Vip Brother 2017 - тема 4 (25.09 - 01.10)

• 222 406
  • 2 799
  •   1
Отговори
# 2 520
  • София
Абе тези там са си на курорт - отделни менюта, фризьори, гримьори, телефони, виждат си децата всяка седмица...Много тъпо. Интересно ми е като Мария и Енджи си имат отделна храна, как очакват да им пука за изпълнението на мисиите.

Мария имаше договорени 12 вечери за целият престой, които тя взе накуп за да вечерят всички заедно, когато решиха да заровят томахавките и се сдобри с Петров.

# 2 521
Йееее, мойта мисийка - шева да мълчииииии. Са ше видим колко ще издържи.

# 2 522
  • Испания
УжасТ! Взеха му тиганЯ, средния пръст и говора. Край!

# 2 523
Ха хааааа! Дами, поздравления - можем вече  официално де обявим участвУващите в темата за сценарен екип!
Е, хайде - КО-екип! Smile

# 2 524
Този обет за мълчание какво трябваше да значи? Изобщо да не говори ли? Ама грам?  Thinking

# 2 525
Абе тези там са си на курорт - отделни менюта, фризьори, гримьори, телефони, виждат си децата всяка седмица...Много тъпо. Интересно ми е като Мария и Енджи си имат отделна храна, как очакват да им пука за изпълнението на мисиите.

Мария имаше договорени 12 вечери за целият престой, които тя взе накуп за да вечерят всички заедно, когато решиха да заровят томахавките и се сдобри с Петров.
Не, Мария има вечеря всеки ден, бяха се натрупали 12 неползвани и тя си ги поиска наведнъж.

# 2 526
  • София
Що говори сега?Лелее, какъв е комплексар.

# 2 527
Този път Петров в много прав. Сега Мегз се прави на интересна, ама не отказа телефонните разговори

Минава ми през акъла, че Мегзчето май се опитва да се прави на солидарна, за да се издига в очите на Тото  Laughing

Ееей, как ти дойде на ум?! Може и да си права. Още повече, че и каката е вън, не иска да изпуска ситуацията от поглед. Smiling Imp

За нея всичко е реклама.

# 2 528
  • Бургас
Обикнал бил всички. Rolling Eyes

# 2 529
Шефа се държи като лайно. После веднъж да направи нещо нормално и на фона на гадното си държание..оп...гИрой гоуем...баси плоската манипулация. И всички се връзват...

Последна редакция: пт, 29 сеп 2017, 22:20 от teta75

# 2 530
Това е някакъв майтап със зрителите, нали? Не може да ни смятат за толкова прости!

# 2 531
Е накрая вече преигра. Тъкмо да го похваля, че е за оскар.

# 2 532
И Шефът има инфо отвън в каква светлина се представя. Не на мен тия!

# 2 533
  • Част от тайното общество на К.О.Т.К.И.-те
Баба Антон и Баба Марги се събраха, хип-хип ура!

# 2 534
  • София
Като проговори, ще си проличи колко ги обича, пак. Joy

Общи условия

Активация на акаунт