Бързи здравословни въпроси и отговори – 9

• 50 138
  • 738
  •   1
Отговори
# 690
На първо време спри цигарите Wink

# 691
  • Варна
Гърне без похлупак или Глухарче, бяхте пуснали линк за бюджетен шампоан против косопад , но не намирам линк? Може ли отново ?

И да питам , нали си не знаете , че си ходя на всякакви лекари , имам една кашлица сутрин , най-вероятни от цигарите и може би мръсния въздух тук.
Знаете ли нещо билково ,което действа добре на белите дробове?
Може и бабин илач дет се вика, просто малко в този сезон , да поуспокои нещата.

https://apteka.framar.bg/30006933/%D1%84%D0%B8%D1%82%D0%BE%D0%B2 … 100-%D0%BC%D0%BB-

Тази кашлица може да не е от дробовете, а да е от заден секрет от алергия например.
Аз на дърти години тазвих алергия към влага, този сезон ми е убийствен.

# 692
  • София
Много ти благодаря Глухарче ✌🏻
Докато намеря време да ги изследвам тези хормони , поне и шампоан да ползвам.

Възможно е да е на алергична основа, сега се появи .
За да спра цигарите ми трябва доста воля. Спирала съм ги в годините , сега уж правя опити , но не . Издържам няколко Часа , дори и ден не издържаш без да запаля.

# 693
Уинд, а за хемоглобин скоро правила ли си? При анемия също капе доста коса.

# 694
  • София
Едни резултати от ПКК , не виждам хемоглобин или поне не знам дали не е съкратено името
Скрит текст:

# 695
Hgb e хемоглобин.

# 696
  • София
137 ти е хемоглобинът.
Хубаво е триглицеридите да са по-ниски. И така не са лоши.

# 697
137 ти е хемоглобина. Добре е.

# 698
Всичко е перфектно в изследванията и ПКК, която си показала. Урината е с горна граница на относително тегло 1030 , т.е. си пила недостатъчно вода преди изследванията.

# 699
  • София
Отидох до личната , грубо дишане на слушалка.
Взех сиропи и витамини .
Както и шампоана Фитовал , много се надявам да помогне.
Момичета , не знаете колко съм ви благодарна.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 18:15 от Wind_

# 700
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
косата ми е ужасна, крампите не спират, понякога така ми се вие свят, че чак ми се повръща.
консултирах се, изследвах се, всичко е наред: алат, асат, триглицериди, холестероли, захари, ПКК, щитовидна... всичко е в норма.
Sad утре ще си пусна магнезий и В12, помагайте с идеи какво още да включа, ще ме дупчат, поне да има полза някаква.

# 701
Добри, желязо? Феритин?

Както си седях и получих сърцебиене. Усещах сърцето си в стомаха. Не съм се напрягала,просто си готвих...предположения какво е това чудо?

# 702
Нищо ти няма! Hug Simple Smile
Сега, ако ти кажа моята диагноза от преди 3 години, може и да не е вярно, затова нищо не казвам. smile3505
ЩЖ в ред ли е?

# 703
Sad утре ще си пусна магнезий и В12, помагайте с идеи какво още да включа, ще ме дупчат, поне да има полза някаква.

Витамин D също може да пуснеш. Както са те посъветвали по-нагоре, и Желязо / Феритин.

# 704
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ако въпросът е към мен - изследвана съм, лабораторно всичко е в норма, ултразвук - малко калцирало възелче, ще се следи догодина.
може седмици нищо да ми няма, но може като днес, 100 пъти да се стегне горната част на ходилото, от междупръстието до глезена. като резнато с нож. пръстите ми се сгърчват и боли.
миналия месец беше прасеца. Sad

Благодаря за идеите, ще ги включа.

Общи условия

Активация на акаунт