Боледуване на децата ни - Тема 55

• 47 975
  • 730
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Мутафова, във вашия случай съм съгласна Peace. При това положение и аз не бих ваксинирала предполагам. За ваксините съм, но не и на всяка цена.
Аз се записвам с кашлица, една такава ...... никаква, суха, от гърлото. За детето става въпрос де, не за мен. В момента имам само Гринтус Педиатрик. Имате ли наблюдения за този сироп? По принцип давам Фитолор, ама пусто точно сега имам само Гринтус.

# 136
  • Бургас
Хремата на детето спря да тече през носа и започна да се стича по гърлото и  той
Малко  накашля..
Направих "домашен сироп" от сока на един лук,  сок от половин лимон и 2 с.л. мед.

# 137
Мутафова, във вашия случай съм съгласна Peace. При това положение и аз не бих ваксинирала предполагам. За ваксините съм, но не и на всяка цена.
Аз се записвам с кашлица, една такава ...... никаква, суха, от гърлото. За детето става въпрос де, не за мен. В момента имам само Гринтус Педиатрик. Имате ли наблюдения за този сироп? По принцип давам Фитолор, ама пусто точно сега имам само Гринтус.

Гринтус на моя син добре му влияе, бързо се повлиява а и хубавото  поне за мен е че е походяща и за суха и за влажна кашлица.

# 138
Здравейте!

Какъв противоалергичен сироп давате на децата си при раздразнена лигавица?  Hug

# 139
  • shumen
Жаба-жабурана,ние направихме 5 посещения и детето се разболя и влязохме в болница.Там ми казаха,че може и от нея да е направил бронхеолита.
Обичана,аз давам Ериус по препоръка на педи при нужда.
Лайт,дано не го повтори.При нас не винаги се отхрачва.
Миамим,и аз съм давала Гринтус и съм доволна.

# 140
Лайт даваш ли още хомеопатия? А за лимфния възел ходихте ли на специялист, той поспадна ли?

# 141
Давам да,но сега лекувахме с алопатия ларингита.А трябваше пак с хомеопатия да лекувам май.
Лимфният възел е там,даже сега по изпъкна от сегашното боледуване.Ходихме на хематолог във Варна,каза че от честото боледуване и не е само той,а и всички по целият врат и шия всички са реагирали.

# 142
Вчера понеже се обсъждаше в една тема Епщайн Бар и хронифицирането му и се сетих за вас, вие сте я карали нали?

# 143
Да, кара я, но беше на 1г.9м.

# 144
  • София
danaeka,
вие за изграждане на имунитет ли отидохте или беше болно детето?
Ние миналата седмица направихме 4 последователни посещения на солна стая, защото имаше сополи. В петък се събуди сутринта и започна да реве, че го боли главата, заведох на лекар и се оказа отит. Сега, като те чета се стреснах, защото днес пак го водих и купих и карта за 10 посещения. Ще питам и аз нашата педиатърка за мнението й дали може да е от солната стая отита. Хремата си продължава, дори сополите станаха зелени.

# 145
Солна стая както и посещения на планина и море могат винаги да провокират имунната система понеже климат различен от този на който е свикнало детето "дразни"( силно казано) имунната система. И това е целта всъщност. В дългосрочен план така нареченото каляване

# 146
  • Варна
Хииич никаква файда не видях, ама тъпо и упорито купувах постоянно, докато се усетя Crazy Що шишета е изпил моят! Че е и ужасно скъп на всичко отгоре. Но щом така или иначе го имаш давай. За суха кашлица съм доволна единствено от Джуниър ангин на сироп. Нищо друго няма ефект при моя син. При леко влажна съм давала чат-пат и Фитолор, но за него мнението ми е противоречиво, веднъж виждам полза, друг път не, явно си зависи от кашлицата.

# 147
  • София
Солна стая както и посещения на планина и море могат винаги да провокират имунната система понеже климат различен от този на който е свикнало детето "дразни"( силно казано) имунната система. И това е целта всъщност. В дългосрочен план така нареченото каляване
Ние тази година изкарахме 17 дни море, не сме имали проблем там. Дано солната стая има благоприятно въздействие в/у имунитета в дългосрочен план!

# 148
Ние тази година изкарахме 17 дни море, не сме имали проблем там. Дано солната стая има благоприятно въздействие в/у имунитета в дългосрочен план!
Не е задължително, но възможно  Peace. Ние бяхме на санаториум миналото лято и веднага направи спастичен бронхит, а не беше кашлял поне 4 месеца. Тогава лекарката там ми го каза това за въздуха.

# 149
  • София
Хииич никаква файда не видях, ама тъпо и упорито купувах постоянно, докато се усетя Crazy Що шишета е изпил моят! Че е и ужасно скъп на всичко отгоре. Но щом така или иначе го имаш давай. За суха кашлица съм доволна единствено от Джуниър ангин на сироп. Нищо друго няма ефект при моя син. При леко влажна съм давала чат-пат и Фитолор, но за него мнението ми е противоречиво, веднъж виждам полза, друг път не, явно си зависи от кашлицата.

Да ти кажа и аз това си помислих, че няма да има файда. Само като прочетох, че става и за суха, и за влажна кашлица и ми стана ясно. Давам го вчера и днес, утре като отидем до ЛЛ ще видим какво ще изпише. И тя не го харесва този Гринтус. Преди 2 месеца някъде в спешното го изписаха на детето, та давах тогава пак събота и неделя. В понеделник ЛЛ го смени. Иначе на вкус е добре.
За солните стаи не съм се информирала много много, но малко бошлаф работа ми се виждат.

Общи условия

Активация на акаунт