С какво ви дразнят свекървите- 87

• 80 752
  • 812
  •   1
Отговори
# 675
# 676
Ах вие...  Sunglasses

# 677
  • Пловдив
Аз пък днес съм кротка и ми се пише. Мнителността ми е приспана.

# 678
Ти кротка? Нещо ни приспиваш.  Laughing

# 679
  • Пловдив
Даже АЗ! имам дни в които съм кротка и миролюбива (добре нахранена и с чаша вино в ръка).

# 680
Как няма да й е приспана мнителността, като е направила 100 кюфтета за нейните. Как не е заспала тя самата още се чудя Joy

# 681
Млади и възрастни не трябва да живеят заедно и това си е!Не разбирам и това,че свекъра се е върнал при жена си,защото се очаква бебе?Какво има едната работа с другата.Но както и да е , щом си строят къща нещата ще се оправят.

# 682
Но ми е много интересно да чета "Гераците" във френско-италиано-монакски вариант.  
Бързо да се яви Пеперудова и даде акъл по казуса! Нали свекърите ѝ бяха монегаси? Значи тя ще даде инфо от първа ръка на новата героиня от Монако.  Mr. Green
Аз информация ще дам, но защо винаги преувеличаваш? Не свекърите, а само свекърва ми е родена там и като дете се мести в Германия с родителите си. Потърси цитатът ми, но ще те помоля да се спреш с послъгванията си, с цел злепоставяне.  Peace

А иначе, ако е заяждане мога и аз да започна с твоите послъгвания тук във форума. Дори посленото ми направи впечатление преди няколко дена, но си замълах.
Хм, въпреки че родих първото си дете доста млада (на 22), второто го родих, когато бях на 35. Сега тя е на 11 и баба ѝ, която е на 73, има съвсем нормална връзка с внучката си. Даже е персоналният ѝ скайп-консултант по математика. (Пенсионирана учителка по математика е). Другата си баба и двете ми деца не познават- починала е още на 38. Та, не си задавай толкова драматични въпроси.
Първата баба е майка ти, ясно.
Но втората? Доколкото си споделяла децата ти са от различни мъже, така че и бабата не би трябвало да им е обща.
Грозното е, че ти във всяка тема сочиш мамите за някакви несъответствия. Явно си като в приказката- крадецът вика, дръжте крадеца.  Mr. Green

Последна редакция: нд, 12 ное 2017, 21:02 от Madame_Butterfly

# 683
И аз това се зачудих по едно време, но реших, че ставам прекалено мнителна. Но сега съм спокойна, че не съм само аз Laughing
Не е заради мнителността, заради параноята ти е. Крайно време е да вземеш мерки.  Twisted Evil

# 684
Пеперудова, защо реши, че те злепоставям? Помня, че ти беше споделила, че свекърите ти са монегаси. Дали единият или двамата, все тая. Кой, ако не ти би могла да дадеш инфо от първа ръка за психологията, навиците и традициите им? Какво те кара да се чувстваш застрашена?

# 685
Какво те кара да се чувстваш застрашена?
Не се чувствам застрашена, писна ми.  Peace

# 686
Но ми е много интересно да чета "Гераците" във френско-италиано-монакски вариант.  
Бързо да се яви Пеперудова и даде акъл по казуса! Нали свекърите ѝ бяха монегаси? Значи тя ще даде инфо от първа ръка на новата героиня от Монако.  Mr. Green
Аз информация ще дам, но защо винаги преувеличаваш? Не свекърите, а само свекърва ми е родена там и като дете се мести в Германия с родителите си. Потърси цитатът ми, но ще те помоля да се спреш с послъгванията си, с цел злепоставяне.  Peace

А иначе, ако е заяждане мога и аз да започна с твоите послъгвания тук във форума. Дори посленото ми направи впечатление преди няколко дена, но си замълах.
Хм, въпреки че родих първото си дете доста млада (на 22), второто го родих, когато бях на 35. Сега тя е на 11 и баба ѝ, която е на 73, има съвсем нормална връзка с внучката си. Даже е персоналният ѝ скайп-консултант по математика. (Пенсионирана учителка по математика е). Другата си баба и двете ми деца не познават- починала е още на 38. Та, не си задавай толкова драматични въпроси.
Но втората? Доколкото си споделяла децата ти са от различни мъже, така че и бабата не би трябвало да им е обща.
Грозното е, че ти във всяка тема сочиш мамите за някакви несъответствия. Явно си като в приказката- крадецът вика, дръжте крадеца.  Mr. Green

Ами, не, Пеперудова. Децата ми са от един и същ мъж. Всъщност, съм споделяла, а и съфорумките, които ме познават лично знаят, че и двете ми деца са от първия ми мъж, който почина, когато синът ми беше на 14, а дъщеря ми- бебе. Не си длъжна да помниш или да четеш внимателно, но би било добре да не се излагаш като кифладжийка.

# 687
  • Варна
В поста на Уиш се визира конкретно дъщеря й, така че е нормално да се приеме, че става дума за нейната баба. Освен това аз не мисля, че децата й са от различни мъже. Май бях чела, че е овдовяла, когато дъщеря й е била бебе и казваше, че вторият й мъж я е отгледал като роден баща. Ако не греша, значи, Пеперудова, твоето е доста долен опит за заяждане.

А, писали сме едновременно. Ами аз не те познавам лично, Уиш, но смятай, щом даже аз ги знам тия неща...

Жалко, Мадам Пеперудова, аз тъкмо се накефих на няколко от последните ти мнения в някои теми и си казах, че има надежда и за теб.

# 688
Не си длъжна да помниш или да четеш внимателно, но би било добре да не се излагаш като кифладжийка.

Тя собствените си постове не помни, че твоите ли...  Whistling

# 689
  • София
Скрит текст:

Скрит текст:
Грозното е, че ти във всяка тема сочиш мамите за някакви несъответствия. Явно си като в приказката- крадецът вика, дръжте крадеца.  Mr. Green

Joy

Някъде в някоя тема си мернала нещо, но сега не можеш да се сетиш къде, нали?

Много ниска топка, бива ли така?

Скрит текст:
Липсват ми старите емотикони. Едно търкалящо се от смях човече щеше да е идеално.

Общи условия

Активация на акаунт