Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 922
  • 738
  •   1
Отговори
# 270
  • Варна
Глухарче, отиди да ти цепнат леко венеца, за да излезе по-бързо. Така ще се свърши с болката в годините.

# 271
  • Варна
Глухарче, отиди да ти цепнат леко венеца, за да излезе по-бързо. Така ще се свърши с болката в годините.
Оу това прозвуча страшно.

# 272
  • Варна
Майка ми работи при зъбар. Навремето мен като ме мъчеше така мъдрец от сесия на сесия ми предлагаха, ама той пък взе, че си израсна сам.

# 273
През няколко години ме мъчи един мъдрец. Иска да пробие, но си оставам само с болката. С нещо дали мога да облекча? То че по-умна  няма да стана е ясно, но да не се мъча поне.

Тук се включвам пак...на всяко гърне мерудия съм с тези зъбни проблеми...Grinning
И аз така бях с третия ми мъдрец. Зъбарев искаше да го вади. Аз се запънах и предложих рязване на венеца. С упойка...нищо не усетих. После ме наболяваше леко няколко дена.
При мен се бяха възпалили меките тъкани около зъба...стоманолога за това предложи изваждане. След цепването обаче веднъж пак се бяха възпалили...мина за около десетина дена...
Направи си снимка да се види дали натиска съседен, прав ли расте и тогава вземи решение...

# 274
  • Варна

Тук се включвам пак...на всяко гърне мерудия съм с тези зъбни проблеми...Grinning
И аз така бях с третия ми мъдрец. Зъбарев искаше да го вади. Аз се запънах и предложих рязване на венеца. С упойка...нищо не усетих. После ме наболяваше леко няколко дена.
При мен се бяха възпалили меките тъкани около зъба...стоманолога за това предложи изваждане. След цепването обаче веднъж пак се бяха възпалили...мина за около десетина дена...
Направи си снимка да се види дали натиска съседен, прав ли расте и тогава вземи решение...

Ами позна и моите меки тъкани около него са възпалени, дори се чудя кое боли повече.

# 275
Ами те болят ако зъбът е здрав. При мен е здрав, прав...първият път ми изписа дори АБ, че били много възпалени. Но и с АБ си ме болеше ...въпреки че бе изписан на 8 ч. Чак като преглъщах болеше от тази страна...
Та прецени си. Ако е болен пък, помисли за вадене...
Като тегля чертата, май и аз трябваше да го извадя.
Нурофен форте за болката може.

# 276
  • Варна
Ох, ще видим какво ще го правим. Ако не мине събота и неделя, понеделник на зъбар.

# 277
  • оттам, откъдето започва България
Жабурене с ракия, уиски, налагане на компрес , нещо хомеопатично няма ли при зъбобол?

Момичета, аз се вгледах много в тези петна и с малко неприятна изненада, установих , че имам подобни и на лицето.
Записах час за дерматолог в събота , надявам се веднага да ми каже дали това е витилиго/виталиго или не.

И всеки ден гледам лицето си , и чак сега забелязах тези петна . Възможно ли дори да имам подобно заболяване, то да се разпространява за дни ?

Ето иначе снимка на петната на дневна светлина

Скрит текст:
Не съм  специалист, но след море или басейн моите момчета са имали подобни гъбични инфекции. Мазала съм ги със спиртт Антимико-Бета и са минавали.

# 278
Wind какво каза дерматолога ?
Аз също имам такива петна (малки са ), които през годините бавно, но славно увеличават броя си, но  не са толкова големи като твоите и са по-малко като количество, ако мога така да се изразя, но пък са по гръб, ръце, крака......

# 279
  • София
Didi,ще ходя другата седмица , тъй като сега слагам противогъбичното и чакам резултат.
Другата седмица ще отида .
Вече 5 дни нанасям препарат , но петната си стоят.

# 280
  • Тра-ла-ла
Драснах се съвсем леко и повърхностно на леко ръждив ръб на радиатор. Просто минах и се жулнах. Първоначално само се застърга кожичка. 5мм е драснатото и не се появи кръв веднага. А чак след като го дезинфекцирах със спирт и стиснах, за да видя дали ще текне. То и не тече кръв като количество, но как да го обясня...съвсем малко е белязано.

Дали за толкова дребно нещо трябва да ми бият ваксина за тетатнус?!

Последна редакция: нд, 22 окт 2017, 12:57 от Джулая

# 281
Как се предпазвате от сезонните грипове? Какво ще кажете за тези витамини:

# 282
Как се предпазвате от сезонните грипове? Какво ще кажете за тези витамини:
Скрит текст:

Това не са витамини, но е добър имуномодулатор. Peace

# 283
Драснах се съвсем леко и повърхностно на леко ръждив ръб на радиатор. Просто минах и се жулнах. Първоначално само се застърга кожичка. 5мм е драснатото и не се появи кръв веднага. А чак след като го дезинфекцирах със спирт и стиснах, за да видя дали ще текне. То и не тече кръв като количество, но как да го обясня...съвсем малко е белязано.

Дали за толкова дребно нещо трябва да ми бият ваксина за тетатнус?!
Не. Риск от тетанус има при дълбоки рани. А и радиаторът едва ли е стоял на място, където има изпражнния на животни.

# 284
  • Тра-ла-ла
Радиаторът е на терасата. Реших да не се филмирам и да ме боцкат излишно Crazy Благодаря за отговорите Hug

Общи условия

Активация на акаунт