Магията на изтока - тема 51

• 42 929
  • 741
  •   1
Отговори
# 225
  • MJF
 Blush  да 2в1. Аз проверих след като прочетох сюжета от rossonera  по едно време като отворих епизод на посоки и се сетих. А сега виждам че и заедно сме го гледали  Hug. Туй мишока ми е опасен. Така здраво трие от "харда ми " , че ...... Blush. Памет нерадост.

# 226
2в1, имаш ли представа дали изобщо ще превеждат Avengers Social Club на английски?
Проверих преди малко отново - няма нищо. Много нетипично за корейски сериал.
Явно не им се превежда, защото няма известни актьори в каста, а и сериалът не е романтичен. Жалко.

# 227
Рос, още не са се появили. Понякога преводът на първите епизоди на кабелните драми малко се бави. Още повече, когато липсва някой лъскав нашумял идол. Да се надяваме, че няма да последва Argon за който така и не се появиха. Една група при рускините се е захванала да го превежда по слух от корейски и с помощ от китайски субтитри, но момичетата казаха, че ще е доста бавно.

# 228
Мерси.
Четох и темата на сериала в Сумпи и там са в чудене дали някой ще го превежда.
Прехвърлих набързо и втори епизод. Струва си, наистина има хляб в това заглавие. Ще бъде и само 12 епизода. Дано някой се навие.
Завърза се интересна връзка между мащехата (Кралица Сон Док) и доведения син (Джун от U-KISS). Двамата се коалираха в клуба на "Отмъстителите". Мащехата е готина, представя се за студена и безсърдечна, а всъщност е мека и добра душа, но го крие от околните й (има причина за това).
Странно, но никога не ми е попадала И Йо Уон на екран. Едва сега. Но и като разгледах филмографията й... Ммм, тя е главната от 49 дни и Кралица Сон Док.

Последна редакция: чт, 12 окт 2017, 18:33 от rossonera

# 229
Avengers Social Club още не съм го почвала.

И трите дами от каста са ми познати, но най не си спомням Myung Se Bin. А съм гледала поне няколко от драмите й.
И Йо Уон напоследък все в едни еднотипни роли и сериали се подвизава. Отмъщения и борби из богаташки фамилии. В Ms. Temper поразчупи малко инерцията. Ако не се бъркам, май с Шоши го гледахме и стигнахме до заключението, че въпреки, че не липсваха типични корейски елементи, като цяло беше освежаващо за гледане.
Ра Ми Ран е голяма скица. Колкото и сериозна роля да играе, винаги намира начин да включи нещо комично. Не се съмнявам, че и сега ще е така. Просто има таланта да те усмихне.

# 230
  • София
Аз две денонощия гледам Evil Minds, няма такава лудница.Сега започвам втори сезон, но не е допреведен.

# 231
  • MJF
Да, от ролите дето съм гледала на Lee Yo-Won    тази ѝ в Ms. Temper & Nam Jung-Gi е малко по-различна.  Blush ама не че съм я гледала в много роли де.

Naughty не съм забравила че ще гледам I'm Sorry, I Love You но преди това ме изкуши Kawa, Itsuka Umi e
Изгледах първи епизод. Пише че са отделни истории в 6-е епизода. И браво че са писали отделно каста към всяка серия.
Та в първи епизод една много трогателна , силна , приятна история изиграна от голяма моя любимка Fukatsu Eri  и написана от Nozawa Hisashi . Допадна ми това стъклено кълбо, много романтично-трогателно с дъха на хора..... да не спойлвам. Чудесно снимане. Ери е една нерва, енергична, пародийно-комична, драматична в ролите си и тук отново на висота.
Хареса ми историята , една така естетски разказана и заснета. Nozawa Hisashi не случайно е написал Aoi Tori  да речем. Мда.

# 232
Шошулчо, Детектив Югами стартира днес. Сега остана да чакаме и преводачите.
Прехвърлих първи епизод - много комични сцени, голям тандем са тия двамата. Асано снима много рядко сериали, мисля, че има само 5-6 общо, за това си е наслада да го гледам и в сериал.

# 233
Докато се радваме на чудесното слънце тези дни, поздрав за всички SF9 - O Sole Mio

И за музикален фон докато четете продължавам с UP10TION - GOING CRAZY , VARSITY - Can you come out now?.

20th Century Boy and Girl
За сега съм в кюпа. Приятно започна. Не съм голям фен на Хан Йе Съл, но за момента не ме дразни. Предишното заглавие на сериала беше No sex in the city. Има я идеята за приятелките, които споделят живота и проблемите си една с друга. Малко напомня и на първия I Need Romance. Кастът е добър. Ще видим как ще продължи.
Скрит текст:
В началото дават трите главни като тинейджърки как гледат по телевизията Ким Сам Сун и коментират как да си на 30г. и неомъжена е едва ли не престъпление Smile.

# 234
Минават на италиански и испански. O, sole mio, te quiero...
Това парче ми прилича точно като по текст на Шопара. Трябва да проверя.

Вчера откриха Пусанския филмов фестивал (12-21 октомври). Наред с корейците и останалите гости на фестивала, доста известни японски актьори, актриси, режисьори също представят свои филми. Както се казва, колко му е да се качат на ферибота от Фукуока до Пусан и да дойдат на събитието. Все пак са само има-няма 200 км.
Касуми Аримура днес заедно с режисьора Исао Юкисада представи новия си филм - Narratage, който тръгна по кината в Япония тази седмица. В главната мъжка роля е Джун Мацумото.
Трейлър на филма - отново история между ученичка и учител, само че тук ни представят какво се е случвало между двамата в училище и две години по-късно, когато тя вече е завършила. Споделих ви наскоро, че японците тази година направиха няколко заглавия. Модерно е, както се казва.
Все едно вчера беше, когато Джун играеше ученик, а вече и той стана сенсей.

Михо Накаяма се уреди вчера с корейски кавалер за вечерта. Знае тя кой да избере.

Ейта и Кенго Кора

И Ейта без Кенго Кора

# 235
  • MJF
 Laughing Laughing ама гледай ти Михо Накаяма на кой се натъкнала за кавалер. Браво. Одобрявам.  Laughing
Butterfly Sleep ще го дочакам.

# 236
Леле ,изпуснала см ви!Срам!

# 237
Искам да ви споделя нещо...
Преди около месец и нещо в ютюб се появи един нов канал, който се казва Grandpa Kitchen.
В този канал се качват клипчета за това как един възрастен индиец готви за 100 сираци и хора със специални нужди.
Очите ми се пълнят със сълзи всеки път, когато видя качено ново видео, а канала набира голяма популярност сред милиони хора по света.
Всички мои всекидневни проблеми и грижи ми се струват нищожни, когато видя тези дечица и този човек, който има огромно сърце, за да прави всичко това.
Работи и много чисто, въпреки че приготвя всичко в гората с помощта на хората, които осигуряват продуктите.

Ето един от клиповете, останалите може да видите в канала в ютюб.

# 238
Такива хора ме карат да вярвам, че добротата все пак я има на този свят.
И съм благодарна, че ние и децата ни сме късметлии Hands Ok Hand Hands Pray.

# 239
  • DE
Най сетне нещо да ме привлече за зрител. http://wiki.d-addicts.com/Dr._Qin_Medical_Examiner нещо средно между "От местопрестъплението" и "Кости". Zhang Ruo Yun е разкошен в ролята на патоанатом, фен съм му още от "Новоланд... нещо си"  Grinning
Скрит текст:
С този тежък поглед много му се получава затворения, сериозен, гений, който ще го подлуди новата колежка, не по-малко умна от него  Crazy , която е абсолютна сладурана  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт