Плетем красоти за топлите дни .. тема 96

• 93 834
  • 735
  •   1
Отговори
# 165
  • в здрача
То това са от останали​ парчета от полички, но за да стои на волани ги плетох не като шаловете, а на една кука с основа отдолу, т.е. с две прежди и през ред, два наплитах от тази. Става бавно, но пък ефектно. И за мое учудване оцеляха дълго. На малката госпожица поличката вече не и става, а е носена няколко години,не само през лятото. В градината се носеше целогодишно - с космонафт или панталон до градината, там го сваля и обува поличката. И на училище като тръгна я носи и сега в 3 ти клас ме врънкаше да я оправя, че на ластика горе не я събира,но тя е плетена от горе надолу, а се оказа че това нещо няма разплитане, хем аз съм си го плела.
Аз продължавам с тоалети за кукли, че в подаръците от родата имаше още такива и те се оказаха без гардероб и с различни размери.

# 166
Днес не си показах носа навън, но си заслужаваше Smirk

Стана леко разкрачена, мислех че с пълнежа ще се оправи, но за следващата ще знам.

# 167
  • Пловдив
Ехаааа, страхотна е Поли! Браво!

# 168
Благодаря Wink ще се възползвам от улеснението качване на снимки да се похваля и с шапката, която направих на ММ и да дадете съвет.

Не ми е добра светлината и не знам доколко се вижда star stitch-a.. сега трябва да правя шал и ми се искаше да е същата плетка, бях харесала това https://www.youtube.com/watch?v=BDgLdq7QZIU&index=71&lis … Edkyuar&t=20s но е на таджикистански и ме изнервя, а не намирам написани инструкции, а на всичкото отгоре ми се струва, че като е на шал, хич не си личи плетката с тази шарена прежда. Какво ще ме посъветвате?

Последна редакция: пт, 29 дек 2017, 21:59 от Poliiii

# 169
Не знам как и защо, но мъжът ми много се вдъхнови да му изплета ръкавици, но в живота си не съм докосвала игли за плетене. Можете ли да ми препоръчате някакъв самоучител, сайт, от който да се науча?

# 170
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Не знам как и защо, но мъжът ми много се вдъхнови да му изплета ръкавици, но в живота си не съм докосвала игли за плетене. Можете ли да ми препоръчате някакъв самоучител, сайт, от който да се науча?

два сладура накуп Simple Smile Simple Smile Simple Smile
заповядай
https://www.google.bg/search?q=how+to+knitt+mittens&oq=how+t … rome&ie=UTF-8

# 171
  • Бургас
Аз си изплетох това за два дена

на 5 куки

# 172
  • Балчик
Благодаря Wink ще се възползвам от улеснението качване на снимки да се похваля и с шапката, която направих на ММ и да дадете съвет.

Не ми е добра светлината и не знам доколко се вижда star stitch-a.. сега трябва да правя шал и ми се искаше да е същата плетка, бях харесала това https://www.youtube.com/watch?v=BDgLdq7QZIU&index=71&lis … Edkyuar&t=20s но е на таджикистански и ме изнервя, а не намирам написани инструкции, а на всичкото отгоре ми се струва, че като е на шал, хич не си личи плетката с тази шарена прежда. Какво ще ме посъветвате?
За много години на всички обичащи тук да плетат !

Ако шала ще мъжки и от същата прежда направи го английски ластик или обикновен ластик - редуваш 1 лицева 1 опакова , това предпочитам  особено ако преждата е по- дебела.

Да взема и аз да се похваля тук с мое произведение за малчуган на две годинки

# 173
  • Бургас
И комплекта е готов!

# 174
чудесни са Simple Smile
совичката много ми харесва.

# 175
  • в здрача
Ръкавици са нали?
Много са красиви!

# 176
Цитат
Аз си изплетох това за два дена 

Уау, иска ми се и аз да можех... представям си го да започна сега с нещо подобно и да съм готова за другата коледа Sad Grinning

# 177
# 178
много, много, много нежни Simple Smile Simple Smile

# 179
  • Бургас
Tsv да ръкавици по норвежка схема на 5 куки и шапката е на 5 куки. Исках да изплета ръкавици и не е трудно. Относно жакарда плета със специален накрайник, който иска има клипчета в нета, лесно е. Габи 86,  пантофките са много сладки, мочилата другия път с повече цветове, пелената съм я почвала но нещо не ми спореше, браво хубави неща си изплела.

Общи условия

Активация на акаунт