С какво ви дразнят свекървите- 87

• 81 301
  • 812
  •   1
Отговори
# 210
Ако мога да споделя за майката на бившата ми половинка.
Много ме дразнеше тази жена. Във всичко се месише.

С какво ще се храним и по колко, кога да излизаме, къде да ходиме, как да се обличаме, какво да работим, какво да правим през свободното си време, какво да четем и кога, какво да не четем, какво по колко и как да спортуваме, телевизия по колко и какви канали да гледаме, в какво да се образоваме повече.
Но най вече ме дразнеха лекциите по шофиране когато се тръгва някъде. Дори по телефон тя ме е държала по 30 минути за да ми обяснява какви страшни неща стават по пътя и ние колко много не знаем за този живот.
За всичко налагаше мнение тази жена. Направо беше ужас.

Ах казах си мъката Simple Smile)

Поздрави

# 211
А още по-добре, ако поостарея и направо да умра неочаквано и бързо, без да съм в тежест.
Всеки иска това, но не всеки има този късмет.
Има начини, но не вярвам да се осмелите.
Е, всеки иска първо да е безсмъртен и едва след това, ако не може, поне да не мре бавно и в мъки.

# 212
  • София
Има начини, но не вярвам да се осмелите.
Е, всеки иска първо да е безсмъртен и едва след това, ако не може, поне да не мре бавно и в мъки.
Жаждата за живот съществува и при болни, и здрави, и възрастни. Това имам предвид, иначе високопарните писания са лесни, когато още не ти е дошло до главата онова, което уж няма да допуснеш.

# 213
Въпросът изобщо не беше дали някой ден няма да остарееш, да се разболееш и да се нуждаеш от грижи, а дали ще водиш пазарлъци с децата си да те гледат. Да изявяваш претенции и да изискваш. Особено когато въпросното хипотетично състояние е още далече и не се знае дали изобщо някога ще настъпи.
Ама пък като ви влече, пазарете се, тропайте с крака и настоявайте.

# 214
Темата за гледането ми е много близка и билна. Майка ми и баща ми гледаха и двете ми баби. Не са се залежавали, но нямаше много място. Никога на никой не му е хрумнало, че няма да ги гледаме. Това е някак човечно и се подразбира. Не е задължение. Малко се преекспонира това с домовете на запад. Пурво не са като тези в БГ, а са комплекси от къщи, които предоставят услуги, като почистване, храна, административна помощ.
Има и палеативна грижа.
Децата на тези хора участват в подпомагането и са с родителите си.

# 215
  • София
Ако мога да споделя за майката на бившата ми половинка.
Много ме дразнеше тази жена. Във всичко се месише.

С какво ще се храним и по колко, кога да излизаме, къде да ходиме, как да се обличаме, какво да работим, какво да правим през свободното си време, какво да четем и кога, какво да не четем, какво по колко и как да спортуваме, телевизия по колко и какви канали да гледаме, в какво да се образоваме повече.
Но най вече ме дразнеха лекциите по шофиране когато се тръгва някъде. Дори по телефон тя ме е държала по 30 минути за да ми обяснява какви страшни неща стават по пътя и ние колко много не знаем за този живот.
За всичко налагаше мнение тази жена. Направо беше ужас.

Ах казах си мъката Simple Smile)

Поздрави

Е, мисля, че силно преувеличаваш.

# 216

Чудя се защо сега си се сетила да се оплакваш от бившата. А сегашната?

# 217
  • Варна
Вероятно няма сегашна.

# 218
  • София
Или си е взела мъж-сираче.

# 219
Ние днес ще ходим за три дена в градът на свекърите и ми се е свил стомаха. Маса на която всички мълчат, аз едвам преглъщам, ужас. Свекървата само дебне да остане с мен насаме за да ми каже нещо обидно. Но търпя и ходя. Поне ще спим на хотел, а може и на болна да се направя и да си остана през деня в хотела.  Mr. Green Басейн няма в хотела, жалко. Но има сауна, поне там ще отпусна.

Последна редакция: сб, 28 окт 2017, 12:31 от Madame_Butterfly

# 220
  • София
Ние днес ще ходим за три дена в градът на свекърите и ми се е свил стомаха. Маса на която всички мълчат, аз едвам преглъщам, ужас. Свекървата само дебне да остане с мен насаме за да ми каже нещо обидно. Но търпя и ходя. Поне ще спим на хотел, а може и на болна да се направя и да си остана през деня в хотела.  Mr. Green Басейн няма в хотела, жалко. Но има сауна, поне там ще отпусна.
Удебеленото защо? А червеното - ами ти сама си го причиняваш и никой не ти е крив! След като не ти е приятно и се отвращаваш - заявяваш ясно и категорично на мъж и свекъри - така и така, поради тези и тези причини не желая да си причинявам този дискомфорт и да се натоварвам излишно. Вместо да лицемерничиш и да им целуваш г***вете на масата им и да мрънкаш после колко ти е зле. Но явно си решила хем агнето цяло хем вълка сит - да отидеш колкот да се каже, че си отишла да се видите и да си стоиш в хотела, за да не сте заедно колкото се може повече часове. Защо мъжа ти не отиде с децата, а ти да си почиваш - дали у вас или някъде с приятелки, ако ще и сама на хотел да отидеш все тая. Защо си го причиняваш?

# 221
Ами той не може да се оправи сам с децата, прекалено са малки още- на три и половина и на почти пет годинки са, а не са и от май-послушните. Свекърите и те не могат да се оправят с децата, никога не са оставали сами с тях, не са и преспивали с тях и т.н. Досега винаги свекърите са ни идвали на гости, спяли са вкъщи и съм ги оставяла за по 2-3 часа най-много с децата.
Много ясно, че ги посещава заради мъжът ми, от обич към него. Но, преди да ги посетя няколко дни не мога да спя от нерви.

# 222
  • Оптимист по принуда
Ти давала ли си му възможност да се оправи сам с децата досега?

# 223
Ти давала ли си му възможност да се оправи сам с децата досега?
Нито той ми е давал възможност да видя как е, нито аз съм му давала. Не сме се разделяли до сега, и децата не са се разделяли от нас, от както са се родили.  Peace

# 224
За  втори път синът ми идва сам с децата за часове ,сега имаше план да преспят,но  времето било неподходящо ,та се чуди.Снахата ходи  с тях у  техните,в това време той  по задачи.Сега тя има нещо да направи без ремаркета.Не  се превземайте ,като не ви се среща със свекъри-има си начин.

Общи условия

Активация на акаунт