Магията на изтока - тема 51

• 42 360
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
  • MJF
 Wink и за храносмилането ви 2 волни танца от преди малко.

Кана Мурамото-Крис Рийд   Сакура от Ruyichi Sakamoto Въпреки че за музиката официално пише - The Last Emperor (soundtrack) by Ryuichi Sakamoto, Merry Christmas Mr. Lawrence by Ruyichi Sakamoto. Внимателно гледащите ще забележат как се трансформира роклята на Кана като сакура цвят.
Юра Мин -Александър Гамелин  Ариранг -  So Hyang
Живи и здрави и двата дуета ще видим на олимпиадата.
Допълвам се с едни дебютанти на международния лед при юньорите от Китай - Qiqihar
Wanqi NING - Chao WANG 

Последна редакция: сб, 30 сеп 2017, 14:06 от Шошулчо

# 61
  • MJF
 Laughing  Julian Yee Zhi-Jie си е шоумен- Гала

# 62
Здравейте Simple Smile

Някой може ли да ми препоръча сериал на сходна тематика като Secret Love Affair?
Благодаря предварително Grinning

# 63
Голям сладур е това момче. С тази артистичност и закачливост има перспектива да е любимец на публиката за напред.

Мислех, че една от сапунките Unni is Alive свършва вчера и се захванах да видя поне как свършва, те пък я били удължили. Още се кумят с развръзката, к'во са разтягали толкова време не ми е ясно, че ги зарязах още около средата.

Вдъхновение, трудно ще откриеш подобен сериал. Той си беше нещо доста различно от традиционните драми,
 поне при корейците. Може би при японците да се открие нещо, но аз не се сещам в момента. Дано някой друг се включи с подходящо предложение.

# 64
Така е наистина. Доста нетрадиционен се оказа. Самата атмосфера беше по-скоро като във филм. Дано някой се сети за нещо подобно, пък било то и японско или някакво друго от тези географски ширини.

# 65
Secret Love Affair
не съм го гледала,но прочетох резомето.Не е много и не дава истинска представа за драмата,но леко ми напомни Second Love поне в разликата в годините и творческата професия.
Който е гледал и двата може да каже дали са подобни.

# 66
Този сериал с Дивото не съм го гледала, нито го знам, но при японците за подобни истории веднага се сещам за класиките с кака Рьоко Шинохара - Anego и Last Cinderella.
Японците имат доста подобни заглавия, трябва да се сетя и за други..

А сериала с Каме, който Tuon споменава, не го довърших. Беше много зле.

Последна редакция: нд, 01 окт 2017, 19:58 от rossonera

# 67
Да, сетих се и за други класики - Majo no Jouken с Таки, както и култовият Kimi wa Petto, ако това търси точно Вдъхновение, т.е история между анего и по-млад от нея мъж.
Сещам се и за Platonic, който Шош следеше, а превода така и все се бавеше. Сещам се и за един друг от миналата година, който гледах, но трябва да се разровя за името.

# 68
  • The point of no return
My golden life - Джи Су почва много да ме дразни.  Grinning В 9 епизод имаше страшно много сцени с нея и се наложи да превъртам. Освен това визуално изобщо не си подхожда с дърводелеца, тя е като дете от детската градина до него.
Скрит текст:
Стана ми жал за Главната, новото й семейство са страшни цербери и се държат с нея като със затворничка. Не ми стана ясна идеята да я върнат във фирмата на работа като нормален работник при положение, че е дъщеря на собствениците.  ooooh!
Гледам и Любовната температура - главният каст са големи симпатяги.

Започнах и The King Loves - но взех да заспивам на сериите, та не знам дали ще го доглеждам.

Secret Love Affair
- съм го почвала преди време, но не ми допадна. Помня, че нещо доста мудно вървеше в началото и реших да го оставя.

# 69
Аз се сетих за It was sudden, like a storm..., но въпреки това пак не е същото. Secret Love Affair е някак си по-зрял, по-дълбок, ако мога така да се изразя. Не е просто нуна-романс.

# 70
  • MJF
 tiptoe  Шоши се е потрупала с есенни листа и чака из засада превода на Кахоко.  Laughing
Ей  тоз Platonic- какво епично чакане и гледане падна  Mr. Green.
Не съм гледала Secret Love Affair  но като ви чета Miho Nakayama  е точно спец в такива психологичски драми. Съвсем скоро бе Love of Sage. I Have To Buy New Shoes също може да се отнесе към темата.Sayonara Itsuka. Въобще Накаяма е спец в роли на фатална дама в дълбоко психологически роли.

# 71
Учудва ме, че повечето не сте гледали Аферата. Мога да кажа само, че не е зле да му дадете шанс. Не гарантирам, че ще ви допадне със сигурност, но наистина сериалът не е от типичния корейски драма-конвейр. Естествено, има си някои характерни особености, но е далеч от стандартните клишета. Може и да е малко муден на моменти, но това някак си подхожда на тази типична психологическа драма.
Става въпрос за един малко странен млад и гениален пианист, който случайно връхлита в живота на една праволинейна интелигентна аджума хваната в капана на отдавна умрял брак, и я кара да изпитва отдавна забравени чувства. Като добавим към това и хубавата класическа музика, мисля, че си струва да се погледне. А и Бясното и Аджумата добре се справиха с ролите си. Искрите между двамата прехвърчаха осезаемо от екрана.

# 72
  • София
Deserving of the Name  свърши.Отдавна не бях плакала на сериал, но последните две серии се наревах.Изгледах последната без превод, сега ще и чакам превода.

От вчера гледам Three Meals a Day - Fishing Village 3 , а и Three Meals a Day - Ocean Ranch гледам, ама той е  без превод.

# 73
Много благодаря  bouquet  Ще прегледам заглавията, които за моя радост никак не са малко  Grinning
Second Love го гледах преди време и ми се стори доста муден и монотонен. Не ме впечатли.
А за Secret Love Affair споделям мнението на 2в1. Заслужава си да му се даде шанс. За мен е един качествено направен и добре издържан сериал.

# 74
  • DE
Докато още ми е прясно в главата  Grinning . Още не мога да повярвам къде бяхме  Crazy Париж е прекрасен град, но много инфарктен. Колкото видяхме за два дни, толкова, а трябват поне 5 или 10  Grinning , та да се разгледа качествено. Някой ден...
Концерта... бе страхотен. Наистина не очаквах колкото и да съм вип. Всички знаем, че Дракона не блести с кой знае какъв вокал, но си го умее човека. Публикато го обича и той обича публиката. Пя на живо почти през цялото време, освен на най-танцувалните моменти. Малко от шоуто
Скрит текст:

Имаше реклама на много необичайно място, на тротоара при Айфеловата кула. Залата, опашката, вътре...
Скрит текст:

Предполагам, че ще ви е интересен моста с катинарите като в Корея.
Скрит текст:

Накрая за разкош,  в метрото
Скрит текст:

Много емоционално и изморително пътуване бе, заредихме се с впечатления и емоции за дълго... Искам още Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт