Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 489
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 280
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Тете, никак не е смешно.  Naughty И аз страшно сЪ изнервям, докато ги чакам тия девойки да се натуткат на модния подиум. Ми аз съм дама, не обичам да ми губят времето, и други ревюта и модни подиуми мен чакат.

# 2 281
Аз покривам схемите net-a-porter, luisaviaroma и farfetch, ама Мичка не покрива изискванията ми...
Що така бе, маме?  Thinking

Щото диалози и любов по цяла нощ на бутилка водка, не ми се праЯт... Пък и ми идва много ниска - и с 20см токове да застане до мен, пак ще ми е под брадичката...

# 2 282
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
Че пропусни водката и диалозите, аз ли да те уча.

# 2 283
  • у дома...
Аз покривам схемите net-a-porter, luisaviaroma и farfetch, ама Мичка не покрива изискванията ми...
Що така бе, маме?  Thinking

Щото диалози и любов по цяла нощ на бутилка водка, не ми се праЯт... Пък и ми идва много ниска - и с 20см токове да застане до мен, пак ще ми е под брадичката...
- дай едни 3 000 лв. и забравяме за диалозите.

# 2 284
...а и като са легнали, няма високи, няма ниски-всички стават равни... Mr. Green

# 2 285
Шефчето каза, че Енджи се е разплакала, защото иска да го накара да се чувства виновен, а не, защото е разстроена. И тъй като много често се получава така, че човек като казва нещо, съди по себе си, той направи така, че тя да се чувства виновна. Каза какво е работила майка му/като че ли някой го пита/ в Ливан, за да накара Енджи да се чувства виновна и едва ли не да му е задължена до края на живота си.
Но колкото е неприятно и страшно  да ти се налага да общуваш с подобни хора, дваж по-страшно е да имаш нещо общо с хора  като Д. Милев. Прилича ми на прикрит женомразец. Ще ми се един ден и него да го подхване шефчето да го видим тогава. Той на никого не прощава.
За мен сълзите на Енджи не бяха с цел. И мен да ме подхванат няколко дни да се заяждат, без нищо да съм направила и аз ще се разплача. Няма ли право човек в един момент да му дойде в повече?
Сдобряването с него ми се струва много глупаво, все едно нямат достойнство. Ако мен някой ме обиди по подобен начин няма да забравя и ако ми се налага да общувам с него ще бъде само "служебно" и понякога две приказки, за да си знае мястото. Днес са заедно, след два месеца я се срещнат, я не. Всеки си живее живота. Много е важно да си простят, като че ли са роднини.  Излиза, че хората много ги е страх от простотията.

# 2 286
  • ВАРНА
Преди два часа публикация от личния профил на Енджи Касабие  -

انني تربيت في بلغاريا وحياتي كلها كانت هنا واهلي واصدقائي فليس من العدل اهانتي ونعتي بالغريبة والعربية وانا افتخر بانني لبنانية عربية وبلغارية ♥️

Знае български, но пише само на ливански (персийски) език Confused 

# 2 287
Или казано другояче:

I grew up in Bulgaria and my whole life was here and my friends and I are not fair insulted and I know the strange and Arab and I am proud that I am Lebanese and Arabic Bulgarian ♥

# 2 288
Е кой пише от личния и профил? Или тя сама си пише от къщата?

# 2 289
  • София
Мистър Ливан сигурно.

# 2 290
Е кой пише от личния и профил? Или тя сама си пише от къщата?
Мисля, че беше казала, че има човек, който се грижи за социалните мрежи..

# 2 291
Гласовете на ББ са повече от 2-ма, имаше и жена в един момент
Става дума за този сезон на Брадъра. Той и Милен Цветков беше водещ на мястото на Кънчев за кратко през 2008 г., когато се разделяха Тупарев и Ники Николов.

Бих казал, в пъти пъти по-добър водещ от Ники Кънчев. Сезона беше доста разчупен с много шарени участници, като Тошко от Грудово, който си беше абсолютно нормален мъж.
Скрит текст:

# 2 292
  • ВАРНА
2015г.  Нико Тупарев заяви че спира Биг Брадър - тъй като имало голям интерес само към известни личности.  
Посъветвал се и с рекламодатели и след последния Биг Брадър излъчен нестандартно от 17 август до септември 2015 г. се отказа окончателно.  

ВИП Брадър пък е доста побългарен.  Няма 24 часово онлайн излъчване ВИП - каквото задължение има за Биг Брадър.    
Ендемол имат изисквания за излъчването само за Биг Брадър.   

ВИП-а може да го побългарят както си искат.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 14:32 от Печикамъков

# 2 293
Шефчето им изнася целия сезон. Почвам да си мисля, че снимат 2 часа викове и крясъци, които да се прекрояват и монтират в последствие. През другото време е мир, любов, боб и пиЧиета.

# 2 294
Mария обяснява как си пазарува. Пуфчо като си пийвал бил много щедър.
Скрит текст:

Това пък кога го дадоха  Shocked Shocked Shocked Shocked
Уж толкова старателно гледам да не пропусна нищо, а тази голяма новина да не я видя. Направо ужас  ooooh!

2015г.  Нико Тупарев заяви че спира Биг Брадър - тъй като имало голям интерес само към известни личности. 
Посъветвал се и с рекламодатели и след последния Биг Брадър излъчен нестандартно от 17 август до септември 2015 г. се отказа окончателно. 

ВИП Брадър пък е доста побългарен.  Няма 24 часово онлайн излъчване ВИП - каквото задължение има за Биг Брадър.     
Ендемол имат изисквания за излъчването само за Биг Брадър.   

ВИП-а може да го побългарят както си искат.

Последния ББ не беше ли там с една стриптизьорка, която си издържаше мъжа - таксиметров шофьор и с една малка стриптизьорка, която влезе с мъжа си? Помня, че се чекнеха, като луди, за да си рекламират възможностите, но не помня дали беше последния или не.
А Нико Тупарев трябва да разбере, че последния ББ беше слаб, защото кастинга им беше слаб. Предните си бяха екстра и си се гледаха  Peace

Общи условия

Активация на акаунт