Магията на изтока - тема 51

• 42 371
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
  • MJF
дането, реанимирай сега  Laughing. Кое ти бе инфарктно в Париж? Тоз град ми е слабост голяма.  Laughing

Ей какво изненада днес! Появили са се преведени за мен последните 3 епизода на Otosan to Yobasete. С голям кеф ще си ги изгледам. А аз не отдавна си тренирах японския след дъъъъългото  Tired  чакане  с тях и ги изгледах без превод. Сега ще е пълна идилия  yes. Ех тез преводни японски епопеи  #Silly

# 76
Постерът на Saki ni Umareta Dake no Boku с Шо Сакурай и реакцията на ученици, когато го виждат. 
Събрали са ученици от обикновено японско училище, за да им съобщят новината, че ще имат нов директор, за това и Шо се представя като Роске Наруми (името на героя му). Децата нищо не са подозирали (то се вижда и по реакцията им). Наистина са мислели, че ще имат нов директор, а всичко е направено, за да представят новия сериал по интересен начин.

# 77
  • MJF
 Mr. Green тeз ученици сега поне 1/2 месец до един трябва да ходят на училище с приповдигнато настроение. Обаче ми  #Silly от гледката и моята непоносимост към еднаквото , особено маси хора- в случая облекло. Мен би ме депресирало. Славо богу съм минала м/у капките без униформи. 
То Шо ясен но в My High School Business виждам и 2 мои любимки- Yu Aoi и Mikako Tabe. В добавка и хамелеона Koji Seto

Аои я гледах сега в Hello, Detective Hedgehog. То точно покрай нейните епизоди ходих за чесън. Последните 2 серии ги изгледах анблок и ме  Laughing на края. Тъкмо взех да се чудя дали гледам последен епизод и те решиха проблема  Joy, хареса ми така. Хареса ми и музикалната тема на това заглавие
SOIL&"PIMP"SESSIONS feat.Yojiro Noda
Необичаен сбор 3+1 герои.
Tomoko Yamaguchi в това заглавие я гледам веднага след ролята ѝ в Crazy For Me  и се  Laughing , защото е нещо като продължение в много аспекти. Въобще в заглавия с неконвенционални образи а аз обичам такива.
Eita  и Go Morita чешити от класа , особено в комбинация  Mr. Green. Lily Franky и той се мярна на няколко пъти да ме  Laughing.
Сценария и целия стил на заглавието си бяха едни аморфни. Не всичко ми бе чак пък толкоз интересно като казуси но героите сами по себе си компенсираха.

# 78
Аз си спомням Second Love - Каме танцуваше. People Dancers

Шош,няма депресия при униформите,поне не се чудиш какво да си обличаш рано сутрин Smirk Аз бях с уни,имаше чувство за принадлежност,защото всяко училище е с различна,а пълната я носехме при специални повиди.

Дане,явно е било много яко.

Рос,мерси.
Божке,как пищяха тези ученици.Smiley Smile

# 79
  • DE
Шоши, трафика е убийствен, а ние обичаме да ходим с колата навсякъде(добре, че ММ е перде и има куража да кара). И много, много, хора навсякъде(имам непоносимост към тълпи) Поне предвидливо бях букнала хотел с паркинг та се наложи да се възползваме от метрото. Поне градският им транспорт е на ниво и не се загубихме нито веднъж  Mr. Green
Tuon, да, това е едно от най-хубавите ни пътувания и определено ни отвори апетита за поне още едно посещение, града наистина е прекрасен  Heart Eyes
Ние явно улучихме време, та освен на кулата нямаше много струпвания на туристи и съвсем спокойно си разгледахме това което успяхме, обаче какво обикаляне бе, изминали сме над 20км. пеша, с метрото дори не мога да ги сметна  #Crazy
Смешното е, че май бяхме отседнали в китайският им квартал, а не видяхме почти нищо то района, освен присъстивие на много азиатци в района, много азиатски ресторанти, сгради и видимо източно присъствие  Laughing

# 80
  • MJF
Мда, Tuon, тези доводи ги разбирам и към днешното време горе долу ги приемам нооооооо  все пак като гледам ретроспективно се радвам,  че ми се е разминало туй. Имах купена униформа иначе, бррр толкоз грозна и не за мен като кройка,  че чак се  #Silly като се сетя.  Туй е точно есента на 1989 година- криза и суматоха, изчезва всички но тез униформи седяха по рафта на иначе празен универсален магазин и то на не ниска цена......въобще смотани асоциаци от всякъде с таз униформа и .... така от мен униформен не стана. Слава богу че ми се размина носенето ѝ. Пепит тъмно червено- тъмно синьо брррр  Rolling Eyes. Щото малко ми бяха сини плисирани поли преди 1989, които така и така нямах щото все не се намираха номера за мен та ходих с нещо близо като цвят до тях с готина кройка максимум 3 пъти в годината, повече не бих се съгласила  bowuu.  Laughing Peace. Но аз съм си хроничен  не любител на еднаквост, уни-...  Blush
За да бъда разбрана да споделя че в гардероба ми от години се мотая максимум по една пола. Просто аз и пола сме от различни планети, еле пък да е плисе или пепит  Joy

Аааа ясно дането. Честно казано си помислих като те прочетох преди , че може да е трафика. И там като тук  Mr. Green нерваци и бибибкат а им си се изпрачкал. А за метрото на Париж , което много харесвам в централната част като турист, обичам да казвам че е толкова удобно , че едва ли не и до тоалетната отиваш с него. Няма да отварям дума за софийското  Tired. айде броя го в процес на изграждане от мен да мине. Но защо на половината станции няма дори работещ асансьор за хора с помощни средства поне- детски , пазарски колички, хора с провокирано предвижване.......стълби на принципа колкото повече толкоз повече  Rolling Eyes а парижкото точно с обратното мислене а в наличност не от днес и не от 21 век.
дането , нацелила си район, не ми се отваря сега картата на Париж за справка но и аз все съм отсядала в "шарен" квартал с не малко "дръпнати" по кварталните рута и разни азиатски магазини. Но първото ми пребиваване в Париж си остава специално. Съвсем случайно на път за „Сакре Кьор“ се оказа че вървя по ул. София. Носи името на нашата столица, после видях в района и още няколко с имена на столици. В близост до  Panthéon пък минах покрай ресторант Бай Ганьо- то на тротоара както си вървя и вертикална дъска от тези с менютата и пише и на български и на френски  та аз чак с тест на вниманието ми  Mr. Green по уличка с няколко магазина с японска стока.

Последна редакция: пн, 02 окт 2017, 13:00 от Шошулчо

# 81
Дам, Шоши-сан, няколко твои добри познати и любимци също ще участват в сериала с Шо.

Втори епизод на Andante не беше зле. Историята явно тепърва започна.
Познах и Пек Чол Мин. Това момче ми направи много силно впечатление в Solomon's Perjury. Явно тепърва ще го гледаме и в още роли. Много добра игра.
Има шанс за сериала, а и се видя, че няма да е само някаква ученическа история, доста драма усещам.
Сцените с ковчезите... Интересни "домашни" задачи им дават, макар че може би и наистина е полезно за тийновете.
Зарадвах се и когато видях Джей от TRAX, в ролята на учителя. След Летището се появи отново на малък екран.

# 82
Дане, неволите се забравят или поне се помнят като забавен привкус на пътуването. В крайна сметка остава само чувството за изживяно удоволствие, което при вас явно се е получило.

Униформите ги преживях от а до я. Сините и червените връзки, плисираните поли и белите ризи, После престилките с бели якички и гадните сини сака Persevere. Само баретите пропуснах.

# 83
  • MJF
Така и така разводних малко но като прочетох 2в1 се  Laughing защото се сетих колко червени връзки изгорях с ютията, явно на тях ми бе съдено да се науча да гладя и най вече да боравя с ютия  и така финално има няма си оставах без връзка а не на бегом съм се снабдявала с нова за следващ 24 май да речем Laughing. Синята си ми бе една, оригинал , оцеля и даже сигурно може да я намеря нейде у дома в рубриката мил спомен- явно нея не съм я гладила по ЕГН.  Laughing
Хапвам си от крема в аватара на rossonera  и млъквам  Embarassed

# 84
Eeeee,моята уни не беше ужасна като споменатата от 2в1 сива + бяло пола (права и се връзваше от едната страна),бяла риза,шапка,жилетка,значка и барета.Чорапите бяха по избор+обувките и трябваше да носим три неща от пълната униформа.
Бих носила и корейска/японска униформа (не ни даваха толкова къси поли).

# 85
  • DE
Леле, Tuon ти си училав някое тузарско училище  Crazy
От униформите помня, колко ги мразех  Grinning Гадния син плат от който бяха ушити, боцкаше  Crossing Arms Полата я навивах на колана, минито бе много модерно  Flutter И най-хубавото бе, че когато станах 2 курс ги махнаха  Mr. Green
Обаче азиатските много ми харесват, бих искала за децата си такива.

# 86
Дане,не.Държавно си беше,но пропускаш факта,че моа не е учила в БГ.Сега момичетата има ли право да избират между пола (скъсени до коляното,а при мен беше под коляното.)или панталон.

# 87
И ние навивахме полите, но се надяваш да не те хванат, че следваше конско, забележка или привикване на родителско тяло. А с тези поли до средата на коляното и сако (невталено) бяхме като торби и мязахме на лелки. Обувките или черни или кафяви.В комбинация с онова отвратително синьо на униформите беше просто ужасно. Единствената фриволност бяха плетените на една кука якички към престилките и то за тези, които си имаха баби да им оплетат. Сигурно още се мотаят някъде в раклите на тавана у мамини. Бях от късметлийките Grinning. Баба ми беше изплела различни модели, по един за всеки ден, първа кипра People Princess.

Man Who Sets the Table
"Приказната" картинка в съвременното корейско семейно ежедневие. Ама как пък нищо не са пропуснали. Като почнеш с родителските тела, та свършиш с тоалетния хумор.
Същата работа и с My Golden Life. Досадници колкото щеш.
И двата минават в режим преглеждане на бързо, от време на време.

# 88
Време е за вечеря, а японците пуснаха няколко реклами с Шун и Сенсей на Аджиномото.
За ориза на Шун не завиждам много, но за пилешкото на Сенсей, ммм...

Спешълът на Border 2 Shokuzai го отложиха с една седмица - от 22 октомври за 29-ти. Ще има избори за Камарата на представителите в Япония, та за това отлагат излъчването и на други продукции в този ден.

2в1, тази леля от Girls Generation 1979 как я усещаш? В смисъл, не е сестра на майката, бащата влюбен в нея. Странно ми е, че живее със семейството, освен ако няма някакви други причини. Да не е братовчедка на майката, а да съм пропуснала този момент от представянето й?
Не е сестра на майката със сигурност, чувам как се обръща към нея, но все пак се чудя защо живее с тях.
А може и да са я приютили, докато тя работи при тях във фабриката и помага за домакинството.

# 89
Рос, и аз се чудя каква точно връзка има с тях. Не си спомням да са обяснили по-конкретно до сега. Децата й викат "лельо", но двете жени не се държат точно като родни сестри. Може би по-нататък ще разберем. А бащата е отврат  #2gunfire.

Шун и Сенсей да ми се явят и двамата с паничките, пък аз никой няма да върна  newsm22. От мен бирата beer и гостоприемството smile3508.

Общи условия

Активация на акаунт