от iHerb ме разхождат лично да ги освобождавам, МегЗ една дузина контейнери оправи по телефона 😁
Едва ли тя ходи лично да ги освобождава контейнерите, има митнически агенти за тая работа.

И Владко Вафлата "освобождаваше" едни контейнери с какао от Бразилия (Под прикритие, сезон 5).
Бизнесът на Мегз ми прилича баш на параван на някой Иво Андонов  Bowtie

# 1 524
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Като го разкарат, пак ще има караница кой да влезе в кухнята - но не между желаещи, а между нежелаещи  hahaha
Аха, и всеки ще вика "Хайде ти".  Joy

# 1 525
Много се смях докторката като каза на Антон "легни прав".

# 1 526
Фрустрация. Браво на Марийка, че знае сложни думички. Хубаво ще е да се научи и да ги ползва правилно в изречения.

Ей, то стана тук спорт да се плюе по нея. И как я използва неправилно, да ви попитам?... Напротив, жената си има добър изказ, каквато и да е, добре си построява изреченията и се изразява правилно.

# 1 527
Оф, Сашка и Мегз наистина ли са толкова кухи или го правят, за да ги дразнят?
Предлагам на Радо и Тупарев да ме вкарат безплатно в къщата, за да се скарам с Петров, с Мара, с Мегз, Сашка и другите (По Джино)  Joy

# 1 528
  • Варна
Мария за Ейнджи ли твърди, че е само на 25 години? 😚😂

# 1 529
Ахаха, Енджи била на 25?! Тази Мара чува ли се?

Общи условия

Активация на акаунт