Магията на изтока - тема 51

• 42 948
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
158 епизод.

# 676
  • София
Много ти благодаря!  Hug

# 677
Ау ,Вик Heart Eyes ,почти като за петък-как хубаво му стоят очилата,пък пуловерът на втората снимка е мечта!

# 678
Погледнах Инстаграм-а на Мистър Рамзи.
Корейците са му сервирали накчи (за който не е запознат това е ястие от живи октоподи). Че и сурово яйце са му сложили. Жива да не бях...
И той е учуден, че нещо в чинията му мърда.

# 679
Божке, само като го гледам и ....
Мерси ,такива движещи се деликатеси -не!

# 680
Ей това е едно от нещата, които не бих опитала Sick.

Вик да вземе вече да се снима в някой сериал, ама от онези хубавите, дето те залепят за екрана Crossing Arms. Малко романтика, малко екшън, малко комедия и мнооооого Вик Blush, ако може и да е дългокос  newsm08. А, и да е с прилична партньорка Mr. Green.

# 681
Вик да вземе вече да се снима в някой сериал, ама от онези хубавите, дето те залепят за екрана Crossing Arms. Малко романтика, малко екшън, малко комедия и мнооооого Вик Blush, ако може и да е дългокос  newsm08. А, и да е с прилична партньорка Mr. Green.
И да кара мотор Heart Eyes
Мечти,мечти....Kissing Heart

# 682
 Popcorn  beer2 smile3546
Скрит текст:

smile3545  newsm48

# 683
  • MJF
My High School Business (Saki ni Umareta Dake no Boku )  4
Скрит текст:
Я каква реч дръпна адаша на финала на епизода пред старшите ученици. Браво.
От превюто кадъра на шефа му и учителя по физика просто ме  Joy hahaha Joy
5 следва.

# 684
Еха,ми то няма хубавец без мотор,бе!Как ще се боува тази нощ не ми се мисли.Ой,а утре и петък.Да не се забравили?
Лека вечер,сладки сънища и бъдете здрави и щастливи!

# 685
Лелеле Heart Eyes 2в1 на това се казва подобаващ петък.
Ах Heart Eyes Мотори

Мерси за кърпичките.

# 686
МАМА започва след час и половина в Хонг Конг. На живо в Twitter, ако има желаещи.
нощен гост, твоят танцуващ феникс ще има самостоятелна сцена.

Късна есен е - обличайте се добре.

# 687
  • BG
Meрси, че напомни, Рос, май ще гледам записите, защото няма да успея.

# 688
Линкът вече не е активен, защото е бил само за Червения килим.
Тази година много се излагат от МАМА. Няма пряко предаване на самата церемония в Youtube, а в сайта на Mnet го излъчват, но има реклами, които скриват картината. Голяма корейска глупост. Такова нещо не е било никога досега, а от толкова години гледам наградите.
Открих го все пак от друго място гледам, но е много зле самата церемония - безинтересна и посредствена.
Пълна трагедия е кпоп-ът към днешна дата.

# 689
  • MJF
My High School Business  5 изгледан.
По едно време толкова ентусиазирано-приповдигнато настана , че ако не зваех за малко да реша че гледам финала  Laughing. Тоз Open Campus не знам как е удачно спрямо нашата система да бъде наречен но бе добра инициатива- разнообразие от зубренето след "активното учене". Учителя по физика явно е най-големия инат но те такива накрая често стават най- заклетите фенове на това дето преди са се инатили  Mr. Green. За сега ми прилича изцяло на нашенски шоп Вуте и половина.   Mr. Green
Кочо -сенсей колко последоватлено-логично-реционален е. Бравос на него и за куража и за желанието и за действията.
Дано нататък се активират качващите, превеждащите и сие. Че аз ида в паузата  Mr. Green.

Общи условия

Активация на акаунт