Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 224 126
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 205
Цуни много зле изглежда по моА тИлИвизУр и в тело и духом.
ШеВа трябва да излезе за да ходи да си тормози домашните. Simple Smile
Какво съвпадение!И по моя така изглежда.

Представяте ли се какъв рай е сега за жена му? Grin Сигурно яко пуска смс-и, белким се задържи още малко в къщата Joy

# 2 206
Може да сте прави за шефа, то май аз почнах да си мисля сценарии Simple Smile.

# 2 207
  • София
Ха, сценарий. ...Гледащите редовно Мастър Шеф сто процента са очаквали това, което виждаме в момента, предвид панаирите, които спретваше във ФБ по време на първия сезон.

# 2 208
  • Валенсия
Мен ме радва шефчето. Че прекалява, действително е така, и често е много невъздържан и чак арогантен. Но ако имаше някой мъжага в къщата, да го приземи на Земята, нямаше да толкова буен Smiley

Прави шоуто, говори се за него и вътре, и извън къщата, значи има защо. Sunglasses

Много се смях на един момент от епизода тази вечер. Шефът влиза буйно в спалнята и се обръща към Цунчо:
Ш.: "Влизам в твойта схема!"
Ц.:  "Коя бе?"
Ш.:  "Полегнала Тодора"
Joy Joy Joy

# 2 209
Мен ме радва шефчето. Че прекалява, действително е така, и често е много невъздържан и чак арогантен. Но ако имаше някой мъжага в къщата, да го приземи на Земята, нямаше да толкова буен Smiley

Прави шоуто, говори се за него и вътре, и извън къщата, значи има защо. Sunglasses

Много се смях на един момент от епизода тази вечер. Шефът влиза буйно в спалнята и се обръща към Цунчо:
Ш.: "Влизам в твойта схема!"
Ц.:  "Коя бе?"
Ш.:  "Полегнала Тодора"
Joy Joy Joy
Полегнала Тодора, за всеки, който я е пожелал. Joy Арогантен простак си е шефчето, за това ме кефи, че не им цепи басма.Моята фаворитка е Мегиту, поизлъга, но хубавите неща са в малки опаковки 158 hahaha, и аз съм толкоз hahaha и съм синтез между водка Петров и Блъди Меги hahaha hahaha hahaha

# 2 210
Енджи все повече ми харесва. Мегчето - също. Мара може да  е пекинез, но тя е като боксер. Имахме един такъв в съседна къща, той под команда скачаше и увисваше със зъби на един почти изрязан клон - на около 2 м от земята и оставаше там, докато господарят му му даде знак да се пусне. Та Меги ме подсети точно за това куче.
Тези в къщата могат да дадат по някой лев на готвача, защото както ги е подкарал по домова книга, всички скоро ще изглеждат като истински симпатяги на фона на неговия смрадлив образ. Sick

# 2 211
Знам ли, шефчето може и да е простак ама честно казано ми е по-симпатичен от Енджито. Наистина в един момент доста преиграване с тези сълзи. Някой и показал среден пръст и хайде рев.

# 2 212
  • Испания
На харесващите готвача пожелавам по един Петров в техния живот! Да си го ползват със здраве!

Аз си оправям "вкуса" от епизода с това:

ЕКСКЛУЗИВНИ КАДРИ НА НЕЦЕНЗУРИРАНАТА ВЕРСИЯ ОТ ФИНАЛА НА БАЙ БРАДЪР 2016

https://gospodari.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7 … -video111683.html

# 2 213
Това не е сезонът на любовта, това е сезонът на психирите, един нормален няма, според мен.

# 2 214
Енджи все повече ми харесва. Мегчето - също. Мара може да  е пекинез, но тя е като боксер. Имахме един такъв в съседна къща, той под команда скачаше и увисваше със зъби на един почти изрязан клон - на около 2 м от земята и оставаше там, докато господарят му му даде знак да се пусне. Та Меги ме подсети точно за това куче.
Тези в къщата могат да дадат по някой лев на готвача, защото както ги е подкарал по домова книга, всички скоро ще изглеждат като истински симпатяги на фона на неговия смрадлив образ. Sick
Съквартирантите потвърдиха,че си е доста чистоплътен, къпел се нон стоп. Няма смръдлив образ. Не пускайте приказка на шефа. Жена му сподели, че е спокоен, когато няма миризливи дразнители hahaha

# 2 215
  • София
Сезонът засега прилича на детектор на лъжата или "кой за какво излъга в апликейшъна".

# 2 216
На харесващите готвача пожелавам по един Петров в техния живот! Да си го ползват със здраве!

https://gospodari.com/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0%BA%D0%BB%D1%83%D0%B7 … -video111683.html

Е сега, не толкова грубичко, на мен ми харесва да го гледам във формата, не си го искам в къщи. Пак да си кажа, според мен идеята на формата е именно такава, скандалчета, интрижки. Забавно ми е и си го следя. Аз това че гледах и харесвам Джурасик парк не значи, че искам да си отглеждам динозавър.

# 2 217
  • Испания
Скрит текст:

Е сега, не толкова грубичко, на мен ми харесва да го гледам във формата, не си го искам в къщи. Пак да си кажа, според мен идеята на формата е именно такава, скандалчета, интрижки. Забавно ми е и си го следя. Аз това че гледах и харесвам Джурасик парк не значи, че искам да си отглеждам динозавър.

Ахааааааааа! Запя набързо "Назад, назад, моме Калино".

Само не мога да разбера как един насилник може да бъде интересен и харесван. Ама какво разбирам аз?

# 2 218
Аз ако трябва да съм честна, никой от къщата на ББ не искам в къщи Simple Smile.

# 2 219
  • На ръба..
В този ред на мисли, единствено бих взела Данито за домашен любимец като котка ще си стои в ъгъла, ще си го храня, когато преценя и толкова.

Общи условия

Активация на акаунт