Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 279
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 965
Лили тези са,по-скоро подобна форма само .....ама дай линк към производителите..не съм от феновете на Мегчето😂😂😂
Eто едни  Grinning

# 1 966

Не се смей бе Тете, а се барни за довечера, то се е видело, че само ние ще сме фешън  hahahabowuu

# 1 967
Енджито за мен е със сериозен едипов комплекс, каквато и история да разправя  - все баща й какво казал, направил/не направил. Sunglasses

# 1 968
А онзи "коментатор" с нелепата прическа има ужасно непритен глас. Глас на подмазвач и мижитурка, а аз такива индивиди от мъжки пол най не ги понасям. Затова и толкова му отива тази професия - жълт драскач от най-ниско ниво. Всеки път като го чуя ми се повръща.

Аз 2 дена не съм гледала коментаторите, но ако говориш за онзи русолевия фъфлещ индивид - е няма такъв дразнещ тембър, честно! Щом предпочитам да слушам кудкудякането на Мегз, смятай!
Защо изобщо канят такива? Съвсем ли не останаха читави хора, които да привлекат за коментатори. Гала по-добре да покани мъжът си Стефан, сто пъти по-приятен ми е. И поне вкарва лафове.

# 1 969
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
И Енжито я изтипосаха с нейните процедури за  тен, тя май беше неприятно изненадана, че ББ я пита. Хубу де, диетолог, дъра-бъра, що така, бе, Енджи, с петна? Няма ли диети против петна по кожата? Сигурно е имала такива клиенти, на които е препоръчвала диета срещу кожни проблеми, нали се опитва да се пробутва мИдик.

Joy Joy Joy Joy Сериозно ли? Понякога се чудите какво да измислите за да омаскарите някого
 ooooh!
Когато човек използва изкуствен тен (което е реално бронзант напръскан прецизно) след определено време става на петна, защото тена се отмива с различно темно в различните части на тялото.

Да, краставицата помага при много проблеми, но се приема по друг начин.  Wink

Енджито за мен е със сериозен едипов комплекс, каквато и история да разправя  - все баща й какво казал, направил/не направил. Sunglasses

ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
А всяка девойка близка с майка си комплекс на Електра ли има?  hahaha

# 1 970
Да се барна, ама Г.Б. няма да ме познае с очилинки ако съм...

# 1 971
Въобще не става дума кой с кого е близък, а за това, че не е много нормално за всяко събитие в живота си една жена над 30 г. да споменава реакциите на баща си. Като се почне как я бил учил баща й (то хубаво, всички са ни учили ама на 35 вече си понаучил и доста неща сам) и се стигне до това, дето й откраднали бизнеса и баща й искал да ги съди.

# 1 972

Абе, карай то по "месечина", кой ти гледа. Simple Smile

# 1 973

Дръж в ръце снимка на малко, розово прасенце. Така ще те познае веднага, а и ще остане очарован от жеста, че уважаваш новия му прякор.

# 1 974
  • София
Много са смешни Мария и Мегз като се карат. Виждат се само две огромни усти и се чува кудкудякане Joy

# 1 975
Обаче Мичето, като няма какво да каже и започва с: "марш оттук, марш ти казах, марш!".

# 1 976

Брадъре, много ми се иска да им спретнеш една мисийка  прет-а-порте - "MEGZ есен- зима 2017" - цял ден да дефилират, а  "от котюр'ното" девойче да ги режисира и дресира. Praynig Praynig Praynig

# 1 977
  • София
Защо да маскаря някого? За изкуствения тен зная от онези филмчета за детските конкурси - там ги пръскат и мязат на да не казвам какво. Но на нормален човек за какво му е тен? И ако е толкова проблемно с това лющене на петна, защо изобщо си го причиняват. Това чудо не се ли измива за едно къпане? Разбирам, че светлината в къщата е гадна, твърде ярка и всяко петънце по естествената кожа си личи, ама чак пък, тен! Едната кварцова лампа, другата тен, Сашка с два тона пудра, то май само манекенката сме я виждали без грим и Ванчето. Другите са вечно китосани като японки.

# 1 978
Това чудо не се ли измива за едно къпане?
За едно не, ама за три пада на петна. И то тен, който е нормален на вид и изглежда наистина като слънчев загар, а не като препечен тост.
Хубавият спрей тен, изглежда добре, не стои като вакса, не си личи че имаш изкуствен тен, приятно равномерно изпечена и гладка изглежда кожата. Не знам колко е полезно, щото си е химикал някакъв все пак, но е по-добре от облъчването със солариум.
И да, на такава светлина всяка точица се вижда.

# 1 979
http://www.wayn.com/profiles/angiekassabie
За драмата с годините, тук е написала, че е на 31, снимките са качени през 2010, когато вероятно се е регистрирала, тоест по прости сметки, трябва да навърши 38 на 1ви ноември (четох че е родена тогава)

Общи условия

Активация на акаунт