Магията на изтока - тема 51

• 43 046
  • 741
  •   1
Отговори
# 465
Block B - Shall We Dance

Втори клип днес, за който не знам какво да кажа Thinking.

# 466
  • DE
2в1, направо ме предизвика да гледам какво те озадачава в клиповете.      
EXID - поредните корейски вресли които не могат да пеят, а се опитват да се правят на секси и това ги продава. Не разбирам на мъжете, наистина ли намират за секси лигавенето на момичета над 20  Sick   newsm78
Block B - леко ретро, набиващо се в главата, подходящо за клуб... не ме изненадаха с визия(предвид на кого съм фен Grinning )
Не мога нищо да си харесам, след медиците нищо не ме грабва. Нито източно, нито западно, дали да не потърся нещо африканско  Thinking

# 467
  • София
Block B - Shall We Dance

Втори клип днес, за който не знам какво да кажа Thinking.

Ох бе, тези да не са снимали в Столипиново?  Joy

# 468
Тайна ме разсмя с това Столипиново.
Имах нужда от това.
Благодаря!

# 469
  • MJF
My High School Business  3   изгледан. Стигнах нейсе до него  Laughing.
Скрит текст:
Изпъкна в него героя на Коджи Сето. Нашия сенсей малко по допирателната / при мед-сестрата  лакатушеше в този епизод. Урока по активно учене и математика явно му взе малко от увереността в началото  Simple Smile. И тогава на помощ учителя по английски. Ама какъв стрес настана от тривиалния , нормален, нужен, би трябвало очакван и би трябвало адекватно отговорен въпрос "А това за какво го учим?". Дадоха се грешни варианти на отговор и къде , къде по-адекватен. Забавляват ме и учителите и учениците. Добре че ги провокираха и разнообразиха малко с това активно учене иначе се видя системата на зубрене,  поднесено на тепсия и назубрено/наизустено, пък какво стига от инфото до съзнанието на учещия - "туй са подробности/ не е наша работа"  Naughty Confused. Да ама не.
Бизнес-шефа на сенсей нещо ми е неясен. Да го видим нататък.

# 470
  • BG

Не мога нищо да си харесам, след медиците нищо не ме грабва. Нито източно, нито западно, дали да не потърся нещо африканско  Thinking
Аз в момента гледам the Gifted, Inhumans, Хрониките на Шанара, а ако ти се гледа нещо приятно романтично, можеш да погледнеш Younger- мнооого е добър, с много симпатичен каст.

# 471
искаш ли да ти предложа Smiley

# 472
  • DE
Гост, хрониките го опитах миналата година, но не е моя филм. Само полуелфа ми харесваше  Grinning май бе твърде младежки, е аз обичам де, но нещо не ме впечатли.
Другия ще му хвърля едно око, нещо западни продукции хич не могат да ме привлекат напоследък.

Гледаме от време на време с ММ едни сръбски и едни испански простотии по телевизията и направо се спукваме от смях. Не ги следим, но когато го засечем гледаме и се смеем, на милата родна картинка  Mr. Green

Tuon, давай обичам да си разширявам хоризонтите. Някога помня, че имаше "Шака Зулу" http://www.imdb.com/title/tt0086798/ много бях впечатлена, но тогава съм била дете та може и затова да е  Thinking

Напразно се оплаках, снощи на майтап погледнах "The Fox's Summer" и неусетно откарах до сутринта, току що ставам  ooooh! Натъпкано с доста клишета, романтична комедия май се води, но актьорите играят толкова приятно, че неусетно ти влизат под кожата. До довечера ще го опаткам и се мятам на следващия, пак съм във вампирски период и трябва да си запълвам нощите  Whistling

# 473
Дане,заповядай Hug
два от Тунис - Le chant des mariees и Bab'Aziz
Южна Африка - Yesterday
Етиопия - Difret
Мавритания - Timbuktu
и една наистина екзотика от Вануату и Австралия - Tanna

Така ... де не спам един сладък Ha Suk Jin за Luxury 08.2017
Скрит текст:

# 474
  • BG
Хубаво, че ме подсети, дане за The Fox's summer, като го бях започнала имаше само 7 еп, преведени, сега ще го догледам, той главния малко дръвце си падаше, ще видим.
Tuon, ти не го ли забрави вече този сладък Ha Suk Jin Wink,

# 475
  • DE
До 15 еп. бе супер и после като почнаха едни повторения, спомени от предисторията  ooooh! развалиха ми ентусиазма, но го изгледах набързо де  Grinning Завърши незадоволително без никакъв край. Чета в коментарите, че има втори сезон заснет изцяло, но нямам идея дали ще се преведе.
Jiang Chao, не стига че е бастун, но имаще ОКР. Поредния безчуствен тип на който под замръзналата физионамия може да прочетеш цяла плеяда от чувства  Heart Eyes мнооу ги обичам такива. С една крива усмивка  Heart Eyes
Скрит текст:

Мацката с една нетрадиционна хубост, направо му разказа играта  Heart Eyes
Скрит текст:

в началото не я харесах, но играе момичето и ти влиза под кожата.
Разходиха хубави костюми и декори bowuu

Tuon, не отварям линковете, но ще ги търся по име, благодаря.

Последна редакция: ср, 08 ное 2017, 21:33 от дането

# 476
Гост,не,още ме държи Heart Eyes
Чак и аз не вярвам.

Дане,не отваряш ИМДБ-то?
Това ще ми огромен кошмар на мен.Без ИМДБ.

# 477
  • MJF
дането ако иска да пробва пак с линковете. Аз снощи също по едно време не можех да ги отворя- временен техен проблeм. Днес всичко отварям. Tuon, аз също си маркирах тези дето още не съм гледала от предложенията.
Този петък-неделя спортувам пак по нашите ширини  Mr. Green. Поздрав обаче от предишния турнир за дането докато отваря imbd- Wang-LiuLaughing

# 478
  • DE
Много грациозни теази бе  Heart Eyes Снощи тъкмо коментирахме как може още да няма телевизия която да излъчва олимпиадата. Не ме вълнува чак толкова, но гледам откриване, закриване и фигурното когато го хвана  Grinning
Вече отварям всичко, може да е бил временен проблем. Но и не ми е дерт де, имдб не ме интересува, отварям го само понякога.

# 479

Общи условия

Активация на акаунт