Магията на изтока - тема 51

• 42 426
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Ай,гостче мернах ,защото в момента не мога да го намеря отново.Съботни сутрини кво да ги прайш ,щом гугълнах THE BEST явно доста съм се съмнявала в значението му относно визията на представените лица ooooh! Joy

# 706
Tuon, моят съвет е да погледнеш Колонията, със сигурност ще ти хареса, аз съм  гарант Wink, между другото новия им сезон също трябва да стартира януари. поне миналат година така беше.
Hug Знам,че ще ми хареса.Аз първи сезон съм го гледала.
Няма обявена още дата за това се чудя дали да изгледам сезон 2 сега или напред в бъдещето.Знае се само,че ще е пак 13 епизода.

Пускам един корейски DJ Vandalrock

# 707
Ако някой е в Мюнхен - да се оглежда за Ха Сок Джин и Ким Джи Сок.
Tuon, сега е моментът. Никога няма да бъде толкова близо.
Излетели са днес за Германия, ще снимат някакво шоу. Мисля, че е епизод на Problematic Men и двамата участват в него.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 04 дек 2017, 08:32 от rossonera

# 708
Ха Сок Джин
Tuon, сега е моментът. Никога няма да бъде толкова близо.
Ще си остана с мисълта,че и двамата в един и същ момент сме били на един континент.

"Не мога да заспя, духът ми пак се рее,
опиянен от твойта красота
Очи затварям — чакам образа ти да изгрее,
и да запълни тази страшна самота
Боли, понякога така боли…
когато си до мен, а всъщност си далеч от мене..."
Kрай на цитата.

Катерицата ми беше още по-близо когато снимаше Descendants of the Sun.

# 709
Ей, тоз Ха Сок Джин на какво е способен... Tuon на поезия да я избие Joy  Hug.

# 710
  • MJF
My High School Business 6
Скрит текст:
Ех какъв проблем има учитела по физика  Whistling. Обаче дъщерята на шефа на сенсей ще ми хареса явно  Mr. Green. Очаквам екшън следващия епизод. Нашия сенсей как сериозно се е заел с важни дела а около него хора с прозаичности  Whistling. Харесва ми мед. сестра - човек на място. Дясната ръка на кочо-сенсей също ми харесва-интуитивен човек.
Чакам епизод 7 да го видя тоз дзвер от компанията , който явно скучае, как ще му разкаже играта собствената му щерка  Mr. Green.

# 711
Ох,минали праз германско,ми да минат и през българско ,де!

# 712
Тюон цитира поезия,защото е толкова поетична,че може да напише само хайку.
Вали сняг!
Любовта отлита
на юг.
Yum

Марио М. за някакво списание със Sandara Park,която явно е известна (май) корейска певица.
Скрит текст:

и същите двама в реклама на Head & Shoulders

# 713
Sandara Park е по-известна като Дара от 2NE1.

# 714
Събота и неделя изгледах само 8-ми епизод на Keiji Yugami и двата нови на корейския Money Flower. На второто заглавие вече започнах сериозно да превъртам, следя само основната нишка. Много пълнеж и ненужно разтягане, сценаристът явно се измори и започна с големите глупости.

Нищо друго интересно, като цяло слаб ще си отиде този есенен сезон при японците, а и с много малко преводи на английски и трудното откриване вече на епизодите. Не се очертава светлина в тунела и занапред.

2в1, това момиче игра в School 2017, нали? Много ми е позната. Тя е... май.

# 715
И на мен ми прилича на Seol In A, гаджето на Умника в Училище 2017. Игра също и като гаджето на Джи Су в Силната До Бонг Сун. А младежът е от новоизгряващите корейски актьори - И Су Уон.

Аз сега започнах Money Flower, но съм едва на първи епизод и още не съм се ориентирала кой какъв е и с кого е. По принцип съм наясно как се движат подобни корейски сюжети. Не се е изморил сценаристът, така се движи действието в повечето драми заложили основно на отмъщение и семейни борби за власт и надмощие. Разни мръсни игрички от един или друг герой, протакане, почти до краят лошите си разиграват коня и аха да ги изловят и нещо се случи, а те се спасяват. А бе, общо взето развръзката е в последните минтути на последния епизод.

# 716
Може направо да видя финала на Money Flower. Изгледала съм излезлите епизоди, а реално на финала на 8-ми се разбра, че сериала започва сега отново, защото минаха 5 години. Главните герои не са мръднали, младеят дори.
И сега 16 епизода до финала, в които всичко започва от А, Б...
Изморяват ме подобни продукции.

Ще си почина от азиатците. Губя интерес.
И при японците е голяма скука.

Тайна, Гордън Рамзи се появи в последните три минути на 158-ми епизод на Хладилника. Нищо интересно. Слагам ти целия откъс. Другата седмица вече ще готви - в 159 епизод. Само вдигнаха много шум корейците, а реално ще го излъчат на 11 декември.

# 717
Да се разпиша и аз с нещо гледано-Silence,м много мъчения много нещо,признавам превъртах.Гарфийлд и Драйвър за сефте ги гледам-справиха се отлично,Нийсън и той както обикновено си е на висота.Японския каст-добър ,но на втори план.Само за върли почитатели на Скорсезе е .
Рамзи няма да го гледам-на пост и молитви съм. Laughing

# 718
  • BG
Ще си почина от азиатците. Губя интерес.
И аз така, ще догледам 1 и 2 сезон на Riverdale, 4 сезон на Викингите + нач. на 5-ти и излезлите сезони на Agents of SHIELD и евентуално The magicians и чааак тогава ще се върна пак на азиатско Laughing

# 719
И аз май съм в почивка от азиатците,то май не ми остава много време напоследък,но малко европейско,руско също поглеждам.

Общи условия

Активация на акаунт