Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 818
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Есме, живей си живота и не се давай! Simple Smile Simple Smile Hug

А аз имах възел,което наложи по спешност да ми се премахне цялата жлеза, а всички хормони си ми бяха в норма Rolling Eyes

И аз имам възел, даже и кисти. Обаче не ми влияят и не ги закачам.

Е като са ти казали, че няма страшно и няма нужда от операция много ясно, че няма да се натискаш.

# 511
Ами какво да се натискам? То ако беше страшно, да съм гушнала букета досега. Simple Smile Simple Smile Възелът ми е от 20+ години.
Иначе последния ендо каза, че веднага може да ми даде направление за операция. Не искам аз. Peace

# 512
  • София
Аз пък като че ли искам. Но не съм съвсем убедена, че високото кръвно е само от тези възли. Ако ги махна без да е толкова наложително и си остана с високото кръвно .... Rage Но ако знам че се оттървавам от кръвното няма да му мисля много.

# 513
Не знам за връзка на ЩЖ с кръвното.
Само с пулса и ритъма.

# 514
  • София
И аз уж така четох, но можело Rolling Eyes Та затова казвам, че не съм сигурна.

# 515
От кога си с високо кръвно?
Изчакай, може да е инцидетно.

# 516
  • София
Ами от доста отдавна. Поне 5 години има. Първоначално го вдигах спорадично, после зачести, от повече от 2 години съм и на лекарства и въпреки това пак го вдигам Rage Пусках всякакви изследвания, не се намира причина. Та последно ми поставиха диагноза първична хипертония, смениха ми лекарствата и ми казаха да си ги пия и така. Все си мислех, че ще се намери причина и като се отстрани да приключвам, но явно не Grin

# 517
  • SF
Есме, живей си живота и не се давай! Simple Smile Simple Smile Hug

Много бих искала!  Hug

# 518
  • София
Да попита, детето ми е изкарало варицела, в групата имат карантина от варицела.
Той може ли да бъде носител? Може ли да зарази друг човек ?

# 519
След малко по-груб секс снощи ме боли целия таз, корем и яйчници също.
Какво мога да пия, за да мине? Болките са неприятни и пронизващи като седна.
Няма кръв, не знам какво се е случило. Партньорът ми не  е от най-надарените, явно позата е била неподходяща. 

# 520
Здравейте, аз съм млад човек на 29 години, никога до сега не съм имала подобен проблем, от няколко месеца започна да ме боли кръста САМО през нощта, докато спя, събуждам се с болка примерно в 7 сутринта и не мога да заспя после ми минава и нищо ми няма. Може ли да дадете съвет, от какво може да е, мисля тези дни да ида на специалист, но никога не ми се е случвало такова нещо, имам само анемия и лека форма на гастрит без хапчета от нищо друго не страдам.

# 521
След малко по-груб секс снощи ме боли целия таз, корем и яйчници също.
Какво мога да пия, за да мине? Болките са неприятни и пронизващи като седна.
Няма кръв, не знам какво се е случило. Партньорът ми не  е от най-надарените, явно позата е била неподходяща. 
Но-Шпа или Бусколизин

# 522
От няколко дни ме болят очите. Като ги мърдам или натискам
 Случвало ми се е да имам такова усещане като съм настинала. Дали би могло да е нещо друго?

# 523
Здравейте, аз съм млад човек на 29 години, никога до сега не съм имала подобен проблем, от няколко месеца започна да ме боли кръста САМО през нощта, докато спя, събуждам се с болка примерно в 7 сутринта и не мога да заспя после ми минава и нищо ми няма. Може ли да дадете съвет, от какво може да е, мисля тези дни да ида на специалист, но никога не ми се е случвало такова нещо, имам само анемия и лека форма на гастрит без хапчета от нищо друго не страдам.

Някакви неврологични проблеми най-вероятно.

# 524
  • Sofia
От няколко дни ме болят очите. Като ги мърдам или натискам
 Случвало ми се е да имам такова усещане като съм настинала. Дали би могло да е нещо друго?
Да не си ги пренатоварила с четене,тв,комп или телефон?

Общи условия

Активация на акаунт