Модни тенденции в прическите и всичко за косата - тема 16

• 52 351
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Чаровна, много ти е добре така  Heart Eyes  А и нали казваш, че бързо ти расте. Така или иначе си много свежа подкъсена!

# 91
Косата ми е до раменете. Не е права, не е къдрава. Не бих казала че е точно и на вълни. Чуплива коса, както и казват. Бритона ми е почти колкото до дължината. Въпросът ми е, как да я подсрижа? Не искам късо, сега я пускам от 2 години, след последното"отмъщение на  фризьор" Blush Незнам как да го обясня, но сега като се среша и съм като кошница в главата. Тези които имат подобни коси, знаят за какво говоря. Дайте ми съвет какво би било подходящо за такава коса? Какви са модните тенденции? Иначе ми е в доста добро състояние, само дето няма формата. Ако и сложа пластове, няма ли да е още по разплетена?

# 92
Моята коса цъфти след като стигне една конкретна дължина-малко под рамото.
Наистина ли крема на Маракеш против цъфтеж помага? (всичко,което съм пробвала досега не ме впечатли).
За Pureology - средна хубост.Не са ми сред топ 5,но имат няколко успешни серии и са безсулфатни.

Промяна за есен-зима Да.Както винаги потъмнявам косата си през студените месеци.Лятно време от 9/10-ки,сега ще освежа с тъмно русо,7 или 8 нюас.И ще обера връхчетата.На фризьор съм след 2 седмици.
Не ползвам специфични грижи според сезоните,но ще засиля маслените серии.

# 93
  • Варна

Да серумът на Маракеш определено помага. Категорично спря цъфтежа и накъсването поне при мен,но....след година и половина непрекъснато ползване някак си спря да дейстава както аз искам.  Не,че косата ми е почнала пак да цъфти и да се къса,но стоеше някак си .....абе смотана не мога да го обясня. Засега съм му дала почивка и ползвам за целта удължаващия елексир на Алтерна. Няма го напояващото действие на Маракеш,но пък косата изглежда страхотно с него.Плътна,жилава , лъскава,че и обем докарва от корена защото го слагам и на скалпа.

# 94
А нещо за експлозии за препоръчаш  #Crazy  bouquet

# 95
  • Варна
 Ами..те експлозиите са си точно мястото където в последствие се къса косата  newsm78. Ето една статия,която много ми хареса жалко,че снимките ги няма за по-нагледно  Confused https://medusagorgona.wordpress.com/2012/03/15/%D1%82%D0%B8%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

С други думи експлоадираш ли  Laughing забрявяш за всякакво топлинно третиране/не,че аз го правя де ама се утешавам с корави термозащити с много силикон  Laughing/

# 96
Чуло магарето, че подковават коня...та и аз така. Правих си онова с желатина. Мокра не ми харесва, ще я видя как ще е като изсъхне.

# 97
Ами..те експлозиите са си точно мястото където в последствие се къса косата  newsm78. Ето една статия,която много ми хареса жалко,че снимките ги няма за по-нагледно  Confused https://medusagorgona.wordpress.com/2012/03/15/%D1%82%D0%B8%D0%B … 0%B0%D1%82%D0%B0/

С други думи експлоадираш ли  Laughing забрявяш за всякакво топлинно третиране/не,че аз го правя де ама се утешавам с корави термозащити с много силикон  Laughing/
То ми е ясно от какво е, макар напоследък да избягвам топлинно третиране  Joy
Питах как се "лекува" освен ножица де  Cry

# 98
*dreamer*, да и тук намирам мотивацията да съм по-грижовна към косата си.
Чаровна, , личи си, че косата получава правилни грижи и е "доволна"
 bouquet

# 99
  • Sofia, Bulgaria
Чаровна, както и предполагах, страхотно ти стои и няма за какво да се ядосеаш. Пък и твоята наистина много бързо расте, та колкото и да не ти харесва сега, скоро ще си на съвсем друго мнение Hug

# 100
Чуло магарето, че подковават коня...та и аз така. Правих си онова с желатина. Мокра не ми харесва, ще я видя как ще е като изсъхне.

Не си само ти.И при мен маската с желатина не даде очаквания ефект Simple Smile)Пробва ли вече млякото на МШ?Вълнувам се дали си го харесала и ти?
Благодаря  момичета.Много сте мили както винаги.
Свиквам се с по късата коса Simple SmileКато сложим една тъмна боя и ще се възприема най-вероятно.Сега тук се чудя да си взема ли един продукт за коса 100 мл само 56 лева струва и повече съм давала за по малко съдържание ... .Толкова да го искам това олио на кевин мърфи...Кой ме кара да чета ,че бил много хубав.Аз съм си виновна.

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 09:47 от Анонимен

# 101
За кое олио става въпрос?

# 102
# 103
Не отваря сайта, но за мен е много над лимита който сама съм си поставила за продукти за коса. Нали ти каза , че си видяла, че почти всичко скъпо си има по евтин еквивалент. Не помня точните думи , но нещо такова. :*  Пробвах го най сетне , да. Хубаво е , но косата ми не струва. Няма да го хабя повече докато не отида да я отрежа. Още не съм пробвала коприната на Чи, не пише на суха или мокра коса, трябва да потърся в нета какво пише по въпроса. 
Днес след желатина не е зле, колкото очаквах, ама суха, суха. Ако всичко е по план утре едното на училище, едното на ясла и аз ще имам мамин ден Smiley До моята фризьорка трудно ще отида сега, но ще отида при някоя от квартала да ми е оформи малко. 

# 104
Извинете че в отделен пост, просто не мога да не я покажа. Но такава е непосредствено след фризьор Disappointed

Общи условия

Активация на акаунт