Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 359
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 980
  • Испания
Да се барна, ама Г.Б. няма да ме познае с очилинки ако съм...

Споко! Ако не той, може брат му близнак от две различни майки /Нордел, демек/ да те познае.

# 1 981

Мили хора, абе  тази мода с препичането не отмина ли отдавна? newsm78- приличат ми на веяни скумрии. Джуки, пазва и баданарка за тен. Ми...то, лятото току що си тръгна, а тези се се поливат с  бронзанти и препичат с ув лъчи.
 Ще им пратя един подарък, много са ми жални. Grinning

Скрит текст:

# 1 982
Ти хубаво ще им пратиш, но туй тежко нЯщо кой ще успее да го задържи на гърба си? То трябва и мъж в Къщата да има, та да им помогне. Само на Антон да не го слагат, че направо ще се скърши.

# 1 983
Ти хубаво ще им пратиш, но туй тежко нЯщо кой ще успее да го задържи на гърба си? То трябва и мъж в Къщата да има, та да им помогне. Само на Антон да не го слагат, че направо ще се скърши.

То мъжОве, че няма цяла България видя, но пък има яки добичета, като Шефа - една пръскачка белким издържи. hahaha

# 1 984
Той пръска само със слюнка, не го гледай, че е едрогабаритен.

# 1 985
Той пръска само със слюнка, не го гледай, че е едрогабаритен.

Амийй ... само слюнка да беше, като отвори тая паст- цял отходен канал. Mr. Green

# 1 986
  • somewhere near the sea
А Сашка за толкова години така ли никой не я научи да се гримира и облича. Продължава да се облича като в зората на чалгата, а гримът ѝ е трепач, особено червените кръгове на бузите и очертаните с черно устни мноого извън тях.

И къде е любовта в тоя сезон? За един приятел питам...

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 17:55 от Marsia

# 1 987
А дали Мария не подметна на Петров, че Енджи е на 25 години, именно защото знае, че не е!? А и шефа без да знае, като нищо можеше да подпали с нещо от сорта "тая ли е на 25..", той е проницателен по принцип. Simple Smile Само че не я чу въобще.

В крайна сметка Гани ли е с три висши или майка й? Simple Smile Аз мисля, че говореше за себе си..

# 1 988
http://www.wayn.com/profiles/angiekassabie
За драмата с годините, тук е написала, че е на 31, снимките са качени през 2010, когато вероятно се е регистрирала, тоест по прости сметки, трябва да навърши 38 на 1ви ноември (четох че е родена тогава)

82 набор е в официални документи. Навсякъде пише различно. Не гледайте тя какво е писала. Извадката някой я беше показал от официални документи.

# 1 989
  • Испания
След три дипломи и няколко голи фотосесии Джулиана Гани ще записва докторантура. Бившата носителка на титлата "Мис Силикон" показа дипломите си в социалната мрежа. Те са за пианист, бакалавър по икономика на туризма и магистратура европейски проекти. Сега Гани ще става и доктор на науките.

http://---/n/dzhuliana-gani-stava-doktor-na-naukite.113618.html

Диплома за пианист - това ме утрепА.

Някой преди пусна тази:

Последна редакция: чт, 28 сеп 2017, 19:05 от smileys

# 1 990
  • Sofia
Защо?
Аз съм я гледала как свири,харесва ми.

# 1 991
  • Испания
Защо?
Аз съм я гледала как свири,харесва ми.

Не, не. Не казвам, че не вярвам.

Самото словосъчетание ме уби.

И друго мернах. От януари 2017 г.

С бляскаво ревю спектакъл ще бъде поставено началото на новото начинание на Мис Силикон Джулиана Гани. Този път тя е посветила работата си на домашните любимци. Уникална колекция дрешки и аксесоари за мини породи кученца, зайци, котки и мини прасета ще покаже на ревю. В него ще участват знатните домашни любимци на звезди като Роси Кирилова, Кристина Димитрова, Маргарита Хранова,Милена Славова, Деница Димитрова и др. Специално в ревюто ще се включи Славчо Тошев и неговите мини кученца порода чихуа.

# 1 992
Колко е нежна и симпатична на дипломата за музикалното си образование. Защо се е обезобразила така? ooooh!

# 1 993
Колко е нежна и симпатична на дипломата за музикалното си образование. Защо се е обезобразила така? ooooh!
Някой пластичен хирург без диплома се е упражнявал върху нея.

# 1 994
  • Испания

Липса на вкус.

Общи условия

Активация на акаунт