Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 824
  • 738
  •   1
Отговори
# 480
  • SF
От проблеми с ЩЖ са възможни пристъпи на сърцебиене, както и екстрасистоли.
Есме, виж я за всеки случай. Peace

Cry Знам, че са възможни. Чела съм. Първо ще си пусна ПКК и ТСХ. Ако в ТСХ има някакви отклонения, тогава ще я гледам. Просто ми писва, разбираш ли ме! Не може само по лекари и болници да се виси.
Имам си и други планове за живота. Sad

# 481
Есме, дано всичко скоро се оправи при теб! Знам колко е ужасно непрекъснато да ходиш по доктори...
И аз от месеци съм с течение, в момента лекувам E. faecalis, но имам ужасен сърбеж, просто не знам какво се случва, Уж слагам и противогъбично, мажа се с Клотримазол, а сърбежът е отвратителен. Вече не знам какво да правя Sad

# 482

Cry Знам, че са възможни. Чела съм. Първо ще си пусна ПКК и ТСХ. Ако в ТСХ има някакви отклонения, тогава ще я гледам. Просто ми писва, разбираш ли ме! Не може само по лекари и болници да се виси.

Може да нямаш отклонения в ТСх, а в антителата - тат и мат, и пал да имаш проблеми. Просто отиди на ендокринолог, защо така хаотично. Или пускай всичко, или нищо, ТСХ може да не ти е извън норма въобще. Може и възел да имаш, както писаха вече.

Аз пиша с проблем с зверска болка в челюстта в ляво и леко изтръпване, както и цялата ми кост около брадичката е чувствителна и болезнена на допир. Случвало ли ви се е и какво по дяволите е.

# 483

Може да нямаш отклонения в ТСх, а в антителата - тат и мат, и пал да имаш проблеми. Просто отиди на ендокринолог, защо така хаотично. Или пускай всичко, или нищо, ТСХ може да не ти е извън норма въобще. Може и възел да имаш, както писаха вече.

Аз пиша с проблем с зверска болка в челюстта в ляво и леко изтръпване, както и цялата ми кост около брадичката е чувствителна и болезнена на допир. Случвало ли ви се е и какво по дяволите е.
Болен зъб? Венците как са ти? Възможно ли е да имаш някаква подкожна пъпка, която сега тепърва да набира?

# 484
  • София
На мен ми се е случвало, когато съм спала със забучена във възглавницата глава. Твоето е възможно да е съвсем различно и ако не отшумява е по-добре да посетиш лекар.

# 485
Здравейте,от вчера имам екснрасистули,сутринта бяха много на често,почти всяка минута усещах по един.Много се уплаших пак.Дали може да е нещо лошо?Пих два пъти мента глог валериан.Преди години ми се беше случвало,тогава получавах силно сърцебиене.

# 486
  • Sofia
Какво е усещането?

# 487
  • София
Че ти прескача сърцето. Моят "мъж" има. Кардиоложката му беше казала, че не са опасни. Беше му изписала и някакви лекарства. Пи ги и от тогава мнооооого рядко му се случва. Все пак, по-добре е да се консултирате със специалист.

# 488
Все едно спира за секунда,усещам го все едно притупва в гърлото ми.
Оф сега прочетох поста на Гърне без похлупак за щитовидната жлеза.Почти всички симптоми ги имам.

# 489
Аз имам безброй, 1000+ екстрасистоли.
Намалих ги със селен.
Есме, само с ТСХ няма да се ориентираш. Моето винаги е около 1, супер е. Но щом ми влияе селена, вероятно с антителата нещо не ми е наред. Не съм пускала.

# 490
Здравейте и от мен,
Днес си пуснах изследвания на кръвта. Всичко е в норма.
Единствено ме притеснява, че на морфология на еритроцитите ми пише: анизоцитоза от смесен тип, хипохромия, /това винаги го има/ Но сега излезе и "наличие на кератоцити и таргетни клетки".- това какво означава? Звъня на лекаря си, но не вдига, а се притесних

# 491
Някой знае ли нещо повече за процедурата поставяне на костен цимент в прешлен?

# 492
  • Sofia
Само съм чела и гледала как се прави

# 493
  • София
Ден 5.
Два дни с биопарокс > преглед > три дни с Орофар (и стрепцилс+кармолис+витамин С) - няма подобрение с гърлото. Confused
Днес минах отново пак на преглед, предписаха ми Амоксиклав по 1табл. на 12ч (7дни) с пробиотик.

Имам предубеждение към този антибиотик. Работата е там, че до понеделник трябва да съм се оправил.
Кажете алтернатива? Praynig

Ще си взема Колактив 3 вместо пробиотик (+ АФА)

ПП: План Б:
Една позната ми препоръча да си поръчам спрей с р-р на гранофурин от аптека?! Peace (като малък са ме мазали по гърлото Simple Smile )

# 494
Гърло минава бавно. А Т имаш ли?
Ако е вирусно, няма смисъл от АБ.

Общи условия

Активация на акаунт