Магията на изтока - тема 51

• 43 003
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
Е, като е женен да не е минал влак през него. 'Се за един поглед да метне ще намери начин. Нищо, че е по чуждо. Щом е само поглед не се брои за грях  Innocent.

Дане, що си недоволна. Виж сега, колкото и пъти да погледнеш Шун все ти мята поглед Stuck Out Tongue Hug.

# 376
Катерицата да не се е оженил???

P.P Оженил се е.Инстаграма ми е залят със снимки от бракуването.

П.П. Вече го е газил влак.Не мога да съм влюбена в женен Stuck Out Tongue Closed Eyes

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 18:15 от Tuon

# 377
Не го мисли. Гонг Ю поне е свободен. Все още...

Гледах снимки на младото семейство - исках/ не исках днес ме заливаха навсякъде.
Тя нуна, а той като хлапе до нея. Дори показах снимките на хора около мен, които изобщо не гледат азиатско, нито имат интерес и ме попитаха младоженецът дали има 18 години, а други - това да не бил по-малкия брат на булката.
Както искат да си живеят живота, тяхна си работа, но са популярни личности, а и снимките днес ни заливаха, та ги коментирам. Иначе са ми безразлични. Няма да се сетя повече и за двамата.

Хелоуин е, ще взема да си пусна Train to Busan. Господин Ма и Гонг са друга бира.

# 378
Не го мисли. Гонг Ю поне е свободен. Все още...
"Все още ...." е толкова оспокоително.
ОК Hug Гонг Ю ще ми държи тази нощ ръката (докато гледам клингони),за да не ме е страх. Trollface

Eто го и него с котка

# 379
  • DE
Вчера видях темата за новия Стар Трек и още го обмислям  Thinking Пък има и азиатско участие, Мишел Йео та е по темата  Grinning

# 380
Стартрек са политически коректни и винаги има азиатец.
В новия дори са азиатец и половина,защото Shazad Latif е на половина пакистанец.
На мен ми харесва,но ми казаха,че са ми занижени критериите Blush Ама какво да правиш,все пак съм гледала Que Sera Sera и то до финала.

# 381
  • DE
Тоя Ерик няма начин да си го причиня  Rolling Eyes

# 382
Que Sera Sera и аз съм го гледала до края newsm47. Проблемът ми обаче не беше Ерик, а главната Mr. Green.

Tuon, и Джи е свободен Wink. Все още Mr. Green. Оградата на Тупи явно продължава да  действа нищо, че не се появява често напоследък hahaha.

# 383
Шун и на мен ми харесва - отдавна не съм го гледала, трябва да потърся нещо преведено и лесно за сваляне...
А този японски детектив, който споменахте по-напред в темата, от нов сериал ли е, или има много излезли серии?
Тези дни бях на манга и аниме - все повече свиквам с японския...Думички като бака, хаха, джиджи и т.н. лесно ги запомням, също и някои по-кратки изрази (в аниметата обикновено ги изкрещяват), но граматиката ми е проблем, а писмеността им убива желанието за учене у мен...

# 384
Все още...Все още... Yum
За Джи .... то си е загуба на гени това неговото.Да се множи човека.
угода нямам

Que Sera Sera ми е най-отвратителния сериал.Ако го бях загледала сега нямаше да го финиширам,но преди време (мале....колко време е минало) си го изгледах въпреки целия ужасон.

П.П Тупи сигурно е минирала  пред оградата.
Липсва ми.

# 385
Петя, за Keiji Yugami ли питаш? Нов е, в момента се излъчва в Япония. Има три епизода и трите са с превод на английски. 4-ти епизод ще се излъчи в четвъртък. Общо ще са 10. Японските сериали са кратки, до 10-11 епизода, с изключение само на тайга-драмите, които са по 50 епизода, но те се излъчват цяла година и са само исторически.
Ето оттук можеш да свалиш епизодите и субтитри.
Ето ти една трудна за произнасяне дума на японски - atatakakunakatta.

# 386
Благодаря, утре ще го сваля Simple Smile

# 387
  • BG
Клипче с някои от известните двойки, някои може да са се разделили вече, не знам Laughing

най ми харесват Жасминов с гимнастичката( ако са още заедно), а най- отвратителни са ми онази щангистка с това (може би лудо??, но хубаво момче)

# 388
  • DE
Един сладък, та сладък Дже Джин от 1.02 Heart Eyes

Не може да извика като Хонгстар(който е с отвратителна риза върху риза  Tired ) и публиката го спасява  Grinning

# 389
Гостче, нито Жасминов вече е с гимнастичката, нито щангистката и "това може би лудо??, но хубаво момче"  Laughing. Първите 3-4 двойки още са заедно, някои даже се и ожениха, че и бебета чакат. От Джун Ки нататък, като изключим женения Гари, май повечето се пръснаха. Около Мики и неговата изгора нищо не се чува напоследък, освен че отмениха сватбата. Последните две-три двойки не ги и знам.

Последна редакция: вт, 31 окт 2017, 22:46 от 2в1

Общи условия

Активация на акаунт