Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 141
  • 738
  •   1
Отговори
# 720
Защо просто не си пуснеш кръвна захар?

Добре. Аз пиша да питам нещо, ама не се смейте или карайте. Бях на кардиолог заради паниката ми и болката в гърдите. Уж е чисто всичко - ехографа, кардиогрМата, само синусова тахикардия май беше. Обаче сега имам пак болка в гърдите, лявата ръка и плешката. Също така имам плексит, което МОЖЕ БИ обяснява. Та, мога ли да бъда спокойна, че сърцето ми е здраво и да мирясам! Бях при д-р Черкезов в Кардиологичната.

# 721
OutOfNowhere, а на психиатър или невролог ходи ли?

# 722
Да, ходя на психиатър. Пия антидепресанти, от днес и успокоителни.

# 723
Всичко, което описваш, е типично за стрес и тревожност. Леките успокоителни (ако ги пиеш редовно) обикновено успяват да овладеят нещата докато ти мине кофти периода.Може да пробваш и повече разходки на чист въздух някъде, където е спокойно - парк ако имаш наблизо.

# 724
  • София
Аз бих се успокоила , след кардиолога.
Outofnowhere, твоята хипохондрия със сърцето ли е свързана ?

Мъжът ми много често има стягане в областта на сърцето, лявата ръка и крак .
Ако ти кажа , че направи всички , Ама всички възможни изследвания , и се оказа здрав като бик.
Му казаха , да свали 20-30кг, да пие леки успокоителни (болката му идва от нервите )
Явно ние (с мъжът ми) сме едно семейство невротици и хипохондрици 😂😂😂

# 725
Ще пия по четвърт лексотан на първо време. С леки успокоителни не стана, а лексотана ми действа май.

Иначе е със сърцето свързана, да.  Аз съм слаба, 47 кила имам-нямам, на 22 години съм, ама... Sad и мен като мъжа ти ме боли крака. И моят приятел е хахо, ама не за болести, иначе си джаска и той антидепресанти и лексотан отвреме-навреме. Сега и двамата имаме причина, като цяло, де.

# 726
Много против лексотан съм аз. Направо не мога да повярвам, че са ти изписали за проблемите, които описваш.

# 727
Защо си против? Аз правя много тежки панически атаки, изпадам в депресия и съм апатична. Изживях и стрес много тежък, не е ей така.

# 728
Как ги джасате тия успокоителни и антидепресанти, с повод и без повод, бе, хора? Confused

По-добре без тях. Борете се с проблемите си на психологическо ниво, не залайте изцяло на външно влияние.

# 729
Ами не става! Да не мислиш, че искам на 20 да съм със зелена рецепта. Това, коеро не искам, е да съм с паник атаки и депресия, хипохондрия.

# 730
Лексотан и диазепам не стават за честа и продължителна употреба. Дори и след много тежък стрес изписват за седмици, рядко за повече от месец. Единственият плюс им е, че ако вземеш по време на атаката, няма да си като парцал следващите дни. Има други противогърчови, които овладяват атаките, понасят се по-добре като цяло и не водят толкова често до зависимост.

# 731
Аз също съм с много емоционални проблеми, депресия...
Да не говорим, че съм с Хашимото, ИР и още куп неща.
И през ум не ми е минало да се тъпча с хапчета.
Така само се закопаваш, всичко е в психиката ти.

# 732
Само лексотан не! Naughty Naughty Naughty
Кой ги изписва още тези неща??? Shocked

# 733
  • Кьолн
Защо просто не си пуснеш кръвна захар?

Добре. Аз пиша да питам нещо, ама не се смейте или карайте. Бях на кардиолог заради паниката ми и болката в гърдите. Уж е чисто всичко - ехографа, кардиогрМата, само синусова тахикардия май беше. Обаче сега имам пак болка в гърдите, лявата ръка и плешката. Също така имам плексит, което МОЖЕ БИ обяснява. Та, мога ли да бъда спокойна, че сърцето ми е здраво и да мирясам! Бях при д-р Черкезов в Кардиологичната.
Не мога да си пусна такива изследвания,тук ги прави личната ,а моята лична не е от най- добрите,трябва да си много болен и тя да прецени, че са ти нужни изследвания. Confused

# 734
Ами не става! Да не мислиш, че искам на 20 да съм със зелена рецепта. Това, коеро не искам, е да съм с паник атаки и депресия, хипохондрия.
Ако на 20 години пиеш такива лекарства, какви ще пиеш на 50 години? Как ще забременееш, родиш и отгледаш дете? Как ще работиш по 8-9 часа на ден ако трябва да си на такива лекарства...
Виж в тази тема, пишат много момичета - http://www.bg-mamma.com/?topic=996378 ще те посъветват добре.

Общи условия

Активация на акаунт