Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 489
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 235
  • sofia
Много комично потръгна Брадърът. Дано не го развалят с драма и либоф.
На мен ШеВът ми е смешен. Поставя останалите мебели в неудобни пози. Трябва да има подобна Ламя. Естествено, прекалява и се увлича. Чудех се, как се работи с подобен човек. Ами, мисля, че той си нарежда, а никой истински не го отразява. Сигурно и в къщи е така.
Останалите са мижитурки. Една Мегз се пробва да е активна и една Мара.
Тхатсол!

# 2 236
Много комично потръгна Брадърът. Дано не го развалят с драма и либоф.
На мен ШеВът ми е смешен. Поставя останалите мебели в неудобни пози. Трябва да има подобна Ламя. Естествено, прекалява и се увлича. Чудех се, как се работи с подобен човек. Ами, мисля, че той си нарежда, а никой истински не го отразява. Сигурно и в къщи е така.
Останалите са мижитурки. Една Мегз се пробва да е активна и една Мара.
Тхатсол!
Обикновенно подобен тип кресльовци в къщи са кротки,слушат и изпълняват😁
За това си го изкарват на други извън дома

# 2 237
  • Някъде на път....
..........
Обикновенно подобен тип кресльовци в къщи са кротки,слушат и изпълняват😁
За това си го изкарват на други извън дома
Абсолютно!
Ама той бая сериозно се е взел... Simple Smile

# 2 238
Нордел пак за Петров:
''Тоя, колкото и пари да е прибрал от Брадъра, като излезне ще му стане ясно, че с кариерата му на готвач е до тук! Може да изкарва занапред нещо с халтура, правейки се на шут по разни риалитита, ама като шеф - да забрави. Никой няма да му стъпи повече в ресторанта на тоя злобен комплексар, след пълната излагация, дето сам си я причини. Мене лично ме е гнус от такива, защото забелязвам, че менталната нечистоплътност често е придружена и от физическа такава. А и той мрази, мрази целия свят! Кой знае какво е в състояние да направи на храната, която приготвя?"

# 2 239
Шефчето си е екстера, какво не му харесвате? Mr. Green Като много се развика, изключвате звука на тв-то и готово. На мен не ми пречи, да си вика. От него много по противни са ми Антон, Роналдо, Ваня.
Сега пак четох, че щяла да влиза Николета като гост, за да кажела, че е бременна. По-голяма тъпотия никога не съм мислила, че е възможно да измислят.

# 2 240
Захажаева забравете да я вкарат, щото тя май вече си се прибра обратно в Санкт Петербург. Иначе и аз съм с две ръце ЗА! Тази ще им разгони фамилията, ама как си требе! И поне после не ходи да се прегръща.
Може и Женята Минчев да вкарат! Не, че го принизявам на нивото на Захажаева и Шефа, ама той най-добре ги нарежда по тънката линия!
Тия двамата (Минчев и Захажаева) във всеки сезон да ги вкарват, няма да ми омръзнат!

# 2 241
  • Испания
Захажаева забравете да я вкарат, щото тя май вече си се прибра обратно в Санкт Петербург.

В местната психиатрия /надявам се/, защото на нея там ѝ е мястото.

# 2 242
  • София
Абе само аз ли чух, че в едно от избухванията кашаварът Петров нарече Енджи "свИня" която люпи семки?
Имам чувството, че всички официални коментатори нарочно го пропуснаха, защото не знам как въобще може да се коментира такова нещо ...

# 2 243
Ох, това беше много добро JoyHands Plus1
На кашавар Петров достоен опонент може да му бъде мадам Захажаева.И двамата.се опиват от спора и наслаждават на обидите,които бълват.

Захажаева е недостижима. Много висока топка е за него,  той няма да се справи Simple Smile))

Ако ги съберат тези двамата всеки ще се кара и никой никого няма да слуша. Е тогава със сигурност ще трябват субтитри, за да се разбере кой какво е казал  Joy Joy Joy Joy
Направо се чудя сценаристите как не са се сетили до сега да я викнат извънредно поне за 1 - 2 седмици.

ДО СЦЕНАРИСТИТЕ - помислете върху следните два варианта

1. Да вкарате Захажаева  до края на сезона
2. Да вкарате тризначките поне за 1 - 2 седмици, докато шефа не се успокои малко  Mr. Green

Гарантирам сериозен скок на рейтинга  Peace

Захажаева забравете да я вкарат, щото тя май вече си се прибра обратно в Санкт Петербург. Иначе и аз съм с две ръце ЗА! Тази ще им разгони фамилията, ама как си требе! И поне после не ходи да се прегръща.

После всички в къщата ще заобичат шефа  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 10:03 от Lady Cassiopeia Duval

# 2 244
Ай добрютро и от мен....
Снощи проспах епизода, но току що ви изчетох - много съм доволна от коментарите, добър и всеобхватен разбор сте направили...мноУ се хилих, благодаря ви за което....

Тая сутрин се събудих на 28 години...що ли тъй...
шЪ видя утре на колко ще съм...
Ей, много непостоянна величина тез години бе, все бегат, и Енжито не мож ги улови и тя...

# 2 245
Медико-биологичния феномен май са сърдити на цялата Нова. Поне нещо такова се тиражираше последния път като чух/четох нещо за тях.
Ама за финикийски знаци може и да склонят. Представям си ги Декасамипръстените в конфликт с Мара  Joy

# 2 246
  • в резерват
Представям си ги Декасамипръстените в конфликт с Мара  Joy

Марш, марш,  Сам-ба , Сам-ба, Сам-ба

# 2 247
  • sofia
Представям си ги Декасамипръстените в конфликт с Мара  Joy

Марш, марш  Сам-ба , Сам-ба, Сам-ба
А, те са Дами също. Какъв диалог ще правят!!! Ех, мечти!

# 2 248
В тази къща е пълна лудница #CrazyИ главният виновник е шеВа  Naughty,един ден говори с някой който иска да го слуша,на другия ден нещо го издразни го овика и му е вече персона нон грата,на следващия ден решава ,че ще се извини ,и хората нали са възпитани му приемат извиненията и даже сами се извиняват ooooh!,на последващия ден пак го прихванат нещо и хайде пак отначало ooooh!Затова е непрекъснати скандали и помирявания,според зависи променливото настроение на шеВа.Това си е психично разстройство от всякъде.Те просто трябва да го игнорират напълно,за да миряса #2gunfire

# 2 249
  • в резерват
Един въпрос. Сещате ли се на прима виста, коя точно бира рекламираше Мара? Щото от цялата работа си спомням само отварачката и как Мара  си я показа под блузата. Горките рекламодатели. Безплатно изстреляха Марето в класата на топа на топа и дамите, а бирата никой не я помни.

Общи условия

Активация на акаунт