Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 796
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
И витамин Д и Б12 мисля да изследвам. Питах днес в една лаборатория и ми казаха, че изследването е само венозно. В интернет пише, че може и капилярно. Да сте попадали някъде на капилярно, че с ниското ми кръвно венозното ме сваля на земята за секунди Sad

Последна редакция: пн, 06 ное 2017, 16:37 от blackstreet

# 541
За Б12 в темата за него една мама беше споделила, че са й взели кръв от пръста - май на детето й . Не помня лабораторията обаче...

# 542
И аз настинах Sad
Пих Рибомунил 3 пъти, след седмица трябва да го почвам пак, ефект не знам засега - 2 пъти вече настивам.
Боли ме гърлото зверски, кашля ми се, повръщах (ама това май от кашлицата), боли ме корема и съм с МЦ, за капак на всичко.
Съвети за по-бързо оздравяване?
Ще си направя фреш и клеева тинктура ще пия вкъщи, нещо друго за по-бързо оздравяване?

# 543
  • Костандово
И аз да питам тук,че не намерих къде да си задам въпроса.Искам да си направя прочистване на дебелото черво с клизма,но днес видях в аптеката някаква микроклизма,та въпроса ми е дали ще свърши такава работа както оная с водата?

# 544
  • Бургас
Пих Рибомунил 3 пъти, след седмица трябва да го почвам пак, ефект не знам засега - 2 пъти вече настивам.
Рибомунил се изписва основно при хора, склонни към чести бронхити. Той не пази от вируси и настинки. Смисълът му е да не се стават по-сериозни усложнения.

# 545
Мами, малката,която е на 2 г. и 10 м. изкара вирус с повръщане и разстройство четвъртък и петък. Разстройството спря, обаче снощи преди сън повърна. И преди малко също. Това което ме притесни е, че повърна кус-кус, който беше яла на закуска. Тя явно не го е сдъвкала. Нормално ли е да не се е смешен още?

# 546
Да попитам и аз къде капилярно мога да си направя ПКК, холестерол и триглицериди, глюкоза. И на мен ми пада много кръвното и затова ме е страх да отида.

# 547
  • София
Има ли правило, което забранява, когато си на работа и заразно болен?

# 548
Момичета, за болезнено гърло и запушен нос какво бихте препоръчали?

# 549

Освен да отиде на лекар и да му пуснат болничен лист...но това ако човека сам реши. Не виждам как може да бъде принуден, освен ако работодателят не го накара да излезе в отпуск по болест...

# 550

Каква е болестта?
Има голямо значение дали е хепатит или хрема.

# 551
  • Варна

Каква е болестта?
Има голямо значение дали е хепатит или хрема.

Не знам дали вече е задължително. Едно време например за варицела слагаха под карантина, дори ХЕИ проверяваше, а сега се разхождат на воля и се разчита на самосъзнание.

# 552
Сега не е като едно време. Пак се водят под карантина, ама само се водят. Нито някой идва да ти лепи съобщение на вратата, нито някой може да те ограничи да не излизаш...шляят се навред вече....слободия.

# 553
Щитовидната може ли да боли ?Усещам нещо като тъпа болка точно там , и все едно има нещо заседнало

# 554
  • София
Чак да боли може би не, но ми обясниха, че ако има по-големи възли може да предизвика дискомфорт като затруднено дишане, трудно преглъщане. За момента аз нищо не усещам.

Общи условия

Активация на акаунт