Магията на изтока - тема 51

• 43 035
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
  • DE
Ровя си аз по нощите и какво намирам, Шоши ще ти хареса  Heart Eyes

Не се вживявай в произношението  Crazy

# 481
11.11 или по-известен като Pepero Day в Корея.

# 482
Солетките изглеждат много апетитно. Скоро не съм хапвала шоколад, ще отида да купя нещо.

Keiji Yugami епизод 4 и 5.
Много добре върви този японски детективски сериал. Тандемът работи без проблеми, колкото и да са различни. Разбра се защо Югами работи като детектив. Този човек е непоправим. Искрено ме забавлява и разсмива.
Започнаха да ни разкриват малко по-малко тайната на нямото момиче. Дам, свързано е със случай на Югами, отпреди години. Остава ни да видим развръзката, а в следващия, 6 епизод, гост-актьор ще бъде синът на Сони Чиба - Макеню Арата.

Blade of the Immortal излезе на DVD и Blu-ray. Качен е навсякъде. Ще го прехвърля, само от уважение към Кимура.

# 483
Следя посещенията на Тръмп в Азия, както и срещата на APEC, та, не зная дали ви е попаднало видео от срещата със Си Дзинпин в Пекин, на което Тръмп пусна видео с внучка си Арабела Къшнър, дъщерята на Иванка, която говори и пее на мандарин.
Детето се оказа по-голям дипломат от дядо си. Наели са детегледачка от Китай, която учи децата на Иванка на мандарин. Умен ход. Детето си шляпа без проблеми на мандарин, все едно е родено там.

Вчера ми попадна клип в ютюб с откъс от нов сериал с Чанг Хьок - Money Flower.
24 епизода, но като прочетох резюмето и се отказах на секундата, а ми се гледаше нещо ново с Чанг Хьок.

# 484
От посещението в Корея също имаше забавно клипче, само че с Първата дама.

По резюме Money Flower нещо ми напомня на Midas. Излъчва се в събота, по два епизода един след друг.

# 485
На мен не ми хареса, дори ми стана неприятно, като видях реакцията на ученичките. Неуважително и невъзпитано.
Имах чувството, че някоя от тези невъздържани ученички ще отнесе Мелания по лицето (движенията им с ръцете, подскачането, дори словенката се отмести назад, за да им направи място), защото не умеят и не знаят как да се контролират. Да, деца са, но когато си на такава среща, трябва да се държиш подобаващо и да умееш да подтискаш корейското в себе си.
То пък и айдъла, по който изпоприпадаха е един хубавец и "голям изпълнител"... мале, мале.

Не съм фен на семейство Тръмп (спестявам по-силни думи за тях), но не мога да отрека прекрасните рокли, с които беше облечена Мелания в тези азиатски посещения, най-вече в Китай. Рокли вдъхновени от Изтока, с прекрасни цветове/ мотиви. Обличат я с вкус.

# 486
  • DE
Изгледах и втората част на "Summer fox" от първите добри впечатления не остана нищо. Можеха да го сбият в едни 25 серии и двата сезона. Спомените и доста други дреболии можеха изцяло да ги спестят. Мелодрамата накрая не ми хареса. Единственото хубаво бяха комичните моменти и разкошния централен мъжки образ който изградиха. ГГ и тя бе страхотна. Най ме подразни заемките от корейските сериали, толкова ли не могат да си изградят собствен стил та копират този на съседите  Rolling Eyes
Но ще ми остане в съзнанието как се къпе пияна жена  Crazy

което не е малко  Mr. Green

# 487
Харесват ми тоалетите на Мелания от посещенията и на изток.

# 488
Мелания е перфектна почти винаги. Жената има фигура, явно и вкус, а вероятно и добър екип, който да я съветва. Вса пак, в Америка, първата дама си е институция от години.

Рос, корейските пимпилки са си корейски пимпилки и такива ще си останат до момента, в който се превърнат в лигави кифли, а след време в крякащи аджуми. Корейското трудно ще го изкараш от тях. Евала на Мелания, че прие нещата от забавната им страна и реагира съвсем адекватно, с усмивка.

# 489
Днес отново в ютюб ми излезе клипче от Money Flower с Чанг Хьок и реших, че е знак, че поне трябва да погледна първите два излезли епизода на този сериал.
Изгледах ги и приключих. Този сериал е от тежката корейска артилерия. 24 епизода, в които зрителят ще бъде изстискан емоционално до край.
Напомня на старите корейски класики от началото на века. Злоба, алчност, борба за власт, пари, влияние, отмъщение... Настръхнах от историята на главния герой, като дете. Покъртително.
И на фона на всичко това една голяма корейска любов (разбира се, без нея няма корейски сериал). Ама и тя се оказа любов с минало, та... Тежко е, не е за моите нерви и интереси в азиатското.
Но споделям всичко това, защото Чанг Хьок играе много силно, както винаги. Ролята му лепва отлично.
Исках да ви го похваля, не, че не го знаете, но да отбележим в темата началото на този нов сериал с негово участие.
На финал нямам надежди за героя му....
Ще си пусна нещо забавно и японско. Много тежко ми стана, подобни корейски сериали не са за всеки.

И да завърша с нещо забавно с марка Чанг Хьок.

# 490
Едно приятно изпълнение от Fantastic Duo

Някакви нови момченца, които ще дебютират в края на месеца, пуснаха клип, за да се представят на публиката -
 BLK  - INTO BLK

# 491
  • MJF
 Blush прочетох сега ,  че дането нещо интересно ми е показвала но не го виждам.
Изпуснала съм солетите.
Keiji Yugami 4,5 ще проверя готови ли са за мен.
Видях некитайското дете как убедително "плямпа" на китайски, браво. Кор-ученици и голфа? също.

Аз в моите ресурси се начаках и се трудих да ровя  Mr. Green за Caution, Hazardous Wife  5 . Изгледан.
Видях любимия  ми гирлянд в първите 10-ина минути и нататък спокойно изгледах епизода. Нейсе занимаха ни с трите дружки и техния "мъжки багаж". Превюто обеща още с тях. Така че чакам.  Simple Smile

# 492
Шоши, ето какво ти показа дането.

Сутрешна порция смях с MONSTA X. Водят ги на участие, обаче се оказва, че мястото е зумба клас на група аджуми Joy. На лелките не им пукаше, но момчетата бяха втрещени Sweat Smile.

# 493
Гледах  I Fine.. Thank You, Love You
Хареса ми ,но тръгнах с идеята,че искам романтика-розова,захаросана,лигава,лепкава и от всеки кадър да се лее сладникава музика.Реших да е корейско,но после си казах: "Тюон,пробвай с тайско,ако не друго поне ще ти се спестят гнусните моменти.Грешка. Satisfied Има и в този.Не е романтика,а по-скоро комедия с елементи на драма и романс+момент с индийски танци.Малко денс.Доста се смях и леко се гледа.
Главната е сладка и я обличат много хубаво.Бих и открадла целия гардероб. Heart Eyes
Финалната песен е жестока.

П.П не си взимайте тайландски обувки,лесно се чупят токчетата.

# 494
  • MJF
2в1  Hug
Браво, браво на тез тримцата  а им и завидях. Могат да си дрънкат така на китара и да си пеят "с Майкъл". Екстра си пеят дането,  Simple Smile в текст аз тръъърде рядко се вслушвам еле пък произношение  Laughing Mr. Green. Музиката и тембъра на вокала да са едно подходящо цяло и .....ми стига  Laughing, толкоз разбирам от музика. Ще взема да ободря и дружината в съотв. муз. тема във форума с тоз клип.
Tuon, в туб канала за виетнамско кино дето ни даде забелязвам редовно движение. Но още не му е дошъл реда да  го разцъкам.
 Whistling кое по - напред?!

Поздрав на всички от мен с изпълнение на Теса-Скот в Осака в неделния ден. Как NHK снима фигурно нагледно да ви покажа  Mr. Green.

Последна редакция: вт, 14 ное 2017, 12:16 от Шошулчо

Общи условия

Активация на акаунт