Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 293
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 1 995
Какви 3 висши? Има едно средно (музикално), бакалавърска степен и магистърска степен. Едно висше тоест. Толкоз. Доктор по какво ще да става? Да не би към БСУ да са отворили Факултет по кич и простотия?

# 1 996
  • На ръба..
Чета сега, че Енджито ходи всеки ден на масаж, не знам дали и сега е така, но в ежедневеито е било, продължава фризьор да се грижи за нея. Имала и човек,който само с мръсните и дрехи се занимава...брях, че princess

# 1 997
  • Испания
Пиша това, което е публикувано. Не твърдя нищо.

# 1 998
Наистина е хубава като малка Гани,сега е направо плашеща! 🤐
Ма те само принцеси са се с’брали там!
Днеска ще пропусна епизода,че ММ е рожденник и засядаме с пиЧиетата и мезетата. Утре ще ви чета и ще гледам. Приятна вечер,дами! 😃 Опс,то май стана обидно да си “дама”.

# 1 999
Ваня Щерева и дъщеря й - https://www.vbox7.com/play:b0670809e5

Гледам и ризата и предполага, че и розовото рошаво сигурно е от нейното творчество.

# 2 000
Да се барна, ама Г.Б. няма да ме познае с очилинки ако съм...

Абе, карай то по "месечина", кой ти гледа. Simple Smile

Викаш аз по "месечинка", той по "калашник"
Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 2 001
Сега висшите ли си мерим?! Азсъм здве, но хич не ми личат, нито силикон в гърджите имам, нито в устните и дори, о!срам, никога не съм си слагала екстеншъни, човек ще рече, че в университет не съм стъпвала.

# 2 002
  • Испания
Сега висшите ли си мерим?! Азсъм здве, но хич не ми личат, нито силикон в гърджите имам, нито в устните и дори, о!срам, никога не съм си слагала екстеншъни, човек ще рече, че в университет не съм стъпвала.

Същия срам бера и аз.

# 2 003
Некои по рождение и природно сме с +1 вишу напред! С 95E и естествени устни 😁😁😂😂 и сме princess по душа... (и често вкъщи, питайте ММ 😈) Мдам,такива ми ти работи! 😇

# 2 004
Наистина е хубава като малка Гани,сега е направо плашеща! 🤐
Ма те само принцеси са се с’брали там!
Днеска ще пропусна епизода,че ММ е рожденник и засядаме с пиЧиетата и мезетата. Утре ще ви чета и ще гледам. Приятна вечер,дами! 😃 Опс,то май стана обидно да си “дама”.
А, наздраве! Нищо няма да изтървеш сигурна съм.

# 2 005
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Ох, бе хора, кой си брои средното за диплома?!  ooooh! Ще ме умори Ганито от смях. Ако си преброи и удостоверенията за завършена детска градина и четвърти клас, още по-начетена ще се изкара.  Laughing

# 2 006
Айде, Шехерезада пак ще я разплакват. МОЛЯ РАДО И ТУПАРЕВ ДА ПОБЪРЗАТ С ДЖИНО!!!   Crossing Arms

# 2 007
Аз съм останала с впечатление,че ДжулитУ има нещо италиянско.Назир,Абдул ли беше и тя ли има арабска жилка?Джино наистина ли ще влиза? Flutter

# 2 008
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
На предната страница са й дипломите барабар с имената.  Peace

# 2 009
Aхахахах припадам от смях😂😂😄 Как смешно крещи тая Мегз.

Общи условия

Активация на акаунт