Магията на изтока - тема 51

• 42 429
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
МАМА удари дъното и тази година, а мислех, че след миналата няма накъде повече.
нощен гост, ето тук можеш да видиш всички сцени. Нищо интересно.
Много се смях на Wanna One отличени с наградата мъжка група на годината, при положение, че дебютираха преди 3 месеца?!? Още повече се смях с ЕХО за албум на годината, а той е толкова посредствен...
За всеки да има награда. Корейска му работа.

# 691
  • DE
Петъчен Марк Чао който много харесвам и опитах да гледам в "Eternal Love" но не успях, защото е такава неразбираема мешавица  Tired
Скрит текст:

Множко, но да има  Grinning
Само започвам и зарязвам сериали, нищо не мога да си харесам. Обаче изгледах няколко филма в търсене на още приятни минути с Lin Geng Xin  Heart Eyes
"For a Few Bullets" - нещо като Добрият, лошият и... когото си изберете  Grinning Забавен бе, история с неочакван край.
Не съм гледала филма "Черно и бяло" поради липсата на Вик, но се оказа, че в игралния филм играе Lin Geng Xin та смятам да му хвърля едно око.

# 692
  • BG
Изгледах сцените на ЕХО,ВТS и въпросните Wanna One- те тези третите не се ли задържаха доста време на 1 място в муз. предавания. Спомням си, че имаше едни дето се чудих кои са и как са се озовали печеливши толкоз време, както и да е.
Чен са го направили с ужасна прическа, пък беше толкова хубав с по-дългата косица, а D.О е готов за казармата, толкова се потресох като го видях, все едно някой самурайски меч е минал през главата му, сигурно пак снима нещо. Кай обаче е перфектен, само да не настине така голичък само по едно сакенце Grinning
Но, на мен честно казано от трите групи ми беше приятно да чуя само ЕХО, другите  ( съжалявам за BTS, защото мин. година имаха много хубави песни) едвам ги изчаках да се напеят и натанцуват.
По-късно, ако ми остане време ще погледам още някои.

# 693
A,не.Не и не. На Марк Чао не му ходи дълга коса.

Дане,споко и аз само почвам нещо и го зарязвам.
Филма "Черно и бяло" не е нищо особенно,посредствен екшън.

# 694
Да, нощен гост, Кьонг Су снима военен филм и за това е така.
Миналата седмица дори го отличиха с филмовата награда Blue dragon, но нали в този момент се провеждаха и концертите им, за това баща му взе наградата. Откакто снимаха заедно преди няколко години станаха много близки.
Ето кой е бащата на Кьонг Су...

# 695
  • BG

Дане,споко и аз само почвам нещо и го зарязвам.
Не забравяй и Шанара, аз тъкмо почвам последния еп, ще ми липсва ( надявам се се за следващ сезон)
Ясно, Рос, баща му го знам, но не знаех само, че му е баща Laughing

# 696
Така е известен в ЕХО-Л-средите. Кьонг Су освен баща си има и чичо. И него познаваш.
Ето го. Тримата могат да бъдат засечени много често из Сеул. Като двама мъже и половина са, предвид високия ръст на двамата и ниският ръст на нашето момче.

# 697
Последните два ми остават да изгледам.Сезон 1 ми хареса повече. Довършвам си брит сериала с Джош Харнет - там имам 4 епизода и дано оцелея психически.После захващам 100-те.
Големите ми колебания са за Игрите,Colony и The Leftovers.
И корейското с Майки - Принц на покрива,който след 12 епизод стана .... И едно китайско с белокоси принцове.

# 698
Аз мисля да хвърля едно око на един друг Майки Stuck Out Tongue Winking Eye , който участва в китайския  Delicious Destiny. Започнали са му превода и на английски и на руски.

# 699
нощен гост, ето няколко семейни снимки.

Скрит текст:

И един поздрав... Кога минаха тези 4 години и половина?!?! Все едно беше вчера.

# 700
Днес се проведоха и MelOn-ите. Тази церемония ми хареса повече от МАМА. Изпълнители и парчета, които бяха подценени на МАМА, тук поне получиха заслуженото.
Песен на годината стана Spring Day на BTS. Браво, че не спечелиха с някое от ония поамериканчени глупости, които взеха напоследък много да пускат, а спечелиха с наистина добро кпоп-парче.
Тази песен ми е и любимата от тях тази година.

Какво става? Не ви се пише нещо. Явно тази тема ще я влачим и другата седмица.
Дори спам няма.

Търся си нещо за гледане. Японците отиват към финала на сезона и ще има почивка от месец и нещо. Няма и кой знае какви интересни филми. Ще излязат чак догодина на DVD и Blu-ray.
Ще чакам и още месец за Let Me Eat Your Pancreas с Шун Огури. Лентата е по много известна японска книга и получи екранизация тази година. Интересно, че макар Шун да е в главна роля, то неговото младо Аз във филма (ролята се изпълнява от Такуми Китамура) получи големи похвали и одобрения от критиката.
След Gintama ще е добре да видим Шун в романтична роля.

# 701
Сутринта мернах във  фейса най-елегантните  дами /господа на МАМА 2017-ама нещо ми се разминаха тотално очакванията-някакви чаршафи,къси панталонки и подобни при дамите,при господата почти само групички,нищо индивидуално.Сигурно съм била сънена.

# 702
  • DE
Няма YG на МАМА, няма шоу. Само взаимозаменяеми еднотипни групички от 12345678... момичета и момчета. Много смешно бе когато се връчваше наградата за група на годината, феновете крещят ЕХО И BTS и печелят Wanna One които бяха шокирани. От това което видях ми се сториха приятни  Laughing
За мен двете най-добри изпълнения на наградите бяха на Ailee с оста на Goblin  Heart Eyes

Облечена несъобразено с физиката и, за съжаление. Започва да ми прилича на застаряващата Марая Кери която има проблем с килограмите и не се съобразява как се носи  Tired
Много ме изненада HYUKOH, до сега бях слушала само няколко негови неща, но откакто се присъедини към правилната компания много го харесвам  Mr. Green Страхотни бяха.

Последна редакция: сб, 02 дек 2017, 18:23 от дането

# 703
  • BG
Рос, аз лично преди малко докоснах техниката, че правих това-онова и нямах време. Тази им песен на BTS е наистина хубава и заслужено е била наградена, но както писа по-рано напоследък рядко се чува нещо, което наистина да те развълнува и да го слушаш отново и отново. Аз наскоро чух едно подобно парче, ето това

не, че съм слушала кой знае какво, просто в раздела кпоп при рускинте проверявам чат-пат и като пуснат нещо ново му удрям едно ухо.
Tuon, моят съвет е да погледнеш Колонията, със сигурност ще ти хареса, аз съм  гарант Wink, между другото новия им сезон също трябва да стартира януари. поне миналат година така беше.

Сосче, какво е това появяване "мернах във фейса", ами покажи де, дай линк, направи добро дело за отрудените си съфорумци Simple Smile

Да оспамя малко с един симпатягa от the Gifted, много ми e интересен този сериал, между впрочем
Скрит текст:

# 704
гост, дам, Fly To the Sky са класици. Създадени са от SM Ent., нищо че от повече от десетилетие не са част от компанията.
Имат много добри парчета.
Този сериал The Gifted нищо не ми говори, но и аз не гледам много американски продукции. Рядко. Единственият Gifted, който изгледах тази година беше филмът с Крис Евънс. Хубав беше.

Общи условия

Активация на акаунт